Ninche nabrojala sam nekako do 12-13 danas, ali ono sto sam vec pisala, to je zapravo guranje i napinjanje trbuha, s ne neki jaki udarci. Moje dijete ne reagira na čokoladu i nutelu, samo sam se bzvz natrpala kalorijama. A reagira npr. na sok od jabuke i voće.
Vec je 22 sata, eto jos malo idem ponovno na pregled pa cu cuti jel sve ok...mozda je malo i taj Dr digao frku jer sam mu zapravo dosla preko svog svekra koji mu je stariji kolega pa je i preoprezan i malo pod pritiskom. Cut cemo sutra sve...a bebacu sam naredila nek se ili ponaša kako treba ili nek izvoli izaći van 😂
Ofnica, to je sve ok.Bebe se uvik umire pred porod, ne znam sta dizu frkicu?Mogla bi ti sutra rodit😊
Meni sad tek počeli oni pravi pokreti kad se lijepo vidi da se trbuh miče.. Svaku večer kad legnem u krevet curka ima tulum i nakon svakog obroka se premješta...to mi je baš fora..napokon ju i suprug može osjetit. Curke držim figa da brzo imamo još ljetnih beba i nek su sve mirne i dobre ko od Pandice. Ja se bacila na uređenje stana. Lude samnom, to mi struka pa sve rušim...zidove, podove, sve na novo...al kasnije će mi bit zahvalni...tata mi majstor pa će ić brže..ak bude sve po planu onda smo gotovi za mj- dva tako mi ostane i mj dana privikavanja dok Ema ne stigne.
Dobar jutric :-)
evo nije me bilo par dana :-) ja se moram natjerat da pocnem cistit i rascicavat...cekam da skola zavrsi pa da se nas dvije bacimo na ciscenje...
Ofnice kakva je situacija????Kad stignes javi nam se :-)
Jutro :)
To sa brojenjem pokreta očito ovisi o podneblju ginekologa :D baš sam sinoć skajpala sa frendicom koja živi u Švedskoj i prije desetak dana je postala teta. Kako joj je šogor puno bio na terenu, pratila je sestru na preglede pa zna što tamo pitaju i smatraju bitnim. Isto kaže da je doktor uvijek pitao osjeća li bebu ali nije bilo govora o brojanju javljanja.
Isto mi ima smisla ova logika da neke bebe pred sam kraj imaju manje mjesta pa ni ne mogu raditi akrobacije kao npr. mjesec dana prije.
Moj se nabildao u udaranju, pogotovo pred spavanje. Već treću večer me totalno razbudio kad sam već legla.
Mici, samo si daj oduška u radovima, pogotovo ako ti je to struka ;) znaš što radiš.
Mi smo završili sa svojim radovima, jučer smo malo čistili i iskreno uopće ne znam kako ću taj dio preživjeti jer postajem sve jadnija po pitanju pokretljivosti. Još i preseljenje preživjeti. Na svu sreću, ne smijem ništa nositi pa ću samo nadgledati. :D
Kao studentica sam selila 5-6 puta. Dosta je bilo fizikalije za mene. :)
Moja curka je za promjenu mirna danasJavi se tu i tamo,al ne cesto i s udarcima kao inace!Ujutro je trebalo sat vremena da se javi!Ko da je pospana pa se protegne tu i tamo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo cure stigla doma. Prvo sam u 7 isla vaditi krv za epiduralnu tamo u lab na sv duh. Nakon toga gore u visokorizičnu na ctg. Kako sam za krv morala biti natašte, prije ctg-a sam proždroknula 2 banane i pola litre soka od jabuke koje šansi ponijela. Danas je ctg super, veli doktor. I plodna voda se povećala, pitao me jesam li pila vise tekućine. Rekoh da, pijem puno vode i soka od jabuke i jedem jabuke. U sub moram opet u dežurstvo, u 10 ujutro. Rekao je da bi me zadržao u bolnici danas da pokazatelji nisu bolji. Rekla mi je sestra da ponesem torbu ipak u subotu, za svaki slučaj. Vec sam ju i danas ponijela. Sad sam dakle doma, nastavljam s redovnim ritualima...i naravno brojanjem pokreta bebe hehe!
Jutro cure, nadam se da ste danas sve dobro i da vas nista ne boli 😀
Jel neko kupovao ili ima toplomjer za bebu, od 20.5 do 24.5. je u Medikor ljekarni 30 % popusta uz glorijin kupon.E sad ja bi taj koji se prisloni na celo ali on je i s tim popustom i dalje skup preko 300 kn, ima i obican za bebe za 40 kn, ali me malo strah kako taj koristiti jel ce beba biti mirna, iako on ima onu gumenu zastitu, a svakom slucaju ovaj prvi je prakticniji, ali jel se isplati dati tolike novce za to?
jutro mame!
javljam se sa jesenskih beba!
imam pitanje...
da li se netko susreo ili imao visak plodne vode. meni je jucer privatni gin rekla da imam malo vise,nista strasno i bez panike ali granica normale je 18 a ja sam 19 ( blago poviseni AFI ).da se inace plodna voda smanjuje oko 24tt tako da se ne moram zamarat previse jer ce se vjerovatno smanjit kad udjem u taj tjedan. i rekla mi je da kada budem isla iduci tjedan na pregled kod svoje socijalne gin da joj to spomenem i jos joj je ona napisala na papir koji cu joj predat da pregleda vodu.rekla je da ce me vjerovatno slati na ogtt. i pitala me dal netko u obitelji ima secer. a ja slatko ne volim ( ne znam dal to ima veze). 1tjedno pojedem sladoled i ujutro popijem kavu sa zlicom secera cisto da na wc odem hahaha
startala sam trudnocu sa 164cm/59kg.
jucer kod privatne gin sam na +5kg u 22 tt, a u 19tt kad sam zadnji put bila kod socijalne gin sam isto bila na +5kg
Sortiraj odgovore
Najstariji