Inace sam smirena osoba i govorila sam mu na lijepo i zna da mi smeta ali opet to radi. Njemu jednostavno nije jasno zasto meni smeta. I ja mislim da ce se promijeniti barem donekle jer inace ne znam kako dalje. I sad sam ljuta a sutra ce me proci jer sam takva. Da se barem mogu tjedan dana ljutiti onda bi me ozbiljnije shvacao. Jao ne vjerujem da to ovdje pisem :) ispricavam se curke, svaka ima svoje probleme i vjerojatno misli da su njeni najveci :)
Nemas se kaj ispricavat!Samo pisi,olaksaj si!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro cure!
Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
Lagertha tebi je sutra termin po tvojoj vlastitoj procjeni?
Ps. Mamika, ako hoces mozes traziti da ti daju uputnicu za napraviti krvnu sliku tu u labu u bolnici u podrumu za epiduralnu. Jedino sta moraš doci ujutro natašte, ali ti kao trudnica imas prednost. Ja danas preuzimam nalaz.
Drage terminašice, sretno i uveselite nas nekom lijepom vijesti. Jedva čekamo nove bebice. Navijamo za vas.
Jutro cure! Sretno svima koje danas imaju preglede! 😊
Uh, bas mi je super postala ova klokanica😎 Šta kažete da organiziramo neko druženje u živo..?
Blu pa ti si onda bome imala mlijeka poprilicno. Meni nije bas tako kriticno ali promjenim u danu po 6 komada onih jastucica za grudnjak al i dalje mi sve majice budu mokre presvlacim se par puta na dan.
Netko je spomenuo tezinu, to znam za vodenasto nlijeko ali eto moj mali se ipak deblja fino hehe
A netko me pitao i kako sam. Jako umorno. Mali jd super i spava dosta i miran je ali ja kao i svaka nova mama stalno nesto oko njega. Umjesto ds spavam kad i on ja ko sova dudim i gledam jel dise svako malo. Ahh
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro cure!
Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
Ne po vlastitoj procjeni već po zadnjoj menstruaciji - tako su me ginekologije vodili. A ovaj raniji termin je ustvari bio sa stranica koje uzimaju u obzir dužinu ciklusa uz zadnju m. Ah, ma nema veze, imam osjećaj da smo blizu. 2 tjedna poslije termina je još uvijek termin, a tek poslije toga se vodi da je trudnica prenijela. Proučavala sam i statistiku te što se tiče prirodnih poroda (bez indukcije i Cr) 70% poroda počne u periodu od 2 tjedna nakon termina. Neka se tijelo i bebač pripreme na miru. Noćas sam se budila nekoliko puta zbog menstrualnih bolova, bolova u križima, rodnici... Nisam pretjerano nestrpljiva jer vjerujem da sve ide svojim tokom.
Jutro cure!
Hvala,Ofnice,javit cu se sigurno,da vas izvjestim!Nikako da ti kazem da si trebala torbu ostavit u bolnici koliko si ju vec vukla sa sobom😁Joj,vidis,krv....Zaboravih na to!Ak se ne sjetim nazvat cu ginica pa nek posalje uputnicu!Sutra odem,preksutra podignem nalaz!Inace,dobro se osjecam ,bez naznaka porida!Hi hi....Znas sta,ako i Lagetha krene prema terminu morat cemo i mi,da nastavimo niz....😀I mislila sam si da si popodne!Doktori su nam u razlicitim smjenama!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Blu pa ti si onda bome imala mlijeka poprilicno. Meni nije bas tako kriticno ali promjenim u danu po 6 komada onih jastucica za grudnjak al i dalje mi sve majice budu mokre presvlacim se par puta na dan.
Netko je spomenuo tezinu, to znam za vodenasto nlijeko ali eto moj mali se ipak deblja fino hehe
A netko me pitao i kako sam. Jako umorno. Mali jd super i spava dosta i miran je ali ja kao i svaka nova mama stalno nesto oko njega. Umjesto ds spavam kad i on ja ko sova dudim i gledam jel dise svako malo. Ahh
Pa meni zvuči logično da je sve to individualno. Možda tebi već nakon minutu krene masnije mlijeko. Glavno da bebač raste i deblja se i kaka te da tebe ne boli pretjerano, ostalo nije ni važno.
Ajme blage van se :-) al dobro prije ce i nama proc vrime ovako odbrojavajuci vas :-) ima itko nekakvu tabelu da vidimo kad je ko? Vjerojatno ja i pisonja falimo na listi...
Sortiraj odgovore
Najstariji