Hej curke. Gala_28 mi se svakako moramo vidjet u petrovoj. Inace smo i blizu kvartovski pa mozemo jedan dan na sok u npr. maksimir :). Naravno da bi mogle organizirat neko trudnicko druzenje. Ja sam sad doma pa imam vremena. Doduse jos nekaj mrnjavim za posel. Ali ajde i to danas srediti...
Btw bila sam u mani.. ima nekih slatkih stvari za ljetne trudnice. Nekak si svd vise mislim da cu u 9 mjesecu trudno sjedit u spavacici ispod klime.. to ce bit zabavno.. bas sad razmisljam da bi se mogla pocastit s nekom super peglom 😁
Hej,cure ,kod mene sve po starom!Misam bila na ctg ni imala rucni pregled!Po uzv je sve u redu!Trazila sam procjenu tezine,ali nije imala onaj uzv koji inace ima pa ne znam koliko je teska!Ja sam na plus 19,zamimalo me na koliko je beba-da znam s cim cu se borit!😂Bitno da je sve ok,kad bude,bude!Jedino mi je muka kad mi muz ide u nocnu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
LitltleG žao mi je zbog tvoje situacije, al samo hrabro! Curke do kad ste vi pile folnu? Neke frendice su mi rekle da su je pile do kraja trudnoće a neke samo do pola. Pitala sam svog dr, a on mi je na to rekao da on o tome odlučuje. Od početka trudnoće pijem željezo,folnu, vitamin c i još mi je prije 3 tj uveo Normabel jer imam velike otkucaje srca. A to mi je zbog toga jer se uvijek jako uzrujan kad idem na pregled. Uvijek viće na mene zbog kila ( do sada sam dobila 10 kg, 28 tj). U četvrtak idem na pregled i već me lagano hvata panika😑
Joj ja sam dobila 14kg u 28 tj
Cure, kako stojite sa skupljanjem vode i naoticanjem? Meni je počelo prije 3 tjedna onak po malo, prsti na rukama su mi se malo kočili. Baš sam tad imala kontrolu, gin je rekao da je to normalano, a sestra da ne jedem slano tipa čips, suhomesno i sl., no kod mene to nije razlog jer to nisam jela niti prije. Sada svako jutro šake ne mogu stisnuti uopće, tek nakon pola sata uz vježbanje malo po malo, a normalo bez zatezanjenja negdje popodne. Kad pogledam noge. imam dojam da su kao od slonice. Od te vode kile naravno skaču kao lude, u 10 dana dobila sam 2 kg. Sve me strah što će biti kada krenu jače vrućine .
Meni su noge krenule naoticati prosli tjedan. Pokusavam ih sto vise drzati na povisenom i sada je bolje.
Da li sam ja jedina koja ima samo jednu trudnicku sliku s mužem?? Njega bi prije nagovorio da ide krumpir sadit nego se slikat!!! Baš sam ljuta zbog toga hahah...
Tim više što imam radosnicu i mjesto za sliku gdje piše slika mame i tate dok je bila trudna a....
Grrr
znam kako ti je…meni i trnu ruke tako da se po noci probudim utrnjene ruke ne mogu nista. Sve je to normalno u trudnoci. Sad mi je zao sto sam izbrisala fotku al da nisam stavila bi ti ovdje fotku mojih noznih papaka od neki dan…duple su bile ko u Shreka i to je trajalo 2dana, al eto ja pametnica vrucina, stajala na nogama i obukla stikle..dobitna kombinacija. Izbacila sam sol, sve zestoko i lakse mi je.
I ide mi na živce oko imena ,uvijek kad idemo pričat onda se on na kraju sprda i fantazira ....tako da smo sad samo na Lea (ako da) i možda Lana ...ne znam ni s....:-(
Meni su noge krenule naoticati prosli tjedan. Pokusavam ih sto vise drzati na povisenom i sada je bolje.
To je pomagalo u početku i povećani unos tekućine, ali više ne.
Bambi, znam da je normalno, ali ovo mi je čini nekako previše u kratkom roku.
Imam kontrolu sljedeći tjedan pa ću opet reći za to, možda mi kažu nešto pametno.
Hej zenske evo da se i ja malo javim 😊 citam redovito al par dana me vec zezala prijava..
Danas sam bila na pregledu i nadala sam se da ce me bar pogledat dole da vidi jel se otvaram il bilo sta, a kad ono opet jadan pregled, apsolutno nista!! 😤 mislim da nema potrebe da vam kazem kako sam odusevljena pregledom i doktorom 😬
Blu5 istina da se covjek na sve navikne,al opet svaka cast na toj razdvojenosti i sto sama sve uspijes 😊
LittleG cure su ti vec sve rekle. Zao mi je sto je takva situacija i mogu zamislit kako ti je tesko..kada bi najvise trebao biti uz tebe i dijete,al stvarno je puno bolje biti sama nego s budalom nekom koja te ne zasluzuje i sva sreca imas mamu i prijateljice pored sebe..i slazem se s curama da on treba preuzeti svoju odgovornost..ponekad zene zbog ponosa ili nez ni ja cega ne zele onda nista od bivseg, a zapravo olaksavas samo njemu s tim..misli na sebe i bebicu i mi zene nismo ni svjesne koliko smo jake i kolike terete u zivotu mozemo podnijeti..
Ehh a sto se tice svadanja kod mene je zatisje i bas se lijepo slazemo..al da smo u zg-u isto bi tu i tamo morao do birtije a razlog bi bio pa moram proslavit sina cu dobit, a ja bi bila nekak ovako 😲😲 haha
Sortiraj odgovore
Najstariji