Ugolina, hvala ti :)
U uzasnom sam strahu, ne mogu si pomoći, stvarno se nadam da ce ovaj put biti sve u redu.
Mono i ja ti čestitam, želim ti školsku trudnoću (kako se kaže)! Probaj se opustiti i ne stresirati, sigurna sam da znaš da je to najbolji put iako je ponekad teško biti smiren.
Lagertha to me podsjeca na ove trudnicke secere.. ..stalno smanjuju granicu i ja kroz sve te ogtt- ove imala i vise nego savrsen secer,samo jednom bio onaj prvi na granici tocno 5.1 (jer sam se dan prije vjerojatno nazderala slatkog) i odma imala dijagnozu trud.dijab. a jebote.
Dobro,nemam iskustva sa stitnjacom,samo me na to podsjetilo..
Mono Cestitam i vjerujem da ce biti sve ok
Nove cure dobrodosle i cestitam svima i zelim vam skolsku trudnocu
Lagertha moram priznati da sam se sad malo zabrinula. Dok sam išla u hr kod ginica ona mi je samo jednom vadila krv i to samo radi provjere zeljeza. Prvo tromjesecje mi je prošlo i nije mi uopće jasno zašto mi to ginic nije spomenuo, da sam znala platila bih i privatno.
Ovdje su mi izvadili zadnji put 3 epruvete krvi ali nalaze još nemam jer idem na pregled 15.12. i tad ću tek saznati nešto vise.
Mono svi smo mi ovdje uz tebe i samo hrabro ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala cure, i ja se nadam da ce sve biti ok.
Lagherta,
Koliko znam ja sam prije dvije godine vadila tsh u prvoj T, meni je bio na gornjoj granici, oko 3.9 a i tad sam citala da treba biti ispod 2.5
Tko ti dozira taj eutirox?? Endokrinolog? Jer možda bi ti trebala veca doza, iako mislim da sad nema opasnosti, najgore je u prvom tromjesecju.
Ja recimo sad u T svaka 4 tjedna kontroliram tsh, i s tim nalazom idem kod endokrinologa, makar mi je tsh s terapijom 1,060 zadnje vađenje.
I s terapijom mi je uvijek 0,9 ili oko 1.
Pozdrav i nove i stare cureee!
Pratim Vas redovito, ali ne stignem pisati. Mono1111 čestitam ti!!! Baš mi je drago radi tebe i vjerujem da će sve biti ok. Ja sam sada 10+3 i osjećam se sve bolje i bolje. Puno bolje spavam, mučnine neke nisam ni imala, tako da je sada sve skoro pa ok. I umor lagano prolazi. Maslačak ufff mučnine... Ne znam tko je pisao o ranom kombiniranom probiru, ali i mene isti čeka 27.12.
O lažnom predstavljanju... svatko komentira i odgovara na postove na koje želi, ove druge se jednostavno zanemari.Ako je netko bolestan bolestan je i teško mu se može pomoći i u specijaliziranim ustanovama a kamoli preko foruma.
Sortiraj odgovore
Najstariji