Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)
Super nam je :) vrijeme mi pre brzo prolazi. Evo mali sutra 10 dana ima. Dojim na zahtjev, jede tak oko 23h i onda do jutra imamo jos dva podoja. Uspijem se naspavati. A i preko dana samo jedei spava tako da imam vremena leci i preko dana :)
Otpusna tezina mu je bila 2700 sad smo na 3200 :)
Super!Bravo!Sad sam zavidna kako imas dobru bebici i kak ti ide s dojenjem!Da nam je bar svima tako!Dva podoja samo po noci?Predobro!Koliko ti traju podoji,jel das samo iz jedne cice ili obje?Ste bili u setnji ili jos ne?velika pusa od nas dvije
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Curke,ukucajte si u trazilicu-najgore karakeristike zodijaka i otvorite odmah prvi link!Ja sam se nasmijala do suza,otuda mi usporedba za sina,za pepsi ili colu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure evo me...imala ctg u 7 i onda dva uzv, jadan u 8, drugi u pola 9. Dr je na prvom uzv rekao da mu se cini da se srčana aktivnost malo smanjila prema ctg-u, i da malo sjednem van da me hoce ponovno pogledati. U pol 9 opet na uzv...kaze: sad se cini u redu, moguce da je bila slabija aktivnost ako ste vise na leđima ležali. Sutra u 7 ponovno idem sa svekrom u pratnji. 🙄 Radije bih da ostanem da me tamo prate nego da svaki dan letim gore. A muz mi je na putu...ufff. Danas sam si cak ponijela torbu, a i sutra cu. I Dr veli da moram brojati pokrete bebe, minimalno ih 10 mora biti u danu. Joooj to je tak tesko sada...imam osjećaj da je beba skroz stisnuta i da nema mjesta, osjetimsamo da se propinje tu i tamo. Do sad sam nabrojala oko 6x. 🙄
Hehe ja ovca, u podznaku kravica (ovan-bik), a moj mužić rakonja...nevjerojatno, ali kombinacija koja super funkcionira! Ja imam ideje, a on ih realizira. Super se nadopunjujemo...ja njega malo guram, a on mene usporava.
Cure evo me…imala ctg u 7 i onda dva uzv, jadan u 8, drugi u pola 9. Dr je na prvom uzv rekao da mu se cini da se srčana aktivnost malo smanjila prema ctg-u, i da malo sjednem van da me hoce ponovno pogledati. U pol 9 opet na uzv…kaze: sad se cini u redu, moguce da je bila slabija aktivnost ako ste vise na leđima ležali. Sutra u 7 ponovno idem sa svekrom u pratnji. 🙄 Radije bih da ostanem da me tamo prate nego da svaki dan letim gore. A muz mi je na putu…ufff. Danas sam si cak ponijela torbu, a i sutra cu. I Dr veli da moram brojati pokrete bebe, minimalno ih 10 mora biti u danu. Joooj to je tak tesko sada…imam osjećaj da je beba skroz stisnuta i da nema mjesta, osjetimsamo da se propinje tu i tamo. Do sad sam nabrojala oko 6x. 🙄
Daj probaj pojesti malo cokolade,na to reagiraju!I sutra prije pregleda,da se malo razbudi!Sumnjam da nema mjesta,bebe su nam skoro iste po kilazi,a moja mlatara sam tak!Mozda mu je danas jedan od dana kad je manje aktivan pa si zato nabrojala toliko udaraca!A i tek je 16 sati....Bit ce njih dosta do kraja dana,budes vidjela!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ofnice, bolje da onda ostaneš u bolnici. Moj bebač me samo ujutro kad se probudim gurne bar desetak puta. Danas kod frizera je isto stalno nešto radio, valjda mu se svidio fen. Ako nema dovoljno plodne vode i ako se jadan pati, bolje da što prije izađe van. I tako si u terminu.
Cure imam jedno pitanje u vezi trudnickog trbuha..malo glupo pitanje pa se nemojte smijati..hehe..da li je trbuh cijelo vrijeme isti ili je npr.ujutro ravan?ja sam sad u 17.tt,i mislim da jos nemam trbuh,samo salo..je li to normalno?inace sam dosta mrsava i ujutro mi je trbuh ravan,a tokom dana naraste,samo mislim da je to vise nadutost jer imam problema sa probavom..i nije tvrdi vec onak salasti😄..inace mi je prva trudnoca i ne znam kako bi to trebalo izgledati😊😊
Pa da...vidjet cemo sutra. Sad sam u brizi, ali nadam se da sve bude ok. Plodna voda je na istoj razini kao neki dan...ali majke mi, sad bih najradije da me induciraju. Dobila sam uputnicu da vadim krv sutra u bolnici prije ctg za epiduralnu, sestra mi je tamo kod doktora isprintala uputnicu. Tak da u 7 krv, a u 7.15 ctg i uzv opet. Mene bebač nikad nije tak mlatio niti bio preaktivan, tak da je meni normalno da ga ja tak rjeđe osjetim. Jos kaj mi je posteljica sprijeda pa i to doprinosi tome... vidjet cemo ujutro, srećom, pregled je ranom zorom.
Cure imam jedno pitanje u vezi trudnickog trbuha..malo glupo pitanje pa se nemojte smijati..hehe..da li je trbuh cijelo vrijeme isti ili je npr.ujutro ravan?ja sam sad u 17.tt,i mislim da jos nemam trbuh,samo salo..je li to normalno?inace sam dosta mrsava i ujutro mi je trbuh ravan,a tokom dana naraste,samo mislim da je to vise nadutost jer imam problema sa probavom..i nije tvrdi vec onak salasti😄..inace mi je prva trudnoca i ne znam kako bi to trebalo izgledati😊😊
Je, tako je na početku bilo i meni. Trbuh mi je više izgledao kao da sam se zdebljala nego da sam trudna, ali nije ti to samo salo... maternica je veća nego prije, posteljica je unutra, beba... ujutro bi bio ravniji nego na večer i ponekad bi se napuhao.
Sortiraj odgovore
Najstariji