Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Prosinac 2016. 19:51

Bok cure!
    Evo narucila sam se na pregled drugi tjedan, tad cu bit 7+0, nadam se da ce se nesto vidjeti :)
    Pospana sam ove dane, prespavam cijelo popodne, i osjecam zatezanje i probadanje, inace sam ok :)
    Kako ste mi vi?

Ofnica
    08. Prosinac 2016. 09:48

Teta5

Bok cure!
    Evo narucila sam se na pregled drugi tjedan, tad cu bit 7+0, nadam se da ce se nesto vidjeti :)
    Pospana sam ove dane, prespavam cijelo popodne, i osjecam zatezanje i probadanje, inace sam ok :)
    Kako ste mi vi?

Bok Teta5!
    I ja sam bila na prvom pregledu sa 7+0 i bilo je čarobno! Bebicu sam vidjela iz profila i bila je prekrasna! Sve se vidjelo, glava, trbuh, nožice koje su bile povijene u koljenima, a mala ruka je bila podignuta kao da maše! Tu sam si sličicu kasnije fotkala mobom i prebacila na hard disk, da ju imam do kraja života! Krenule su mi suzice kad sam vidjela svoju prvu bebicu, onako minijaturnu, ali savršenu! Tako da ti želim da uživaš u tih par minuta gledanja u ekran!

Mamicaaa
    07. Prosinac 2016. 20:00

Mamika3 e pa toga me i jedino strah pa se zato i natjeram kod zubara..nosila sam aparatice za zube,prije toga morala neke popravljat,neke vadit da mi se ostali mogu poravnat pa sam stalno bila tamo i tu mi se zamjerilo..a bez inekcije nemam sta pricat s njima hahah...
    Maslacak31 ma budu prosle te slatke mukice jos malo bez brige..u koje si ono tjednu? oprosti al sam zaboravna nesto haha..

Maja 3
    08. Prosinac 2016. 08:17

Mamicaaa

Mamika3 e pa toga me i jedino strah pa se zato i natjeram kod zubara..nosila sam aparatice za zube,prije toga morala neke popravljat,neke vadit da mi se ostali mogu poravnat pa sam stalno bila tamo i tu mi se zamjerilo..a bez inekcije nemam sta pricat s njima hahah…
    Maslacak31 ma budu prosle te slatke mukice jos malo bez brige..u koje si ono tjednu? oprosti al sam zaboravna nesto haha..

Po menstr.kalendaru 7+1,apo ginekologu 6+6.
    Tako da imam ja jos gurat da me prodju mucnine...
    Jutro curke,kako ste vi??

Pinkica93
    08. Prosinac 2016. 10:17

Jutro curke! Blago vama kaj vam se vidi bar malo. Ja ću ovim tempom ući u Guinnesovu knjigu rekorda kao najmršavija rodilja ikad. Idem se ja vagati prošli put kad sam bila kod doktora i ispadne samo 42kg za 6+2. I kasnije mi sestra kaže da mi ide mjerit tlak. Naravno, bio je visok kao što sam i rekla da hoće. Ako ću ić rodit s više od 50 kg nitko sretniji od mene.

Ofnica
    08. Prosinac 2016. 10:34

Pinkica93

Jutro curke! Blago vama kaj vam se vidi bar malo. Ja ću ovim tempom ući u Guinnesovu knjigu rekorda kao najmršavija rodilja ikad. Idem se ja vagati prošli put kad sam bila kod doktora i ispadne samo 42kg za 6+2. I kasnije mi sestra kaže da mi ide mjerit tlak. Naravno, bio je visok kao što sam i rekla da hoće. Ako ću ić rodit s više od 50 kg nitko sretniji od mene.

Jutro Pinkica!
    Hihii, nasmijala si me. Istina je da si od starta vrlo mršava, ali ako si visoka recimo 148-150, po meni je to ok. Činjenica je da ćeš sad morati malo više papati. Ali mislim da nemaš razloga za brigu jer mislim da se niti jedna od nas do 6.tj nije počela debljati. Meni je na pregledu s 11+4 vaga pokazala +1kg, a na sljedećem pregled koji bude s 15+4, vaga bude pokazala +3kg.
    Meni se osobno tek s 12tj počeo nazirati trbuščić, ali više onako kao da sam napuhnuta i da trebam na jedno mjesto. Danas mi je 15+0 i vidim da se malo zaoblio, i sad više ne mogu zakopčati hlače.
    Hihihi, nemaš razloga za brigu...mislim da ćeš i ti pomalo početi rasti s težinom, ali moraš papati Mi koje smo se počele već debljati počinjemo se pitati je li to krenulo malo prenaglo. Ali kažu da je sve od 12-17 kg normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI