Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    07. Prosinac 2016. 09:29

Pozdrav svima! 
    Drage cure znam kako vam je sto se tice umora,neispavanosti, mucnine i povracanja jer ja nisam ni grama dobila zbog toga,cak sam i smrsavila..al to je sve trajalo tamo negdje do 13tjedna,evo dns tocno 15 tjedana i sad vec 2tjedna nema mucnina i povracanja i apeti mi se vratio..nisam vise bas toliko umorna,al preko noci se stalno budim i ne mogu spavat kak treba pa jedino me jos to malo zeza..imam dana kad bi nesto jela a ni sama neznam sta nit slano nit slatko,ne mogu se dogovoriti sama sa sobom haha..al sve su to slatke muke 

Mamicaaa
    07. Prosinac 2016. 13:49

Mamika3 ma necu ne jedem ja bas tako puno haha. nego stah me ovih blagdana sad pa tko ce odoljeti toj hrani i jos sam se scega pozelila uhh..e tako i ja, nikako mi ne pase haha..joj vec si pricala za zadnje tromjesecje 
    Gdje su nam ostale curke koje su bile tu od pocetka teme? Kak si ti?

Ofnica
    07. Prosinac 2016. 14:39

Evo cure da javim da mi je stigao nala ranog kombiniranog probira. Sve je odlično, nuhalni nabor je prema ovom preciznijem aparatu iz Petrove 0,6 dok mi je moja ginekologinja izmjerila 1,2. Svi ostali parametri iz krvi su super, svi rizici su minimalni, ali tako sam i očekivala jer sam uvijek pozitivna. Na probir sam išla isključivo da moja doktorica ima sve crno na bijelo radi daljnjeg vođenja trudnoće.

Mamicaaa
    07. Prosinac 2016. 15:18

Joj zubare ne volim pa jedino to malo odgadam jer sam cula da u trudnoci zubi dosta odu pa da odem na pregled hah..nema ih vec dugo..prije trudnoce slabo sam jela slatko ono kad mi zelja dode i tako je i sad,al banane sam jela 1godisnje i to ako,a sad ih jedem svaki dan pa mi je to cudno haha..tako da sam se u dosta takvih stvari uvjerila da je trudnoca skroz drugo stanje..

Maja 3
    07. Prosinac 2016. 16:12

Drage,evo i mene malo. 
    Konacno mi danas malo bolji dan,pa sam odlucila nalaze obavljat. Prosli tjedan nista nisam mogla,a i ovih par dana je bilo zbilja uzasno.. 
    Otisla vadit krvnu sliku,odnjet urin i sve,i mislim si ajd kad mi vec ok idem se jos narucit i za hormone stitnjace...kad tamo,oni meni odmah krv uzeli i za to..tako da sam vadila krv iz obje ruke. 
    Vidim da se situacija s mucninama popravlja svima,pa se nadam da ce i kod mene uskoro prestat.

• tmr28
    07. Prosinac 2016. 18:38

Cure jel imala koja problem sa gljivicama?mislim da sam pobrala tu napast pa moram ginica sutra zvat da vidim kaj ce rec...a s obzirim da koristim utrogestan neznam kak cu to sve pogurat nutra hihihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.