Lagertha, vi ste neobična kombinacija :) jel dragi nešto zračno onda u poznaku?
Doduše, škopija i rak super klapaju pa tu nalazite na idealnoj točci. Inače tvoja kombinacija možda djeluje kaotično no moćna je. Ja bih se rado mijenjala. :D
Ne znam što je on u podznaku. Mislim da on ne zna ni u koliko je sati rođen Al ja se super slažem sa svim rakovima i vjenčana kuma je rak.
Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)
Super nam je :) vrijeme mi pre brzo prolazi. Evo mali sutra 10 dana ima. Dojim na zahtjev, jede tak oko 23h i onda do jutra imamo jos dva podoja. Uspijem se naspavati. A i preko dana samo jede i spava tako da imam vremena leci i preko dana :)
Otpusna tezina mu je bila 2700 sad smo na 3200 :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ja sam u podznaku lav,inace Vodenjak!Citala sam da je to komplicirano jer Lav mora biti glavnii,primjetiti se ,u centru,a Vodenjak vise djeluje iz sjene-taj dio je kakti zeznut!
Lagertha I ja sam se nadala da ce se javiti!Sumnjam da je hospitalizirana jedino sko nema bas neki drasticni gubitak plodne vode!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pandice, kakva vam je dinamika sa spavanjem i papanjem? Kako su prošli prvi dani? :)
Super nam je :) vrijeme mi pre brzo prolazi. Evo mali sutra 10 dana ima. Dojim na zahtjev, jede tak oko 23h i onda do jutra imamo jos dva podoja. Uspijem se naspavati. A i preko dana samo jedei spava tako da imam vremena leci i preko dana :)
Otpusna tezina mu je bila 2700 sad smo na 3200 :)
Kako se ti osjecas?Jel te boli?
Ja sam Lav, podznak Skorpion😨Nije meni lako samoj sa sobom!
Ajooooooj.........😀😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam u podznaku lav,inace Vodenjak!Citala sam da je to komplicirano jer Lav mora biti glavnii,primjetiti se ,u centru,a Vodenjak vise djeluje iz sjene-taj dio je kakti zeznut!
Lagertha I ja sam se nadala da ce se javiti!Sumnjam da je hospitalizirana jedino sko nema bas neki drasticni gubitak plodne vode!
A ne znam Em to s plodnom vodom, em je već kasna trudnoća. Prošli četvrtak su jednu trudnicu u Vingradskoj ostavili u bolnici jer beba nije imala dobar CTG.
Ajooooooj………😀😀
Mislim da jedino gore od toga je Škorpion u podznaku lav
Blu osjecam se super. Nije me niti nakon poroda nista bolilo a sad tek nista ne osjecam. Krvarila sam dva dana i to onako prosjecno kao malo jaci M i nakkn toga vec presla na obicne uloske koje inace koristim i imam samo malo iscjedak. Cim sam dosla iz bolnice sam prosetala do pedijatra a stanem i u svoje hlace haha muz mi je velika podrska tako da sve to skupa lakse ide :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ajooooooj………😀😀
Mislim da jedinogore od toga jeŠkorpion u podznaku lav
😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji