Ofnica
Krenula sam sa 67kg, sada imam 65kg. Inače nisam baš punija čak suprotno, imam 180cm. I prije sam ja bila takva da mogu dosta pojesti a da se necu udebljati to mi je genetski ali sada kada je u pitanju beba svaki gram i zalogaj me brinu. Što se tiče povrća, voća, orašastih plodova itd to svakodnevno jedem. Jučer sam bas pojela cijeli mango, mislila sam da će mi pozlit haha..
Pinkica93
Tako nekako sam se i ja tješila da je to sigurno zato što se tijelo čisti hmmm..
U četvrtak imam termin kod gin pa cu baš vidjet na čemu sam.. a i spol ćemo saznati nadam se
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pametnjaković od mog doktora kaže da se izjalovilo!!!! Ko zna šta je i iz koje godine je taj uzv aparat koji ima. Niti sam tupa, niti glupa, a ni obični laik, al ja apsolutno ništa nisam uspjela razaznati na tom displeju od uzv. Kako on išta može očitati?!?!?!?!? Da imam para, već u pon bi se naručila kod privatnika na pravi i pošteni uzv sa puno modernijom aparaturom i svim tim čudesima.
A danas mi je 7+2, termin 26.07.
Dobro dosle nove trudnice i cestitam na bebici najvecoj srecici!
Kad smo kod kila..163cm odprilike sam visoka,na prvom pregledu 56kg na drugom 57 i pol i zadnji put 55,2 al ne brinem zbog toga jer sam imala mucnine i povracala sam,sve budemo to nadoknadili..sve je to normalno samo da nije pretjerano gubljenje kila..
Dali je koja od vas cura počela štogod čitati o trudnoći, porodu, bebama i svemu tome od vas koje ste prvi put trudne? Imam možda kakva preporuka za neku dobru knjigu?
Ili si naletila na neku skroz neljubaznu ili joj je dan bio skroz u banani. Baš mi je žao zbog tebe. :(
Sortiraj odgovore
Najstariji