Ma još sam joj bila prva odmah na redu pa se vjerovatno htjela riješit da može popit kavu jer je već imala cigare na stolu spremne.
Za ove knjige što si pitala. Za knjige ne znam ali što se tiče ovako stvari o bebama i porodu ja ti to po cijele dane citam na internetu ( muž radi cijeli dan a ja doma tako da imam i previše vremena).
Tek mi je 17tt a ja već proucavam sta mogu očekivati prvi mjesec sa bebom, kako bude na porodu.. sve me zanima hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pinkica,netrebas kod privatnika ic da bi imala dobrog ginica...malo se raspitaj,pa mozda cujes za kojeg ok u blizini. Recimo ja sam sa svojom dr skroz prezadovoljna,ima 4d uzv,sve mi objasni..zbilja si truda da.
Pinkica, bas mi je zao jer si mi bila nada da nisam jedina s blizancima ali izgleda da ipak jesam. Bila sam na pregledu i kucaju obadva srčeka. Neznam dal sam sretnija ili uplašenija...
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Dobro jutro!
Bila sam jucer na pregledu u bolnici zbog jakih bolova. Vidjela se samo GV od 2.3 mm. Poslali su me vaditi betu, bila je 3848, doktorica je zadovoljna, kaze da je vjv ranija trudnoca.
ZM je bila 26.10., po tome bi trebala biti 6+3. Ali imam nepravilne cikluse, cca 36 dana, tako da je mozda tek 5 tjedana.
Sto vi mislite? Se sve razvija ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji