Doktori mi je rekao da za gljivice dole koristim samo plimycol kremu...ja kupila i naravno procitala u uputama da je samo za primjenu na kozi...e sad jel to to ili postoji i krema koja je posebno za dole? valjda bi me onda u ljekarni pitali za koji dio tijela trebam kremu,ne?hahahahh
Dobro jutro :D Da se i ja javim s novim vijestima. Ipak nisam docekala 15.12,. za pregled, dobila sam neku upalicu i morala sam otici ranije. Doktor je potvrdio trdnocu i kaze da je za sada sve super :D. Sljedeci pregled mi je za 2 tjedna i tada bi trebala vidjeti i i srceko :D :D :D .
cure oprostite na upadanju
tmr28 provjeri dal je za rodnicu imas vise vsta plimikola, kao i canesten govorim iz iskustva ja nakon poroda dobila gadne gljive da se i u bolnici cudili i preporucili plimikol i ja mamu poslala da kupi ( al posto uvijek koristila can uzela i taj put) al mama nije rekla za sto i dala za vanjsku primjenu! oprostite na duzini al morala sam prokimentirat a nadam se i pomoc uzivajte u trudnoci
Evo provjerila sam za plimycol u ljekarni...postoji samo jedna krema i ona se koristi i za dolje i za kožu....ako će netko bit u nedoumici kao ja hihihihihhih
Pozdrav svima
i cestitke novim trudnicama
Pratim al ne pisem u zadnje vrijeme...
Sad upadam ko padobranac
Al htjala bi se ubacit za gljivice
@tmr28 Plimacol krema je za primjenu dole i na kozi al za prijenu dole se misli dole na kozi, nikako za unutarnju primjenu.
Ako trebas za unutarnju primjenu za to ti trebaju vaginalete...
Evo ja prije par dana zavrsila s kurom od 7 dana jer sam dobila gljivice od antibiotika...
Pozdrav i uzivajte u trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji