Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    17. Svibanj 2017. 09:33

Koliko su teske vase bebe, jucer na pregledu mi je ginekolog rekao 1828 i da je to uredu, ali ja sam u 30 tj.  a to je tezina za 33 tj, ima pola kile previse.Mada sam citala da te mjere nisu bas tocne.

• Emma85
    17. Svibanj 2017. 09:46

ValentinaA

Da Vam javim…
    Ja i muz smo gledali kolica i prvo su bila u planu jedna od 5000 kn i sada me mama zove da je na Ekupi akcija.
    Koga zanima - upisite Ekupi -kunert lavado …skinuta su sa 4300 na 3600!
    Mi smo ih upravo kupili!! Cekaju se 2 do 6 tjedana i besplatna je dostava!!!

baš pogledala i odlično mi izgledaju..ali nisam ih vidjela po trgovinama i ne znam nikoga tko ih ima..jel imate kakve dobre recenzije za kolica?

Me+mybaby
    17. Svibanj 2017. 09:55

MalaRuzica

Koliko su teske vase bebe, jucer na pregledu mi je ginekolog rekao 1828 i da je to uredu, ali ja sam u 30 tj. a to je tezina za 33 tj, ima pola kile previse.Mada sam citala da te mjere nisu bas tocne.

Tak je i moj bio sa 31 tj. Tak da mislim da je sve to ok. Ne mogu ni oni tocno odrediti bas.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

17. Svibanj 2017. 10:01

Jutro cure :))
    Svratih malo da vidim jeste jos sve u 2u1 haha
    Lagertha tako je i meni bilo. Nisam se uopce osjecala kao pred porod. Bila je srijeda kad sam isla na pregled i gin kaze zatvorena nece beba jos van. U subotu muz i ja isli u zoo setala cijeli dan doslovno i jos kasnije po gradu hodali. Osjecala sam se odlicno. U nedjelju cijeli dan gledali filmove i navecer idemo prosetat do grada. Kako sam pocela setat tako me poceo bolit trbuh i kazem ja muzu ajme mene nekako cudno boli stomak ja mislim da cu rodit ovih dana. Dosla doma nisam mogla sjedit jer mi je bilo nekako neugodno, to je sve bilo oko 22h otisla ja pod tus jos me pocela i probava mucit imala dva puta veliku nuzdu i eto oko ponoci bila vec na putu za bolnicu otvorena 5 prstiju. ;) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

MalaRuzica
    17. Svibanj 2017. 10:09

Me+mybaby

MalaRuzica

Koliko su teske vase bebe, jucer na pregledu mi je ginekolog rekao 1828 i da je to uredu, ali ja sam u 30 tj. a to je tezina za 33 tj, ima pola kile previse.Mada sam citala da te mjere nisu bas tocne.

Tak je i moj bio sa 31 tj. Tak da mislim da je sve to ok. Ne mogu ni oni tocno odrediti bas.

Da ne trazim tablicu 😀, a u kojem si sada tjednu i koliko je sada beba teska?

mrva2017
    17. Svibanj 2017. 10:16

MalaRuzica

Nas je sa punih 29 tj bio 1451 gram. 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 10:51

Pandice, imala si super aktivan vikend pred porod. :) Super, sigurno je bolje nego se skameniti doma i gledati dal će sad ili kad. :) Mislim da i psiha učini neko svoje čudo pred kraj. Sve se počne napokon činiti da je pod kontrolom. 9 mjeseci ipak prolazimo razne promjene i fizičke i psihičke i stalno pazimo javljaju li se bebači, kako i koliko često, što smijemo i ne smijemo. Nadam se da će i mene čopiti taj zen mir kao tebe i Lagerthu. 
    Cure koje tražite nešto nosivo sad pred kraj, zavirite u ove manje atraktivne dućane koji nisu zara, mango, h&m i sl. ;) Mogle bi se ugodno iznenaditi. Ja sam maloprije skrenula u TomGrad u svom kvartu kako bih si napokon kupila grudnjak-topić (rastezljivo i bez košarica) i usput si slučajno našla crnu haljina-tuniku kratkih rukava za tople dane za 119 kn. Nije super jeftino no nije ni preskupo, kroj je genijalan i moći ću je nositi i kasnije. 
    Zapravo, većinu toga u trudnoći sam kupila po tako nekim dućanima. 
    Ja se ništa nisam naspavala. Sanjala sam neki košmar i probudila se. Dečko pored hrče. Meni vruće, pa neudobno, pa sam još sva bila u tom snu. Mali me luuupa kao lud i onda se još nekako namjestio da sam imala neku izguženu kvrgu na području pupka, vjerojatno su bila leđa. Prvi put se tako instalirao, sva sam se bila šokirala i razbudila do kraja. :)

• Sanja...
    17. Svibanj 2017. 10:53

Meni ti je beba u 33 tjednu imala 2225. Doktor mi je rekao da je sve super samo da je bebica naprednija I da bi mogla mozda prije termina. 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 11:02

Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)

MalaRuzica
    17. Svibanj 2017. 11:04

Sanja...

Meni ti je beba u 33 tjednu imala 2225. Doktor mi je rekao da je sve super samo da je bebica naprednija I da bi mogla mozda prije termina.

To mi se svida nebi imala nista protiv da je prije termina ne svida mi se bas 22.7 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.