Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    08. Prosinac 2016. 17:19

Doktori mi je rekao da za gljivice dole koristim samo plimycol kremu...ja kupila i naravno procitala u uputama da je samo za primjenu na kozi...e sad jel to to ili postoji i krema koja je posebno za dole? valjda bi me onda u ljekarni pitali za koji dio tijela trebam kremu,ne?hahahahh

Carmen012
    09. Prosinac 2016. 08:48

Dobro jutro :D Da se i ja javim s novim vijestima. Ipak nisam docekala 15.12,. za pregled, dobila sam neku upalicu i morala sam otici ranije. Doktor je potvrdio trdnocu i kaze da je za sada sve super :D. Sljedeci pregled mi je za 2 tjedna i tada bi trebala vidjeti i i srceko :D :D :D .

• maminosunce29
    09. Prosinac 2016. 09:57

cure oprostite na upadanju 
    tmr28 provjeri dal je za rodnicu imas vise vsta plimikola, kao i canesten govorim iz iskustva ja nakon poroda dobila gadne gljive da se i u bolnici cudili i preporucili plimikol i ja mamu poslala da kupi ( al posto uvijek koristila can uzela i taj put) al mama nije rekla za sto i dala za vanjsku primjenu! oprostite na duzini al morala sam prokimentirat a nadam se i pomoc  uzivajte u trudnoci

• tmr28
    09. Prosinac 2016. 12:19

Evo provjerila sam za plimycol u ljekarni...postoji samo jedna krema i ona se koristi i za dolje i za kožu....ako će netko bit u nedoumici kao ja hihihihihhih

• Danijela+
    09. Prosinac 2016. 13:48

Pozdrav svima
    i cestitke novim trudnicama 
    Pratim al ne pisem u zadnje vrijeme...

Sad upadam ko padobranac 

Al htjala bi se ubacit za gljivice 
    @tmr28 Plimacol krema je za primjenu dole i na kozi al za prijenu dole se misli dole na kozi, nikako za unutarnju primjenu. 
    Ako trebas za unutarnju primjenu za to ti trebaju vaginalete... 

Evo ja prije par dana zavrsila s kurom od 7 dana jer sam dobila gljivice od antibiotika... 

Pozdrav i uzivajte u trudnoci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.