Dr.opće prakse ili gin.može staviti i tsh kad radis kks, ali mora posebno kliknuti jer to ne spada u kks, ali se zajedno radi u labu gdje radis kks.
Maslačak, vidim imas mucnine?? Koji tjedan je sada??
Napomenut cu gin to da mi zna bit jako hladno kad idem spavat,ak ne prestane jos ovaj tjedan, pa cemo vidit sta ce rec...
Mono iskrene čestitke i nadam se da ce sve biti u redu i da ces imati lijepu i blazenu trudnocuu!!
Mono,7+4 sam sad. Jos treba prezivjeti mjesec dana da se to smiri. Bar se nadam da hoce.
Di su ostale curke?
Hvala vam, svakako ću to reći na idućem pregledu koji je sad 15.12. pa je rekla gin da bi mogli saznati i spol ne mogu opisati koliko jedva čekam taj dan iako mi svi oko mene kazu kako su uvjereni da je dečko.. bebe
Mene zanima Jel moguće da već osjetim mrdanje bebe? Sad mi je 17+5 i već par dana najviše dok ležim na leđima osjetim ponekad kao neko blago lupkanje u donjem dijelu. Nekad bude samo jednom a ponekad i par puta. To osjetim tako par puta na dan.
Jednom sam natjerala muža da stavi glavu na trbuh i čeka haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
pozz curke, nova sam na ovom forumu :)
naime imam problem, a to je neudoumica oko trudnoće.. kasni mi cca 8 dana, prakticiramo odnos ili sa prezervativom ili prekinuti snošaj jer trenutno nije baš najbolja situacija
imala sam ciste na jajnicima i pila pilule do prije 5 mjeseci, prije toga i nakon toga ciklusi 24-25 dana. simptoma nikakvih osim na dodir malo bolne bradavice, žiga me u donjem dijelu trbuha oko jajnika i probada kao, naduta sam izgleda kao trudnički trbuh
radila sam dva testa (cyclotest) i oba dva ispala negativna. naručit ću se giniću, no zanima me dal ima ko slicnu situaciju? dal je moguce da zbog cista nije dosla menga? hvala :)
Jana
Sortiraj odgovore
Najstariji