Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    09. Prosinac 2016. 14:33

Pa onda mazem s tim...i meni cudno s obzirom da to dole nije samo koža ali eto....

Pinkica93
    09. Prosinac 2016. 14:37

Ma ponekad ni oni sami ne znaju. Bitno je samo da nikaj ne zeznu šta može izazvati ozbiljne posljedice.

09. Prosinac 2016. 14:49

Carmen012, nadam se da je sve ok, da ce upala proci :)
    Ti se vidio plod na pregledu? Koliko si trudna?

09. Prosinac 2016. 15:11

Pozdrav svima, nadam se da primate jos jednu trudnicu  
    Vidim da je prica o kilazi, a ja bas mislila da se ja jedina sekiram oko toga heh.. 
    Ja sam u 17 tt i kg mi idu jedino na dolje. Zadnji pregled sam imala 2kg manje nego na pocetku trudnoce, a vidjet cu sta ce bit iduci put na pregledu. Ne jedem nista manje nego inace jedino sam izbacila slatko sto sam prije jaaaako puno jela. Jel mislite da je to nesto lose sto sam smrsavila?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Danijela+
    09. Prosinac 2016. 15:32

Tmr28 
    Ako mazes samo izvana onda je to ok

Oprosti, ja sam krivo shvatila da ti treba i za unutra... 
    Meni su unutra bile pa sam morala vaginalete stavljat, a kremu za van nisam trebala... 

Svakom nekako drugacije
    Nadam se da ce ti brzo proci

Pinkica93 
    Istina 

Pandica1510
    Dobrodosla
    Ja sam 20tt i na +4kg Meni ok

LittleG
    09. Prosinac 2016. 16:52

Pozdrav, evo ja sam jedna skroz nova. Moja prva beba. ZM 29.10. Beta 6.12. 38504.2 Danas prvi UZV 0.36 cm. Po UZV i po kalkulatoru 6 tj 0 d. Srčeko kuca. Drage moje, ja presretna...37 godina imam...ovo nisam očekivala, oduševljena sam. Vidjeti ću moje zlato 5.08....mog lavića....jedva čekam i veselim se druženju s vama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.