Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2017. 14:32

gala_28

Lagertha, vi ste neobična kombinacija :) jel dragi nešto zračno onda u poznaku?
    Doduše, škopija i rak super klapaju pa tu nalazite na idealnoj točci. Inače tvoja kombinacija možda djeluje kaotično no moćna je. Ja bih se rado mijenjala. :D

Ne znam što je on u podznaku. Mislim da on ne zna ni u koliko je sati rođen  Al ja se super slažem sa svim rakovima i vjenčana kuma je rak. 

17. Svibanj 2017. 14:46

gala_28

Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)

Super nam je :) vrijeme mi pre brzo prolazi. Evo mali sutra 10 dana ima. Dojim na zahtjev, jede tak oko 23h i onda do jutra imamo jos dva podoja. Uspijem se naspavati. A i preko dana samo jede i spava tako da imam vremena leci i preko dana :)
    Otpusna tezina mu je bila 2700 sad smo na 3200 :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    17. Svibanj 2017. 14:46

Ja sam Lav, podznak Skorpion😨Nije meni lako samoj sa sobom!

mamika3
    17. Svibanj 2017. 14:47

Ja sam u podznaku lav,inace Vodenjak!Citala sam da je to komplicirano jer Lav mora biti glavnii,primjetiti se ,u centru,a Vodenjak vise djeluje iz sjene-taj dio je kakti zeznut!
    Lagertha   I ja sam se nadala da ce se javiti!Sumnjam da je hospitalizirana jedino sko nema bas neki drasticni gubitak plodne vode!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5

Pandica1510

gala_28

Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)

Super nam je :) vrijeme mi pre brzo prolazi. Evo mali sutra 10 dana ima. Dojim na zahtjev, jede tak oko 23h i onda do jutra imamo jos dva podoja. Uspijem se naspavati. A i preko dana samo jedei spava tako da imam vremena leci i preko dana :)
    Otpusna tezina mu je bila 2700 sad smo na 3200 :)

Kako se ti osjecas?Jel te boli?

mamika3

blu5

Ajooooooj.........😀😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

17. Svibanj 2017. 14:49

mamika3

Ja sam u podznaku lav,inace Vodenjak!Citala sam da je to komplicirano jer Lav mora biti glavnii,primjetiti se ,u centru,a Vodenjak vise djeluje iz sjene-taj dio je kakti zeznut!
    Lagertha  I ja sam se nadala da ce se javiti!Sumnjam da je hospitalizirana jedino sko nema bas neki drasticni gubitak plodne vode!

A ne znam  Em to s plodnom vodom, em je već kasna trudnoća. Prošli četvrtak su jednu trudnicu u Vingradskoj ostavili u bolnici jer beba nije imala dobar CTG.

17. Svibanj 2017. 14:51

mamika3

blu5

Ajooooooj………😀😀

Mislim da jedino gore od toga je Škorpion u podznaku lav   

17. Svibanj 2017. 14:56

Blu osjecam se super. Nije me niti nakon poroda nista bolilo a sad tek nista ne osjecam. Krvarila sam dva dana i to onako prosjecno kao malo jaci M i nakkn toga vec presla na obicne uloske koje inace koristim i imam samo malo iscjedak. Cim sam dosla iz bolnice sam prosetala do pedijatra a stanem i u svoje hlace haha muz mi je velika podrska tako da sve to skupa lakse ide :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mamika3
    17. Svibanj 2017. 14:57

Lagertha

mamika3

blu5

Ajooooooj………😀😀

Mislim da jedinogore od toga jeŠkorpion u podznaku lav

😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.