Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleG
    21. Svibanj 2017. 21:29

Curke ima li koja mama tu da je baš sama. Solo. Bez muža? Ja nisam udana, dragi je otišao od nas prije koji mjesec, nismo mu poželjni, tako da bebu čekam sama uz pomoć mame i prijateljica. Priznajem, već sada nije lako- mislim emotivno, iako sam ja već pregazila 35 godina i bliže sam 40... pa ako koja ima kakvo iskustvo po tom planu....cijenim

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 21:46

Provjerena info od babice sa Sv duha, doznala preko prijateljice...ne treba odijelo za pratnju. Jedino veli ovisno tko bude u smjeni, da mogu zapiliti za onu potvrdu o položenom tecaju. Ja dobila bjanko potvrdu na tecaju pa mi je patronažna rekla da mogu upisati bilo čije ime tko bude sa mnom.

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 21:53

LittleG zao mi je sto to cujem, ali drago mi je da imas potporu mame i prijateljica, i naravno od svih nas na klokanici. Ako je tata otišao, to mozda znaci da se samo prestrašio te nove životne uloge, ali ako nije tako, nemoj žaliti jer onda vas nije vrijedan. Vjerujem da ti nije nimalo lako, i svaka ti čast na hrabrosti sto trudnicu iznosiš sama, očito si vrlo snažna žena, a imas i zašto biti, zato sto nosiš nesto najvrijednije u sebi. 

LittleG
    21. Svibanj 2017. 22:00

Ofnica

LittleG zao mi je sto to cujem, ali drago mi je da imas potporu mame i prijateljica, i naravno od svih nas na klokanici. Ako je tata otišao, to mozda znaci da se samo prestrašio te nove životne uloge, ali ako nije tako, nemoj žaliti jer onda vas nije vrijedan. Vjerujem da ti nije nimalo lako, i svaka ti čast na hrabrosti sto trudnicu iznosiš sama, očito si vrlo snažna žena, a imas i zašto biti, zato sto nosiš nesto najvrijednije u sebi.

Hvala Ofnice, nadam se da jesam dovoljno snažna,  ali ono što znam sigurno je da ću dati sve od sebe da budemo iznad svih nedaća koje život nosi.

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 22:07

Imas se zašto boriti, mame lavice mogu same, makar je ljepse udvoje, ali uvjerena sam da tvojoj bebi nista nece faliti. 

• Kiara19
    21. Svibanj 2017. 22:29

LittleG stvarno mi je zao, ne mogu zamisliti kako ti je :( sigurna sam da ce ti doci netko tko te zasluzuje i tko ce voljeti tvoju bebu koda je njegova. Ja otkako sam trudna stalno se svadamo. Ne znam el zbog hormona ili zbog toga sto sam mislila da ce se neke stvari promijeniti dok dode beba. Moj je stalno po birtijama a ja ludim i stvarno ne znam vise sto poduzeti. Barem dva puta mjesecno se svadamo zbog toga i onda je par dana mir pa opet iz pocetka.

LittleG
    21. Svibanj 2017. 22:33

Kiara19 vjerojatno je to njegov način prilagodbe na novu situaciju, pretpostavljam da sam sebi još dokazuje kako je dovoljno mlad i slobodan za izlaske. Nadam se da će se skontati dok vam bebica dođe, sada živi u nekom drugom filmu. No, vjerojatno će ga to malo biće osvijestiti. Ne daj se stresu, pokušaj ti promijeniti taktiku prividno... Pravi se da ti ni nije stalo, mada znam da je teško. Možda ga to malo trgne.

• Kiara19
    21. Svibanj 2017. 22:46

Da nadam se da hoce :) 

Sundi
    21. Svibanj 2017. 23:01

LittleG vjerujem da ti je uzasno tesko. Meni netko jako blizak bio je u slicnoj situaciji. Ma dok tebe tvoja bebica pogleda i nasmije se naci ces ti snage za pomaknuti sve granice. Vjerujem da u svojim godinama imas vise iskustva i zivotne mudorsti nego ponekad oba roditelja zajedno. Šaljemo ti puuno pusa i pozitive. I nemoj uopce razmisljat jel ti to mozes naravno da mozes, pa znas da mama moze sve.
    Kiara19 posto radim u muskoj firmi shvatila sam da muski tek nakon poroda (a neki  mozda tek i puno kasnije) shvate da ce oni biti neciji ocevi. Nase tjelo i um se mijenjajuu od pocetka trudnoce i sve se nekako priroda pobrinula za to. Muski nisu bas svjesni odgovornosti koju biti roditelj znaci. Treba im neko vrijeme da im ude u glavu da oni sad pa do kraja zivota moraju mislit jel netko drugi jeo,kakao, otisuriao se itd. Vidala sam da puno veza ima tu neku fazu kad mlada mama ocekuje neke stvari koje se uglavnom i dogode ali tek kad se pobune. Po njima je ok  otici van 2 puta tjedno (jednom gledat tekmu, jednom eto tak) a ti si doma s malom bebom. Ja bas mislim da trebas mirno smireno razgovarat s njim. I objasnjavat kaj ti se mota po glavi itd. Vjeruejm da si sad puno normalnija nego kaj ces bit jedan dan u 4 sata ujutro s bebom kaj place vec 45 min kad ti neko dode iz birtije.  Ja mislim da djeca nikada ne poprave veze ja to vise gledam kao jedan veliki test i evoluciju koji moramo zajedno proci...

mamika3
    21. Svibanj 2017. 23:01

Moj muz je prvih mjesec i pol,kad se sin rodio ,umjesto da dodje kuci poslije posla djetetu,obavezno u birtiju na kavicu!Proslo je od toga skoro 8 godina,ali ja jos uvijek ne zaboravljam!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.