Ja sam uzela obicni digitalni toplomjer u ljekarni za 40kn, ima savitljivi vrh, ide u guzu i mjeri za 30sec temp. Ovi sta se prislone samo na čelo ili u uho mi se čine da bi mogli biti netočni, tak mi odaju dojam.
Apropo kadica, uzela sam običnu plastičnu malo veću plus one spužve sta se stave unutra da beba ne nažulja guzu i leđa, sve skupa 170kn.
U vezi plodne vode, I_me, koliko sam citala, višak nije toliko zabrinjavajući kao manjak...pogotovo ako znamo da se plodna voda s protekom vremena smanjuje. Ali to ce ti tvoja doktorica najbolje reci...bebica bar ima u čemu plivati. Višak se plodne vide moze izvaditi, ali manjak se teze nadoknađuje.
Mamika, hehe tko zna, mozda ni ne stignes jos zubaru! E, to za ručnike, mislila si na supernovu u buzinu ili gdje?
Gala znam kak ti je bez dragog! Meni do sad nije bila frka kad je otišao na 5-6 dana na put, ali sad kad svaki dan mogu roditi, bas se ne moze vratiti za 2h iz Portugala! Do subote budem valjda izdržala, taman se vraća sutra kasno navecer.
U kiku ima dobrih rucnika za bebe, ja zam uzela tamo i ok je. Ima i u lesnini ali su dosta tanki.u lesnini ima i naslon za kadicu za bebe.70kn.
Toplomjer su nam u ljekarni preporucili sasvim obicni alkoholni a po potrebi cu uzeti jos i digitalni. Necemo koristiti nikakva cuda tehnike, bar ne u pocetku jer nisu vjerodostojni, barem im ja ne vjerujem. Prosurfajte malo na internetu prednosti i nedostatke!
Mamika3 ja sam danas nizasto, umorna, bole me kriza i kukovi, opet! Lose spavam a kod nas je jos i sparno
Rekla mi je doktorica jucer da se opustim i prihvatim kontrakcije,bolove, rastezanja i sve sto uz to ide i da ce mi biti lakse na porodu a ja danas imam osjecaj da cu se do poroda raspasti. Hodam kao kauboj i jedva cekam da napunim 37 tjedana i onda nek beba konacno dode.
Ovi vi rucnici koje sam gledala su iznad 100 kn..a pepco mi daleko..hm..mozda bi isto mogla nekom reci da mi kupi :) makar vecinu sam vec podjelila tko ce sta..kod mene se isto tak skupe pa kupe skupa. Ici cu vidjet i u kik sta imaju..
Mene isto pospanost drzi tokom dana, a i zelja za sladoledom i jagodama..to bi mogla svaki dan jesti.
Meni nije do sladoleda...ja sam vise nabrijana na hladni kompot od breskve, razno voće, voćne jogurte i salatu od krastavaca s vrhnjem! I naravno na kisele krastavce...njih mogu same jesti! Jucer sam jela čokoladu i linoladu samo zbog toga da razbudim bebu, ali moram priznati da mi nije bilo to nesto napeto.
Cure, evo lijepe vijesti naknada za drugih 6 mj se ipak diže, 3.991kn za zaposlene, a za nezaposlene 2.328kn. Ne znam kako vama, ali meni je ovo popravilo dan
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-na-vladi-otkrio-koliko-ce-iznositi-povecane-porodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci-i-najavio-jos-jednu-dobru-vijest-iduci-tjedan/6084024/
Mamika, hehe tko zna, mozda ni ne stignes jos zubaru! E, to za ručnike, mislila si na supernovu u buzinu ili gdje?
Gala znam kak ti je bez dragog! Meni do sad nije bila frka kad je otišao na 5-6 dana na put, ali sad kad svaki dan mogu roditi, bas se ne moze vratiti za 2h iz Portugala! Do subote budem valjda izdržala, taman se vraća sutra kasno navecer.
Da,da...Ova u Buzinu!Sto se tice muzeva moj ode u nocnu i to mi je najgore!Ajde da je dan pa ostavim djecu susjedi,u bolnicu mogui i taksijem...Imam i susjede koji su doma pa bi se vec nesto organiziralo-tog me nije strah!Al po noci svi spavaju...Treba netko s djecom ostati!Najavila sam bratu da bude pripravan!On i moja mama!😊
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure, evo lijepe vijesti naknada za drugih 6 mj se ipak diže, 3.991kn za zaposlene, a za nezaposlene 2.328kn. Ne znam kako vama, ali meni je ovo popravilo dan
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-na-vladi-otkrio-koliko-ce-iznositi-povecane-porodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci-i-najavio-jos-jednu-dobru-vijest-iduci-tjedan/6084024/
Odlicno!Bas sam jutros cula na vijestima da im je to tocka dnevnog reda u saboru.Konacno!
U vezi plodne vode: VIŠAK plodne vode je itekako opasan jer onda mora ići prijevremeni porod (zato se mora pazit da su seceri u normali jer oni uzrokuju višak vide i da je dijete preveliko i predebelo i onda morate prije rodit!)
Imamo jos i digitalni. Ovo mi je najprakticnije kad mala spava, da ju ne budim dok se temp mjeri. Je skup, ali se isplatio svake kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji