Ja sam Lav, podznak Skorpion😨Nije meni lako samoj sa sobom!
Ajooooooj………😀😀
Mislim da jedinogore od toga jeŠkorpion u podznaku lav
Hahahaha!Slazem se!Ovo je stvarno katastrofa kombinacija!
Pa da…vidjet cemo sutra. Sad sam u brizi, ali nadam se da sve bude ok. Plodna voda je na istoj razini kao neki dan…ali majke mi, sad bih najradije da me induciraju. Dobila sam uputnicu da vadim krv sutra u bolnici prije ctg za epiduralnu, sestra mi je tamo kod doktora isprintala uputnicu. Tak da u 7 krv, a u 7.15 ctg i uzv opet. Mene bebač nikad nije tak mlatio niti bio preaktivan, tak da je meni normalno da ga ja tak rjeđe osjetim. Jos kaj mi je posteljica sprijeda pa i to doprinosi tome… vidjet cemo ujutro, srećom, pregled je ranom zorom.
Da, to je individualno, ali i meni je posteljica sprijeda. Ja se ni ne trudim brojati pokrete jer imam osjećaj da me stalno gurka. Ono svakih 15 minuta bar jednom. Evo sad dok pišem ovo me gurnul 10-15 puta. Kad se krećem onda je mirniji, valjda ga ljuljuškanje uspava. Mene ti njegovi pokreti ne bole, nije da me mlati već se samo pokreće. Ma sve će biti ok, zato i ideš tamo češće jer si očito blizu porođaja... a da nešto ozbiljno nije ok već bi te zadržali u bolnici. Ja isto sutra na pregled. Baš se veselim, valjda bu neke promjene dole. Možda 2 prsta
Cure imam jedno pitanje u vezi trudnickog trbuha..malo glupo pitanje pa se nemojte smijati..hehe..da li je trbuh cijelo vrijeme isti ili je npr.ujutro ravan?ja sam sad u 17.tt,i mislim da jos nemam trbuh,samo salo..je li to normalno?inace sam dosta mrsava i ujutro mi je trbuh ravan,a tokom dana naraste,samo mislim da je to vise nadutost jer imam problema sa probavom..i nije tvrdi vec onak salasti😄..inace mi je prva trudnoca i ne znam kako bi to trebalo izgledati😊😊
I meni je na pocetku izgledao kao da je ili salast ili napuhnut..bas sam gledala neki dan slike i sa 23 na 24 tjedan mi je narastao trbuh drasticno..jos sa 21 tjednom sam izgledala kao da sam se dobro najela ;)
Moj mali je očito na taticu, tatica rak bi sam pajkio. Da, i ja mislim da bi me zadržali da nesto ne štima.
Cure imam jedno pitanje u vezi trudnickog trbuha..malo glupo pitanje pa se nemojte smijati..hehe..da li je trbuh cijelo vrijeme isti ili je npr.ujutro ravan?ja sam sad u 17.tt,i mislim da jos nemam trbuh,samo salo..je li to normalno?inace sam dosta mrsava i ujutro mi je trbuh ravan,a tokom dana naraste,samo mislim da je to vise nadutost jer imam problema sa probavom..i nije tvrdi vec onak salasti😄..inace mi je prva trudnoca i ne znam kako bi to trebalo izgledati😊😊
Je, tako je na početku bilo i meni. Trbuh mi je više izgledao kao da sam se zdebljala nego da sam trudna, ali nije ti to samo salo… maternica je veća nego prije, posteljica je unutra, beba… ujutro bi bio ravniji nego na večer i ponekad bi se napuhao.
Onda dobro,vec me bilo malo strah😊hvala ti😊😊
Mamika Kaze mi mama da sam ja isto tako prva dva mjeseca samo spavala i sisala pa valjda tako i on sada.
Pa da, jede oko 23 i onda opet tako oko 3 se probudi i opet oko 6, to si je valjda sam namjestio da se budi tako haha
Svi podoji traju cca 20-25min i dam mu samo jednu ciku i onda sljedeci podoj nastavim na toj pa tek treci podoj prebacim na drugu. Mlijeka imam toliko da se moram ponekad izdajat jer mi budu kao kamen. Kad mu dam sisat on na jednoj jede a iz druge curi i onda moram drzat gazu jer mi cijela majica bude mokra. Oni jastucici za grudnjak doslovno natopljeni budu.
Isli smo dva puta kod pedijatra koji nam jd udaljen 10tak min od kuce pa smo to iskoristili za setnju a ovako ga nisam vodila iako je babica rekla da moze bit vani do sat vremena al nekako me strah da je jos rano. Mozda za nekih tjedan dva hmmm
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Za dva tjedna cete vec dobrano uzivati u setnjama!😊Uzivajte vas dvoje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pa da…vidjet cemo sutra. Sad sam u brizi, ali nadam se da sve bude ok. Plodna voda je na istoj razini kao neki dan…ali majke mi, sad bih najradije da me induciraju. Dobila sam uputnicu da vadim krv sutra u bolnici prije ctg za epiduralnu, sestra mi je tamo kod doktora isprintala uputnicu. Tak da u 7 krv, a u 7.15 ctg i uzv opet. Mene bebač nikad nije tak mlatio niti bio preaktivan, tak da je meni normalno da ga ja tak rjeđe osjetim. Jos kaj mi je posteljica sprijeda pa i to doprinosi tome… vidjet cemo ujutro, srećom, pregled je ranom zorom.
Da, to je individualno, ali i meni je posteljicasprijeda. Ja se ni ne trudim brojati pokrete jer imam osjećaj da me stalno gurka. Ono svakih 15 minuta bar jednom. Evo sad dok pišem ovo me gurnul 10-15 puta. Kad se krećem onda je mirniji, valjda ga ljuljuškanje uspava. Mene ti njegovi pokreti ne bole, nije da me mlati već se samo pokreće. Ma sve će biti ok, zato i ideš tamo češće jer si očito blizu porođaja… a da nešto ozbiljno nije ok već bi te zadržali u bolnici. Ja isto sutra na pregled. Baš se veselim, valjda bu neke promjene dole. Možda 2 prsta
Ajme dva prsta...oba puta sam dosla u rodiliste dva prsta otvorena...i onda njegovo velicanstvo drip!Uzas jedan!Ja se inace sporo otvaram, doduse sa malom je to islo nesto brze, ali za rodit ih je bila muka.Ostanu visoko i oba pita su mi se bacali po stomaku da izadu vani!Sad opet bas visoko nosim, a s obzirom na kilazu, ocekuje me pretpostavljam isti scenarij😨Sad bar znam da ne mrdam od doma dok me ne pocne bas bas rasturat!
Mamika Kaze mi mama da sam ja isto tako prva dva mjeseca samo spavala i sisala pa valjda tako i on sada.
Pa da, jede oko 23 i onda opet tako oko 3 se probudi i opet oko 6, to si je valjda sam namjestio da se budi tako haha
Svi podoji traju cca 20-25min i dam mu samo jednu ciku i onda sljedeci podoj nastavim na toj pa tek treci podoj prebacim na drugu. Mlijeka imam toliko da se moram ponekad izdajat jer mi budu kao kamen. Kad mu dam sisat on na jednoj jede a iz druge curi i onda moram drzat gazu jer mi cijela majica bude mokra. Oni jastucici za grudnjak doslovno natopljeni budu.
Isli smo dva puta kod pedijatra koji nam jd udaljen 10tak min od kuce pa smo to iskoristili za setnju a ovako ga nisam vodila iako je babica rekla da moze bit vani do sat vremena al nekako me strah da je jos rano. Mozda za nekih tjedan dva hmmm
Zasto tek treci podoj na drugu?Ja sam s oboje svaki podoj mijenjala...Da nisam, imala bi vjerovatno sto upala.Doduse, meni bi oni stvarno izvukli sve po podoju, a imala sam mlijeka na bacanje! Zato i jesu dobivali po 1.5 kg mjesecno😊
U Hrvatskoj doktori govore o tom brojenju pokreta, meni to tu nikad nisu rekli, a sad ih pokusavam brojiti ali nikad ne mogu zbrojiti da se beba javi 10 puta u danu. Stvarno ne.
A danas sam imala veliki pregled i sve je bilo skolski. Mozda su neke bebe mirnije i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji