Ma dobro sam kolko mogu bit,mucnine me iscrpe skroz. Stalno sam pricala da hocu 3 djece,i malu razliku izmedju njih,ali jucer rekla muzu da ako se stanje uskoro ne popravi,nista od 3 trudnoce. Ne mogu sama sebi vjerovat da moze bit tolko muka.
Drage cure,
Samo sam vas htjela pozzz, neke od vas " znam " a druge želim pozzz.
Napokon sam i ja dobila 3 plus, ovaj put se istinski nadam da je to to:)) ( nakon dva spontana ).
Dns mi je tocno 5 tj, zadnja M je 05.11.2016.
Vadila sam betu 17 dpo i bila je 155, i ponovno za dva i pol dana, bila je 650. Za sada se sve dobro razvija i nadam se da ce se i nastaviti tako :)
Dobila sam Clexane ( niskomolekularni heparin ) s kojim se svakodnevno pikam.
U pon ponovno vadim betu.
Kakva je ovo opet drama?? Pa ja ne mogu vjerovati ali me opet s druge strane uopće ne čudi da dotična i dalje izrađuje lažne profile...nemam komentara...
Citala sam zadnjih par stranica, ali nisam tocno skuzila u cemu je stvar??
Tina je opsjednuta blizanackim T, stalno je spominjala i vracala se na blizance.
Mono,dobrodosla nam! Drago mi je da si i ti dosla kod nas. A znas da su ovdje drame od prve stranice. Meni pukao film prije reda malo,pa isto fantaziram...
Nadam se da nisi pohvatala one lose cari trudnoce,i da ces uzivati svih 9 mjeseci!
Maslacak,
Znam da su ovdje drame, hehe, od pocetka.
Najbolje ignorirati, tko zna koliko profila ima.
Hvala cure :)
Meni se neki dan, u 4 + 3 navodno vidjela GV ili pseudogestacijska ( tako mi je dr.napisao na nalazu, i kad sam isla googlati, jako sam se prestrasila jer je to znak ektopicne T ) ali mi nije nista rekao.
Beta me malo smirila,.posto se pravilno dupla.
Ovo mi je katastrofa, iscekivanje, hoce li sve biti u redu ili nece....
U sri idem na uzv, tada bi se trebao vidjeti i plod ali mislim da nece jos otkucaji..
Mono dobro nam došla i od srca ti čestitam.
Lagertha i ja imam problema sa štitnjačom tj to mi je nasljedno. Moja teta je imala rak a ja imam već godinama ciste. Ovo mi je prva trudnoća pa nisam znala da to moram reći gin pa mi je mama rekla da sljedeci termin to obvezno naglasim. Ti kažeš da su tebi oni otkrili? Jesi to isla na neke posebne pretrage ili?
Dobro jutro trudnice, nedjelja je dan za uzivanje nadam se da je i vama tako
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji