Evo cure stigla doma. Prvo sam u 7 isla vaditi krv za epiduralnu tamo u lab na sv duh. Nakon toga gore u visokorizičnu na ctg. Kako sam za krv morala biti natašte, prije ctg-a sam proždroknula 2 banane i pola litre soka od jabuke koje šansi ponijela. Danas je ctg super, veli doktor. I plodna voda se povećala, pitao me jesam li pila vise tekućine. Rekoh da, pijem puno vode i soka od jabuke i jedem jabuke. U sub moram opet u dežurstvo, u 10 ujutro. Rekao je da bi me zadržao u bolnici danas da pokazatelji nisu bolji. Rekla mi je sestra da ponesem torbu ipak u subotu, za svaki slučaj. Vec sam ju i danas ponijela. Sad sam dakle doma, nastavljam s redovnim ritualima…i naravno brojanjem pokreta bebe hehe!
Ofnica super. Glavno da je i ctg i plodna voda bolje :)
Ofnice, onda je ovaj vikend možda tvoj! :) Još malooo!
Ružice, meni isto ovaj običan djeluje rizično, a ovaj drugi skupo. Ni sama nisam pametna. Mislim da ću to među zadnjim stvarima kupovati kad vidim konačnu računicu za ove hitne.
Jučer sam proučavala ove naslone za kadice. Nekima je to super stvarima, drugima potpuno nepotrebno. Sva se pogubim u nekoj logici kod tih stvari koje bi mogle biti praktične i korisne no mnogima se pokažu nepotrebne. Mislim da bi nama ipak poslužio,
Evo opet smo aktivni. Možda je do mog stresa jer dečka nema za vikend a mene čeka spremanje nakon radova i po prvi put mi baš teško pada što ću biti sama. Dva dana i pol dana u pitanju,a u meni drama kao da su dva ili tri tjedna. Glupi hormoni.
jutro mame!
javljam se sa jesenskih beba!
imam pitanje…
da li se netko susreo ili imao visak plodne vode. meni je jucer privatni gin rekla da imam malo vise,nista strasno i bez panike ali granica normale je 18 a ja sam 19 ( blago poviseni AFI ).da se inace plodna voda smanjuje oko 24tt tako da se ne moram zamarat previse jer ce se vjerovatno smanjit kad udjem u taj tjedan. i rekla mi je da kada budem isla iduci tjedan na pregled kod svoje socijalne gin da joj to spomenem i jos joj je ona napisala na papir koji cu joj predat da pregleda vodu.rekla je da ce me vjerovatno slati na ogtt. i pitala me dal netko u obitelji ima secer. a ja slatko ne volim ( ne znam dal to ima veze). 1tjedno pojedem sladoled i ujutro popijem kavu sa zlicom secera cisto da na wc odem hahaha
startala sam trudnocu sa 164cm/59kg.
jucer kod privatne gin sam na +5kg u 22 tt, a u 19tt kad sam zadnji put bila kod socijalne gin sam isto bila na +5kg
Svi idu na ogtt, nema veze jel volis slatko ili ne. Mene su dva put slali jer mi je na prvim krvnim nalazima bio secer 5.3 (granica je 5.1). Ogtt je bio ok no sad me opet slala jer inace salju iza 25 tjedna. Dijabetes ne dobivas samo od slatkog.
Bravo za vas,Ofnice!Super sta se situacija poboljsala!U subotu opet s torbom?Daj se strpi malo,ja sam poslije tebe!Ne mogu ovaj vikend,nisam rjesila zubara-zvali me,na bolovanju je ,dali drugi termin!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ružice, meni isto ovaj običan djeluje rizično, a ovaj drugi skupo. Ni sama nisam pametna. Mislim da ću to među zadnjim stvarima kupovati kad vidim konačnu računicu za ove hitne.
Jučer sam proučavala ove naslone za kadice. Nekima je to super stvarima, drugima potpuno nepotrebno. Sva se pogubim u nekoj logici kod tih stvari koje bi mogle biti praktične i korisne no mnogima se pokažu nepotrebne. Mislim da bi nama ipak poslužio,
Evo opet smo aktivni. Možda je do mog stresa jer dečka nema za vikend a mene čeka spremanje nakon radova i po prvi put mi baš teško pada što ću biti sama. Dva dana i pol dana u pitanju,a u meni drama kao da su dva ili tri tjedna. Glupi hormoni.
Bas sam i ja neki dan proucavala te naslone i kadice..isto vise ne znam kaj mi treba, a kaj ne nakon sto procitam gomilu misljenja.
Zaboravim vas pitati-da li je koja od vas pospana?Meni je ko prvo tromjesjecje!Nesto slicno!Ne mogu uopce doci k sebi,a spavam ko i inace!Svasta!I jela bi na tone sladoleda!Opet svasta!😁
Lagertha Javi nam se!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bas sam i ja neki dan proucavala te naslone i kadice..isto vise ne znam kaj mi treba, a kaj ne nakon sto procitam gomilu misljenja.
što je najgore, nisu baš jeftini ako su bolje dizajnirani za bebina leđa.
ma mislim da ću nekome utrapiti da nam to kupi. kod mene se po 2-3 frendice okupe pa podjele troškove. i da, zašto su pobogu toliko skupi ručnici za bebe? tipa oni sa kapuljačama? jedino je mislim u ikei ok cijena no ne djeluje mi kvalitetno kao neki drugi.
Mi smo imali najobicniju kadicu!Malo vodice,pridrzavala glavicu i vrat jednom rukom,drugom polijevala bebicu....Ispod sam stavljala tetra pelenu,da nije bas na samoj kadi!Ne traju ta kupanja dugo!A za toplomjer obicni,mjerila sam u guzi!Malkice im je neugodno,al nije da vriste i bacaju se na sve strane!Ne znam,bar moji nisu...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaboravim vas pitati-da li je koja od vas pospana?Meni je ko prvo tromjesjecje!Nesto slicno!Ne mogu uopce doci k sebi,a spavam ko i inace!Svasta!I jela bi na tone sladoleda!Opet svasta!😁
Lagertha Javi nam se!
da, preko dana pospana, navečer nikako zaspati. baš sam pomislila da me ta pospanost danju podsjeća na početak. fetiš na sladolede imam već mjesecima. trenutno sam smanjila na 2-3 tjedno :D a jučer mi je tak dobro sjela karamela u vinceku, mljac!
što je najgore, nisu baš jeftini ako su bolje dizajnirani za bebina leđa.
ma mislim da ću nekome utrapiti da nam to kupi. kod mene se po 2-3 frendice okupe pa podjele troškove. i da, zašto su pobogu toliko skupi ručnici za bebe? tipa oni sa kapuljačama? jedino je mislim u ikei ok cijena no ne djeluje mi kvalitetno kao neki drugi.
A kolike su im cijene?Ja sam kupila po 50 kn,veliki s kapuljacom!Lijepo se beba moze zaogrnuti i kad bude veca!Lijepi rozi....Ak ti nesto pomaze,u Supernovoj-Pepco trgovina!Oprala ga na 60-niti se skupio niti rasirio!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji