Dobro jutro drage,
moram se i ja sloziti s vama i reci da izbjegavam gledati tv, cak i kada muz gleda neki film ja radim nesto drugo. Pogledam sada u ovo vrijeme neki Bozicni ili humoristicne serije jer to i inace volim gledati. Ali zato mi je portal klokanice cijeli dan otvoren i posto sam sama kod kuce dok muz radi svako malo refresh stranice hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ps. danas nam je pregled I opet ću vidjeti svoju malu slatku bebicu! Sad sam 15+4 i mislim da bi danas pregled trebao biti preko trbuha. Jel tako cure? Mislim da se više ne radi vaginalni. Danas će doktorica potvrditi je li dečko, kao što je pretpostavila zadnji put...iako je meni stvarno svejedno!
Slažem se s vama za TV. Jučer sam gledala neki film o konjima i plakala skoro cijelo vrijeme. U filmu se prati život konja i kako stalno mijenja vlasnike i jadan skoro uvijek dobije lošeg vlasnika koji ga izrabljuje i muči. I prije trudnoće bih se rasplakala na takve filmove, ali nikad ovako. Ljudi su zaista ponekad okrutni prema životinjama. Ponašaju se prema njima kao nižim bićima, kao prema svojoj imovini s kojom mogu raditi što god hoće i koja kao da ne zavrijeđuju poštovanje i nježnost.
Jutro,cure!Slazem se za ovo za medije!Tv ni ne gledam,a portale ne otvaram jer su tako depresivni da mi dodje muka!Radije guglam gluposti i malo malo skicnem forum!Ajoj,pa danas imamo i pregled!Zaboravih tko,al javi nam se!moj je 15.12!Jos malooooo....Pitat cu za spol,mozda ce se vidjet nesto!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Drage cure,
Hvala na podrsci i savjetima.
Volim gledati tv, ali zabavne serije i filmove iako u zadnje vrijeme skoro pa nicega nema.
Bio je neki dan film sa Sandom Bulock, odlican jeee, bas sam se nasmijala.
Znaž da se moram opustiti, ali psihicki me toliko to koci da stalno preispitujem svoje simptome.
Vjerovatno cu se smiriti kada prođe ovaj uzv u sri i beta koju danas cekam.
Iako dok ne prođem tjedne u kojima sam imala spontane, vjerovatno neću moči.
Pokušavam ali imam faze ludila....ja ako ostanem "normalna "nakon svega, biti ce super.
Ovo mi je toliki stres koji nisam mogla ni zamisliti.
Znala sam da cu biti u strahu, ali bas ovoliko...
Sortiraj odgovore
Najstariji