Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    21. Svibanj 2017. 23:44

Kiara19

Inace sam smirena osoba i govorila sam mu na lijepo i zna da mi smeta ali opet to radi. Njemu jednostavno nije jasno zasto meni smeta. I ja mislim da ce se promijeniti barem donekle jer inace ne znam kako dalje. I sad sam ljuta a sutra ce me proci jer sam takva. Da se barem mogu tjedan dana ljutiti onda bi me ozbiljnije shvacao. Jao ne vjerujem da to ovdje pisem :) ispricavam se curke, svaka ima svoje probleme i vjerojatno misli da su njeni najveci :)

Nemas se kaj ispricavat!Samo pisi,olaksaj si!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    22. Svibanj 2017. 06:16

Jutro cure!
    Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄 
    I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
    Lagertha tebi je sutra termin po tvojoj vlastitoj procjeni?

Ofnica
    22. Svibanj 2017. 06:20

Ps. Mamika, ako hoces mozes traziti da ti daju uputnicu za napraviti krvnu sliku tu u labu u bolnici u podrumu za epiduralnu. Jedino sta moraš doci ujutro natašte, ali ti kao trudnica imas prednost. Ja danas preuzimam nalaz.

LittleG
    22. Svibanj 2017. 06:37

Drage terminašice, sretno i uveselite nas nekom lijepom vijesti. Jedva čekamo nove bebice. Navijamo za vas.

donna83
    22. Svibanj 2017. 06:44

Jutro cure! Sretno svima koje danas imaju preglede! 😊
    Uh, bas mi je super postala ova klokanica😎 Šta kažete da organiziramo neko druženje u živo..?

22. Svibanj 2017. 07:49

Blu pa ti si onda bome imala mlijeka poprilicno. Meni nije bas tako kriticno ali promjenim u danu po 6 komada onih jastucica za grudnjak al i dalje mi sve majice budu mokre presvlacim se par puta na dan.
    Netko je spomenuo tezinu, to znam za vodenasto nlijeko ali eto moj mali se ipak deblja fino hehe

A netko me pitao i kako sam. Jako umorno. Mali jd super i spava dosta i miran je ali ja kao i svaka nova mama stalno nesto oko njega. Umjesto ds spavam kad i on ja ko sova dudim i gledam jel dise svako malo. Ahh

Sve mogu u Onome koji me jača <3

22. Svibanj 2017. 07:49

Ofnica

Jutro cure!
    Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
    I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊

Ne po vlastitoj procjeni već po zadnjoj menstruaciji - tako su me ginekologije vodili. A ovaj raniji termin je ustvari bio sa stranica koje uzimaju u obzir dužinu ciklusa uz zadnju m. Ah, ma nema veze, imam osjećaj da smo blizu. 2 tjedna poslije termina je još uvijek termin, a tek poslije toga se vodi da je trudnica prenijela. Proučavala sam i statistiku te što se tiče prirodnih poroda (bez indukcije i Cr) 70% poroda počne u periodu od 2 tjedna nakon termina.  Neka se tijelo i bebač pripreme na miru. Noćas sam se budila nekoliko puta zbog menstrualnih bolova, bolova u križima, rodnici... Nisam pretjerano nestrpljiva jer vjerujem da sve ide svojim tokom.

mamika3
    22. Svibanj 2017. 07:55

Ofnica

Jutro cure!

Hvala,Ofnice,javit cu se sigurno,da vas izvjestim!Nikako da ti kazem  da  si trebala torbu ostavit u bolnici koliko si ju vec vukla sa sobom😁Joj,vidis,krv....Zaboravih na to!Ak se ne sjetim nazvat cu ginica pa nek posalje uputnicu!Sutra odem,preksutra podignem nalaz!Inace,dobro se osjecam ,bez naznaka porida!Hi hi....Znas sta,ako i Lagetha krene prema terminu morat cemo i mi,da nastavimo niz....😀I mislila sam si da si popodne!Doktori su nam u razlicitim smjenama!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

22. Svibanj 2017. 07:58

Pandica1510

Blu pa ti si onda bome imala mlijeka poprilicno. Meni nije bas tako kriticno ali promjenim u danu po 6 komada onih jastucica za grudnjak al i dalje mi sve majice budu mokre presvlacim se par puta na dan.
    Netko je spomenuo tezinu, to znam za vodenasto nlijeko ali eto moj mali se ipak deblja fino hehe

A netko me pitao i kako sam. Jako umorno. Mali jd super i spava dosta i miran je ali ja kao i svaka nova mama stalno nesto oko njega. Umjesto ds spavam kad i on ja ko sova dudim i gledam jel dise svako malo. Ahh

Pa meni zvuči logično da je sve to individualno. Možda tebi već nakon minutu krene masnije mlijeko. Glavno da bebač raste i deblja se i kaka te da tebe ne boli pretjerano, ostalo nije ni važno.

• Bambi34
    22. Svibanj 2017. 08:00

Ajme blage van se :-) al dobro prije ce i nama proc vrime ovako odbrojavajuci vas :-) ima itko nekakvu tabelu da vidimo kad je ko? Vjerojatno ja i pisonja falimo na listi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.