Jutro cure!
Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
Lagertha tebi je sutra termin po tvojoj vlastitoj procjeni?
Ne po vlastitoj procjeni već po zadnjoj menstruaciji - tako su me ginekologije vodili. A ovaj raniji termin je ustvari bio sa stranica koje uzimaju u obzir dužinu ciklusa uz zadnju m. Ah, ma nema veze, imam osjećaj da smo blizu. 2 tjedna poslije termina je još uvijek termin, a tek poslije toga se vodi da je trudnica prenijela. Proučavala sam i statistiku te što se tiče prirodnih poroda (bez indukcije i Cr) 70% poroda počne u periodu od 2 tjedna nakon termina. Neka se tijelo i bebač pripreme na miru. Noćas sam se budila nekoliko puta zbog menstrualnih bolova, bolova u križima, rodnici… Nisam pretjerano nestrpljiva jer vjerujem da sve ide svojim tokom.
Oho...Polako je krenulo!Samo polako!kad bude,bude!Ja sam nekad nestrpljiva pa se prekorim zbog toga,onda me malo strah jer ne znam kak bu to bilo,a onda sam hrabra jer imam navalu uzbudjenja!A kad sam nervozna ,e onda bi istog trena se htjela porodit!😂Ma svaki dan me tak peru raspolozenja!Htjela sam pitati viserotke kak se osjecaju?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hvala,Ofnice,javit cu se sigurno,da vas izvjestim!Nikako da ti kazem da si trebala torbu ostavit u bolnici koliko si ju vec vukla sa sobom😁Joj,vidis,krv….Zaboravih na to!Ak se ne sjetim nazvat cu ginica pa nek posalje uputnicu!Sutra odem,preksutra podignem nalaz!Inace,dobro se osjecam ,bez naznaka porida!Hi hi….Znas sta,ako i Lagetha krene prema terminu morat cemo i mi,da nastavimo niz….😀I mislila sam si da si popodne!Doktori su nam u razlicitim smjenama!
Sretno mamika!!!
Jutro cure! Sretno svima koje danas imaju preglede! 😊
Uh, bas mi je super postala ova klokanica😎 Šta kažete da organiziramo neko druženje u živo..?
Ja sam već jednom to predložila, ali me nitko nije podržao Dosta cura nije u Zagrebu pa nas ne bi bilo baš preveć.
Što se tiče tablice, nemam pojma... Otkad ne radim, uljenila sam se pa je ne ažuriranje. Živcira me i što smo ograničeni dužinom poruke pa ne stane cijela u jednoj.
Jutro cure!
Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
Ne po vlastitoj procjeni već po zadnjoj menstruaciji - tako su me ginekologije vodili. A ovaj raniji termin je ustvari bio sa stranica koje uzimaju u obzir dužinu ciklusa uz zadnju m. Ah, ma nema veze, imam osjećaj da smo blizu. 2 tjedna poslije termina je još uvijek termin, a tek poslije toga se vodi da je trudnica prenijela. Proučavala sam i statistiku te što se tiče prirodnih poroda (bez indukcije i Cr) 70% poroda počne u periodu od 2 tjedna nakon termina. Neka se tijelo i bebač pripreme na miru. Noćas sam se budila nekoliko puta zbog menstrualnih bolova, bolova u križima, rodnici… Nisam pretjerano nestrpljiva jer vjerujem da sve ide svojim tokom.
Oho…Polako je krenulo!Samo polako!kad bude,bude!Ja sam nekad nestrpljiva pa se prekorim zbog toga,onda me malo strah jer ne znam kak bu to bilo,a onda sam hrabra jer imam navalu uzbudjenja!A kad sam nervozna ,e onda bi istog trena se htjela porodit!😂Ma svaki dan me tak peru raspolozenja!Htjela sam pitati viserotke kak se osjecaju?
Da, mislim da je polako. Ovaj jedan trud je baš bolio, no slijedeći nisam dočekala - zaspala sam. Čitala sam ako možeš zaspati da su onda pripremni iliti lažni.
Joj,netko je napisao da ce se bit malo teze cesce javljat zbog rooming-ina!Nece,curke!Naravno,pod uvjetom da sve bude ok!Bebice su ionako pristekane na sisi,mi lezimo i moze se napisat recenica dvije!Ja cu pisati o bolnim bradavicama!Ha ha
..Jos nas par pa otvorimo temu Ljetne rodilje 2017!hi hi...I kako koja rodi samo dodje !
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha...ahaaaaa! A i ginici ti vode 23.5.? Ja cijelo vrijeme mislim da ti je 20.5. sluzbeni termin. Da, da, imas pravo, tek se 3.tjedan iza termina smatra prenesenom trudnoćom. Ma sve to ide lijepo lagano, tako i treba, prirodno.
Mamika, ne treba ti ginic slati uputnicu za bolnicu, jedino ako ti je zgodnije otici negdje bliže sebi, to je druga stvar. Mozda i he to zgodnije, ali moja je bas prošli tjedan bila na GO.
Meni je dosla moja seka tako da nas je sad 5 u stanu 😂🙊 muž, ona, ja i dvije bebe u trbusima. 😍 Tak da sad mogu mirno na porod.
Jutro cure!
Oho…Polako je krenulo!Samo polako!kad bude,bude!Ja sam nekad nestrpljiva pa se prekorim zbog toga,onda me malo strah jer ne znam kak bu to bilo,a onda sam hrabra jer imam navalu uzbudjenja!A kad sam nervozna ,e onda bi istog trena se htjela porodit!😂Ma svaki dan me tak peru raspolozenja!Htjela sam pitati viserotke kak se osjecaju?
Da, mislim da je polako. Ovaj jedan trud je baš bolio, no slijedeći nisam dočekala - zaspala sam. Čitala sam ako možeš zaspati da su onda pripremni iliti lažni.
Ili se previse hoda po gorama i planinama....😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro cure!
Ili se previse hoda po gorama i planinama….😂
I onda zaspis od umora
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobrooo, kakooo ste uspjele sve ovo napisati samo sinoć i jutros? :D
LittleG, vjeruj u sebe i svoju procjenu! I po pitanju razlaza sa partnerom i po pitanju ostalih tekućih stvari vezanih za majčinstvo koje će tek doći. Kao što su i cure rekle, bolje biti sam nego u lošoj vezi. Mislim da smo više manje sve to iskustveno doživjele u nekom periodu i da nema iznimki, pa čak ni ako veza rezultira djecom. Bitno je da imaš podršku od mame i prijateljica. Imaš i nas ovdje. Nisi sama, a kad rodiš život će krenuti nekim novim tokom i sigurno te čeka mnogo lijepih i uzbudljivih stvari kao majku i partnericu.
Mi nemamo problem sa birtijom. Čak ga par puta mjesečno tjeram da se nakani naći sa dečkima, i tako ga potaknem da ih vidi svaka 2-3 mjeseca u prosjeku. Inače ode jednom mjesečno sa najbližim frendom na pivu u kvartu. Naš problem je, pogotovo u trudnoći a bio je i prije...na jedan čudan način je flegma i nema baš puno stvari koje su vrijedne njegovog živciranja. Najčešće to puca na relaciji sa njegovima (što sam već spominjala), ali i inače kad nešto pričamo...on jednostavno ne kuži zašto se nešto očekuje ili podrazumjeva u određenoj situaciji. Ima stav "a tako je kako je, nisu svi isti, moraš uzeti u obzir da...bla bla". Ja pod ovim hormonima pogotovo ne vjerujem koliko je smiren i pasivan i nađe svemu neko opravdanje. :D
E sad se već nagomilalo takvih situacija zadnjih par mjeseci pa vidim da je i njemu pomalo dosta razilaženja u mišljenju.
Mislim da sam u trudnoći postala energičnija i sklonija djelovanju, a on me pokušava pratiti. No ok, nije strašno, normalan je neki disbalans, pogotovo u ovakvim životnim fazama.
Ja bi drage volje...al u Zg cu tek dogodine :-) ja i mala cemo na par dana odradit pregled i onda gustat :-) nego, imam 2 vjencanja sada i u bedu sam jer u svemu izgledam kao tenk, a u ono sta bi obukla ne stanem...sok za mene jer sam godina bila xs-s i nisam trebala odjecu ni isprobavat...ove glupe kile se samo lijepe...
Sortiraj odgovore
Najstariji