Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2017. 11:09

MalaRuzica

Sanja...

Meni ti je beba u 33 tjednu imala 2225. Doktor mi je rekao da je sve super samo da je bebica naprednija I da bi mogla mozda prije termina.

To mi se svida nebi imala nista protiv da je prije termina ne svida mi se bas 22.7 😂

Moj buraz je rođen na taj datum  i super je osoba.... iako ne vjerujem baš u horoskop.

• summerchild
    17. Svibanj 2017. 11:21

Ja sam isto unpotrazi za ljetnom odjecom, ne da mi se davati puno novaca za stvari koje necu moci nosit kasnije pa se trudim nalazit "obicnu" odjecu, u lidlu sam nedavno kupila neku maxi haljinu koja je super iako nije trudnicka i nekoliko sirih majica (sva sreca sto je to sada in). Jel zna netko gdje ima kratkih hlaca? Malo me panika hvata kaj bum nosila sad kad postane vruce. Morat cu i u taj Tom grad pogledat kaj ima..tih sportivo haljina mi uvijek treba :) 

MalaRuzica
    17. Svibanj 2017. 11:26

Lagertha

MalaRuzica

Sanja...

Meni ti je beba u 33 tjednu imala 2225. Doktor mi je rekao da je sve super samo da je bebica naprednija I da bi mogla mozda prije termina.

To mi se svida nebi imala nista protiv da je prije termina ne svida mi se bas 22.7 😂

Moj burazjerođen na taj datumi super je osoba…. iako ne vjerujem baš u horoskop.

Meni je svekar bio lav, i bas je bio teska osoba, pa sam ja to sa time povezala.Iako ni ja bas ne vjerujem u horoskop.

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 11:29

summerchild, ne znam koliko ti se uklapa u stil ali za baš vrućine osim haljina super su i dimije. ima ih na vezanje i na elastičnu pasicu. i već nekoliko sezona nisu egzotika za naći. ja ih ljeti nosim preko 10 godina i prije ih je bilo samo u onim indijskim shopovima po paprenim cijenama. s obzirom da sam lijena barem dvaput tjedno depilirati noge u ovom stanju, mislim da ću dio ljeta provesti u dimijama :D dvoje su mi sa tom jako rastezljivom i prilagodljivom pasicom pa ne bi trebalo biti problema. 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 11:34

čekajte, nitko od vas ne vjeruje u horoskop?
    ja više naginjem ovima koji vjeruju da ima nečeg u tome. kad sam skužila da sam trudna i da upadamo u vladavinu lava, malo sam se bila izbezumila, moram priznati. ne znam puno lavova pa sam išla čitati na netu i ovi dojmovi koje sam skupila kroz tih par primjera su potvrđeni. neće nam biti lako. recimo sa rakom bih znala što i kako, volim ih i pašu mi, a ovi mali lideri i ekstroverti ufff. 
    zapravo imam jednu dobru frendicu lavicu koja je potpuno atipična, kod nje mjesec i podznak vode šnjuru, to me tješilo u slučaju da je cura. no sad kad znamo da je dečko, samo sam odahnula što nećemo biti djevica jer ne znam kako bih to prožvakala poznavajući svog svekra - muškog djevca + potencijalna genetika. 

MalaRuzica
    17. Svibanj 2017. 11:39

gala_28

ja više naginjem ovima koji vjeruju da ima nečeg u tome. kad sam skužila da sam trudna i da upadamo u vladavinu lava, malo sam se bila izbezumila, moram priznati. ne znam puno lavova pa sam išla čitati na netu i ovi dojmovi koje sam skupila kroz tih par primjera su potvrđeni. neće nam biti lako. recimo sa rakom bih znala što i kako, volim ih i pašu mi, a ovi mali lideri i ekstroverti ufff.
    zapravo imam jednu dobru frendicu lavicu koja je potpuno atipična, kod nje mjesec i podznak vode šnjuru, to me tješilo u slučaju da je cura. no sad kad znamo da je dečko, samo sam odahnula što nećemo biti djevica jer ne znam kako bih to prožvakala poznavajući svog svekra - muškog djevca + potencijalna genetika.

Meni su brat i sestra djevice i niti jedna karakteristika koja obiljezava djevice ne odnosi se na njih.Isto tako za blizance se kazu da su dvolicni, a za mene se svasta moze reci ali dvolicna definitivno nisam.Tako da mislim da to ovisi o osobi a ne horoskopu.

Ninche9
    17. Svibanj 2017. 11:40

Cure evo nas s pregleda, sve je super, mali raste.
    Pitala me doktorica dal mi je nadoslo mlijeko, ja reko nije pa kaze da pocnem lagano pod tusem masirati grudi da bi mi kasnije kad dode beba bilo lakse.
    Do sad sam svugdje citala da grudi ne treba puno dirati niti forsirati.
    Kako je kod vas? 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 11:53

MalaRuzica

gala_28

Meni su brat i sestra djevice i niti jedna karakteristika koja obiljezava djevice ne odnosi se na njih.Isto tako za blizance se kazu da su dvolicni, a za mene se svasta moze reci ali dvolicna definitivno nisam.Tako da mislim da to ovisi o osobi a ne horoskopu.

Moj blizanac odabranik je isto sušta suprotnost ovom generalnom opisu, ali u jakim aspektima natalne karte ima druge znakove koji prevladavaju. Tako je vjerojatno i kod tebe. On je na početku naše veze odmahivao rukom jer je mislio da se horoskop svodi na onaj izmišljeni dnevni iz novina, no dio mojih prijatelja baš brije na to pa sam relativno uključena u tu priču. Kad sam mu na netu unijela podatke i izbacilo mu je opis natalne karte, bio je baš iznenađen. tako je i sa djevicama i bilo kojim znakom. jedino eto, s obzirom da su u srodstvu pa da još i budu isti znak malac i svekar...ne bih baš bila oduševljena. :) bojim se da bi bilo puno poklapanja. 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 11:54

Ninche9

Cure evo nas s pregleda, sve je super, mali raste.
    Pitala me doktorica dal mi je nadoslo mlijeko, ja reko nije pa kaze da pocnem lagano pod tusem masirati grudi da bi mi kasnije kad dode beba bilo lakse.
    Do sad sam svugdje citala da grudi ne treba puno dirati niti forsirati.
    Kako je kod vas?

ja sam tek 26. tjedan pa mi je još rano za mlijeko iako znam da zna nadoći i prije...no isto sam čitala da je bolje ne dirati previše ili forsirati. joj ne znam, mene je strah pipnuti grudi čak i dok se tuširam, tako mi je sve čudno i drugačije u toj zoni. i osjetom i izgledom, kao da nisu moje. 

mamika3
    17. Svibanj 2017. 12:33

Ja vjerujem u horoskop,ali isti tako ima i netipicnih osoba za karakreristike nekog znaka!Svekrva lav-preeeeteska osoba,tata bik-cista tvrdoglavost,brat ovan-uvijek je u pravu,svekar rak-sve bi dao za obitelj,al izabire krive nacine,sin vaga-tjedan dana se odlucuje dal ce pepsi ili colu,ali jako vedra i dobra osoba...sogorica-zenska tipicna vaga-jedini znak s kojim se ja apsolutno ne slazem!Kadtad odnos pukne!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.