Ugolina, hvala ti :)
U uzasnom sam strahu, ne mogu si pomoći, stvarno se nadam da ce ovaj put biti sve u redu.
U uzasnom sam strahu, ne mogu si pomoći, stvarno se nadam da ce ovaj put biti sve u redu.
Drzim fige!! al bit ce!!! 😊😊😊

Draga mono1111,
kao što jedna od cura kaže, na toliko tema smo te sretale tu na forumu i znamo koliko si dugo radila i čekala na trudnoću. I hvala Bogu, došao ti je jedan predivni predbožićni poklon! Samo budi mirna, nemoj strahovati jer htjela ti to ili ne, bebica osjeti nervozu. Polako dan za danom...ja osobno nisam neka fanatična vjernica, ali trudim se svaki dan zahvaliti Bogu i pomoliti se za svoju bebu, i da znaš kako to ima umirujujući učinak na mene, pa eto možda ti i mala osobna molitva pomogne da se riješiš strahova.
Bitna stvar - izbaci sve tv sadržaje koji te uznemiruju, ja od kad sam saznala za T ne gledam Zločinačke umove, CSI i ostale krvave sadržaje...izbaci i one plačljive serije ako gledaš, ovi turci nisu normalni, samo cmizdre i prijete se jedni drugima, koliko onako uočim listajući programe...gledaj samo komedije i smiješne kvizove, emisije o prirodi i muziku. Moram ti reći da je to jako na mene utjecalo da ne budem onako napeta i uznemirena, a i ne sanjam više gluposti. Ne bi vjerovala koliki TV ima utjecaj na nas.
Sretno još jednom s trudnoćom! Super da ćemo se do kraja družiti ovdje na ljetnim bebama!

Mono i ja ti čestitam, želim ti školsku trudnoću (kako se kaže)! Probaj se opustiti i ne stresirati, sigurna sam da znaš da je to najbolji put iako je ponekad teško biti smiren.
Lagertha to me podsjeca na ove trudnicke secere.. ..stalno smanjuju granicu i ja kroz sve te ogtt- ove imala i vise nego savrsen secer,samo jednom bio onaj prvi na granici tocno 5.1 (jer sam se dan prije vjerojatno nazderala slatkog) i odma imala dijagnozu trud.dijab. a jebote.
Dobro,nemam iskustva sa stitnjacom,samo me na to podsjetilo..

Mono Cestitam i vjerujem da ce biti sve ok
Nove cure dobrodosle i cestitam svima i zelim vam skolsku trudnocu
Lagertha moram priznati da sam se sad malo zabrinula. Dok sam išla u hr kod ginica ona mi je samo jednom vadila krv i to samo radi provjere zeljeza. Prvo tromjesecje mi je prošlo i nije mi uopće jasno zašto mi to ginic nije spomenuo, da sam znala platila bih i privatno.
Ovdje su mi izvadili zadnji put 3 epruvete krvi ali nalaze još nemam jer idem na pregled 15.12. i tad ću tek saznati nešto vise.
Mono svi smo mi ovdje uz tebe i samo hrabro ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala cure, i ja se nadam da ce sve biti ok.
Lagherta,
Koliko znam ja sam prije dvije godine vadila tsh u prvoj T, meni je bio na gornjoj granici, oko 3.9 a i tad sam citala da treba biti ispod 2.5
Tko ti dozira taj eutirox?? Endokrinolog? Jer možda bi ti trebala veca doza, iako mislim da sad nema opasnosti, najgore je u prvom tromjesecju.
Ja recimo sad u T svaka 4 tjedna kontroliram tsh, i s tim nalazom idem kod endokrinologa, makar mi je tsh s terapijom 1,060 zadnje vađenje.
I s terapijom mi je uvijek 0,9 ili oko 1.
Hvala cure, i ja se nadam da ce sve biti ok.
Lagherta,
Koliko znam ja sam prije dvije godine vadila tsh u prvoj T, meni je bio na gornjoj granici, oko 3.9 a i tad sam citala da treba biti ispod 2.5
Tko ti dozira taj eutirox?? Endokrinolog? Jer možda bi ti trebala veca doza, iako mislim da sad nema opasnosti, najgore je u prvom tromjesecju.
Ja recimo sad u T svaka 4 tjedna kontroliram tsh, i s tim nalazom idem kod endokrinologa, makar mi je tsh s terapijom 1,060 zadnje vađenje.
I s terapijom mi je uvijek 0,9 ili oko 1.
Da, u drugom tromjesječju posteljica sama počne proizvoditi te hormone (bar sam tako čitala). Endokrinolog mi dozira, danas mi je javio da povećam dozu na 50, a u slučaju lupanja srca i nervoze da 2 put tjedno snizim dozu na 25 (pon i pet).

Pozdrav i nove i stare cureee!
Pratim Vas redovito, ali ne stignem pisati. Mono1111 čestitam ti!!! Baš mi je drago radi tebe i vjerujem da će sve biti ok. Ja sam sada 10+3 i osjećam se sve bolje i bolje. Puno bolje spavam, mučnine neke nisam ni imala, tako da je sada sve skoro pa ok. I umor lagano prolazi. Maslačak ufff mučnine... Ne znam tko je pisao o ranom kombiniranom probiru, ali i mene isti čeka 27.12.
O lažnom predstavljanju... svatko komentira i odgovara na postove na koje želi, ove druge se jednostavno zanemari.Ako je netko bolestan bolestan je i teško mu se može pomoći i u specijaliziranim ustanovama a kamoli preko foruma.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji