Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    10. Prosinac 2016. 11:41

Jutro cure! Baš ste me nasmijale s ovim. Već se duuuuugo nisam tako rasplakala od smijeha. Sve me trbuh boli.
    Baš i mene zanima šta će se to danas izjaloviti.Jedva čekam tu današnju epizodu. :)

10. Prosinac 2016. 12:02

:D :D Cut ćemo poslije ručka sta se kome izjalovilo. Tko je ostao bez rajčice za bolognese a tko je sjeo jest i skuzio da nema kruha kao ja jer nisam mužu stavila na popis za trgovinu ujutro a on se naravno nije sjetio 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Maja 3
    10. Prosinac 2016. 12:10

Jadno,da jadnije ne moze bit!
    Neznam jel gore glumit trudnocu,ili ne imat zivot pa se mjesat u tudji. Cure s proljetnih beba,neznam uopce sto bi vam rekla...
    Ako je pinkica tina,ide njoj na dusu..mislim iskreno da se vi tu nemate sto mjesat..imate svoju temu,i zanimajte se sa svojom djecicom,uzivajte..a ne zamarajte s nepotrebnim stvarima.

Pinkica93
    10. Prosinac 2016. 12:14

And her we go again!!!!! Šta je sad svaka koja tu dođe sa možda nesvakidašnjom temom tina?
    Nisam ja kriva što sam dobila takav odgovor od visoko obrazovane osobe? Ja sam isto šokirana s tim, al živim dalje svojim životom.

Pinkica93
    10. Prosinac 2016. 12:15

Za početak, nije mi uopće jasno zašto bi glumila i pretvarala se da sam netko i nešto ako to nisam????

Maja 3
    10. Prosinac 2016. 12:20

Pinkica,nisam te napala,nego odg curama.
    Ja znam da sam dosla na temu kao trudnica,i dalje me se ne tice,ako netko misli lagat..neka laze.
    Zaboli me k... za to,ovdje nikog ne poznam,i nisam za nikog vezana pupcanom vrpcom. Vrijeme ce pokazat ko je ko. Ja se samo nadam lijepom druzenju,da nam sto prije prodju dani do poroda.

Pinkica93
    10. Prosinac 2016. 12:28

Aha ok onda. Sorry malo sam više explozivna ovih dana nego prije. Pucaju me malo hormoni. Sinoć show program doma samo zato što mi dečko nije dao nešto što sam htjela. Pukla od svega i lako krivo shvatim neke stvari. Znam ko jesam i ko nisam i nije mi ni malo fora lagati. Čemu uostalom se zamarati lagati? Treba se i sjetiti šta si kome slagao jer te se lako skuži ako se pogubiš u svojim lažima. Što ispleteš zamršeniju mrežu, lakše se pogubiš. A i nisam neka debela, iskompleksirana 13.godišnjakinja koja nema prijatelja pa zeza druge za vrijeme ozbiljnih stvari i tema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.