Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    10. Prosinac 2016. 16:58

Ohh evo opet sapunice tu kod nas haha...
    Ako netko i ima lazan profil i laze o trudnoci laze sam sebe i maslacak31 slazem se s tobom ide toj osobi na dusu..

10. Prosinac 2016. 17:06

Ništa ne zamjeram ;) ali se moram nadovezati i samo reći kako smo mi ovdje sve došle sa istim razlogom a to je da si međusobno olaksamo ovo razdoblje, razmjenimo iskustva, utjesimo se itd.. a to dal će netko imati viška vremena i pretvarati se ovdje da je nešto što nije uopće nije nas problem ako se suosjeća/smije/place s nama dokle god nas ne počne vrijeđati ili biti neugodan..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Maja 3
    10. Prosinac 2016. 17:27

Mamicaaa i pandica,slazem se s vama..
    Kako ste vi danas?

Mamicaaa
    10. Prosinac 2016. 17:38

Tako je pandica 
    Maslacak evo dobro sam,malo me spavanje muci,stalno se budim i vrtim..i bas sam bila umorna danas poslije posla i odem spavat al nisam mogla ni tad nesto mi je bilo uzasno hladno hah..imali smo kasni rucak oko 16h pa je tu malo strka zbrka,malo se naljutim al dobro haha..

Mamicaaa
    10. Prosinac 2016. 17:38

A kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.