Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Prosinac 2016. 20:04

Ma još sam joj bila prva odmah na redu pa se vjerovatno htjela riješit da može popit kavu jer je već imala cigare na stolu spremne. 

Za ove knjige što si pitala. Za knjige ne znam ali što se tiče ovako stvari o bebama i porodu ja ti to po cijele dane citam na internetu ( muž radi cijeli dan a ja doma tako da imam i previše vremena). 
    Tek mi je 17tt a ja već proucavam sta mogu očekivati prvi mjesec sa bebom, kako bude na porodu.. sve me zanima hehe

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Maja 3
    09. Prosinac 2016. 20:33

Pinkica,netrebas kod privatnika ic da bi imala dobrog ginica...malo se raspitaj,pa mozda cujes za kojeg ok u blizini. Recimo ja sam sa svojom dr skroz prezadovoljna,ima 4d uzv,sve mi objasni..zbilja si truda da.

Martinaa94
    10. Prosinac 2016. 00:43

Pinkica, bas mi je zao jer si mi bila nada da nisam jedina s blizancima ali izgleda da ipak jesam. Bila sam na pregledu i kucaju obadva srčeka. Neznam dal sam sretnija ili uplašenija...  

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

10. Prosinac 2016. 08:12

Dobro jutro!
    Bila sam jucer na pregledu u bolnici zbog jakih bolova. Vidjela se samo GV od 2.3 mm. Poslali su me vaditi betu, bila je 3848, doktorica je zadovoljna, kaze da je vjv ranija trudnoca.
    ZM je bila 26.10., po tome bi trebala biti 6+3. Ali imam nepravilne cikluse, cca 36 dana, tako da je mozda tek 5 tjedana.
    Sto vi mislite? Se sve razvija ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.