Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    22. Svibanj 2017. 12:36

Hej curke. Gala_28 mi se svakako moramo vidjet u petrovoj. Inace smo i blizu kvartovski pa mozemo jedan dan na sok u npr. maksimir :). Naravno da bi mogle organizirat neko trudnicko druzenje.  Ja sam sad doma pa imam vremena. Doduse jos nekaj mrnjavim za posel. Ali ajde i to danas srediti... 
    Btw bila sam u mani.. ima nekih slatkih stvari za ljetne trudnice. Nekak si svd vise mislim da cu u 9 mjesecu trudno sjedit u spavacici ispod klime.. to ce bit zabavno.. bas sad razmisljam da bi se mogla pocastit s nekom super peglom 😁

mamika3
    22. Svibanj 2017. 13:10

Hej,cure ,kod mene sve po starom!Misam bila na ctg ni imala rucni pregled!Po uzv je sve u redu!Trazila sam   procjenu tezine,ali nije imala onaj uzv koji inace ima pa ne znam koliko je teska!Ja sam na plus 19,zamimalo me na koliko je beba-da znam s cim cu se borit!😂Bitno da je sve ok,kad bude,bude!Jedino mi je muka kad mi muz ide u nocnu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Kiara19
    22. Svibanj 2017. 13:11

Mojabebica

LitltleG žao mi je zbog tvoje situacije, al samo hrabro! Curke do kad ste vi pile folnu? Neke frendice su mi rekle da su je pile do kraja trudnoće a neke samo do pola. Pitala sam svog dr, a on mi je na to rekao da on o tome odlučuje. Od početka trudnoće pijem željezo,folnu, vitamin c i još mi je prije 3 tj uveo Normabel jer imam velike otkucaje srca. A to mi je zbog toga jer se uvijek jako uzrujan kad idem na pregled. Uvijek viće na mene zbog kila ( do sada sam dobila 10 kg, 28 tj). U četvrtak idem na pregled i već me lagano hvata panika😑

Joj ja sam dobila 14kg u 28 tj

NevaNevičica
    22. Svibanj 2017. 13:28

Cure, kako stojite sa skupljanjem vode i naoticanjem? Meni je počelo prije 3 tjedna onak po malo, prsti na rukama su mi se malo kočili. Baš sam tad imala kontrolu, gin je rekao da je to normalano, a sestra da ne jedem slano tipa čips, suhomesno i sl., no kod mene to nije razlog jer to nisam jela niti prije. Sada svako jutro šake ne mogu stisnuti uopće, tek nakon pola sata uz vježbanje malo po malo, a normalo bez zatezanjenja negdje popodne. Kad pogledam noge. imam dojam da su kao od slonice. Od te vode kile naravno skaču kao lude, u 10 dana dobila sam 2 kg. Sve me strah što će biti kada krenu jače vrućine 

• Kiara19
    22. Svibanj 2017. 13:32

Meni su noge krenule naoticati prosli tjedan. Pokusavam ih sto vise drzati na povisenom i sada je bolje. 

22. Svibanj 2017. 13:41

Da li sam ja jedina koja ima samo jednu trudnicku sliku s mužem?? Njega bi prije nagovorio da ide krumpir sadit nego se slikat!!! Baš sam ljuta zbog toga hahah...
    Tim više što imam radosnicu i mjesto za sliku gdje piše slika mame i tate dok je bila trudna a....
    Grrr  

• Bambi34
    22. Svibanj 2017. 13:41

NevaNevičica

znam kako ti je…meni i trnu ruke tako da se po noci probudim utrnjene ruke ne mogu nista. Sve je to normalno u trudnoci. Sad mi je zao sto sam izbrisala fotku al da nisam stavila bi ti ovdje fotku mojih noznih papaka od neki dan…duple su bile ko u Shreka i to je trajalo 2dana, al eto ja pametnica vrucina, stajala na nogama i obukla stikle..dobitna kombinacija. Izbacila sam sol, sve zestoko i lakse mi je.

22. Svibanj 2017. 13:43

I ide mi na živce oko imena ,uvijek kad idemo pričat onda se on na kraju sprda i fantazira ....tako da smo sad samo na Lea (ako da) i možda Lana ...ne znam ni s....:-(

NevaNevičica
    22. Svibanj 2017. 13:52

Kiara19

Meni su noge krenule naoticati prosli tjedan. Pokusavam ih sto vise drzati na povisenom i sada je bolje.

To je pomagalo u početku i povećani unos tekućine, ali više ne. 
    Bambi, znam da je normalno, ali ovo mi je čini nekako previše u kratkom roku. 
    Imam kontrolu sljedeći tjedan pa ću opet reći za to, možda mi kažu nešto pametno.

Mamicaaa
    22. Svibanj 2017. 13:58

Hej zenske evo da se i ja malo javim 😊 citam redovito al par dana me vec zezala prijava..
    Danas sam bila na pregledu i nadala sam se da ce me bar pogledat dole da vidi jel se otvaram il bilo sta, a kad ono opet jadan pregled, apsolutno nista!! 😤 mislim da nema potrebe da vam kazem kako sam odusevljena pregledom i doktorom 😬  
    Blu5 istina da se covjek na sve navikne,al opet svaka cast na toj razdvojenosti i sto sama sve uspijes 😊
    LittleG cure su ti vec sve rekle. Zao mi je sto je takva situacija i mogu zamislit kako ti je tesko..kada bi najvise trebao biti uz tebe i dijete,al stvarno je puno bolje biti sama nego s budalom nekom koja te ne zasluzuje i sva sreca imas mamu i prijateljice pored sebe..i slazem se s curama da on treba preuzeti svoju odgovornost..ponekad zene zbog ponosa ili nez ni ja cega ne zele onda nista od bivseg, a zapravo olaksavas samo njemu s tim..misli na sebe i bebicu i mi zene nismo ni svjesne koliko smo jake i kolike terete u zivotu mozemo podnijeti..
    Ehh a sto se tice svadanja kod mene je zatisje i bas se lijepo slazemo..al da smo u zg-u isto bi tu i tamo morao do birtije a razlog bi bio pa moram proslavit sina cu dobit, a ja bi bila nekak ovako 😲😲 haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.