Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    17. Svibanj 2017. 12:48

Gala dobro da si me podsjetila..imam jedne jos od vremena kad sam isla na zumbu..moram ih sad ici pronaci :) 

Vezano uz horoskop..i dragi i ja smo blizanci (zezam se da nas je cetvero u vezi), ali smo skroz razliciti i ne smatram da smo ni jedan ni drugi dvolicni. Mislim da tu ima nesto i u podznaku. Malac ce biti lav kao i moj deda i nekoliko bliskih prijatelja i sa svima njima se super slazem tako da ako cemo tako gledati ne bi trebalo biti problema ;)

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 13:04

wow, dvoje blizanaca! :) djeluje mi kao super vesela kombinacija. 
    ja sam riba sa podznakom u jarcu. i već 3. put u životu završih sa blizancem, valjda imam neki podsvjesni fetiš. ali sva trojica su različita pa volim vjerovati da sam ovaj put najbolje izabrala i prošla jer sam znala na što paziti s obzirom na svoju kombinaciju. :)
    blizanci i lavovi dobro funkcioniraju, budete super klapali vas troje. 
    haha mamika, baš me nasmijao ovaj opis tvog sina...da vage važu. :) 
    vage su mi uvijek bile zanimljive jer su sušta suprotnost meni. kao da sam uvijek maštala kako bi bilo tako neopterećeno i opušteno vagati, biti spotan i nekako pušten da te život nosi a ti samo biraš izbore za sebe. tako nekako ih doživljavam. i da, vedri su na jedan poseban način.
    moj tata je bik i smatram ga možda najrazumnijom osobom koju poznnajem. u skladu s tim sam uvijek priželjkivala da ako ću imati dijete da bude bik ili pak jarac zbog racionalnosti i sklonosti materijalnom :D (s obzirom da kod mene taj dio ne šljaka kao što bih željela, riba repom šamara tog jarca čim se misli izboriti za nešto)

• blu5
    17. Svibanj 2017. 13:30

Evo mene s pregleda!Mala ima 2.5 kg i 42 duuga!!!Dr mi je rekao da duzina i sve ostale mjere odgovaraju tjednima, al jednostavno ce bit velika beba.Mala mi je imala 4020 g, a za ovu je dr rekao oko 4.5 kg😨Ko ce je rodit majko mila!Inace price kako je beba po uzv starija mi ne drze vodu, jer boze moj, imamo beba od 3 kg i beba od preko 4 kg rodene u terminu, sta ne znaci da su nastale ranije.S obzirom da je i moja mama radala veliku djecu a i mama od muza(svi preko 4 kg), ne cudi me ovo.

Me+mybaby
    17. Svibanj 2017. 13:50

MalaRuzica

Me+mybaby

MalaRuzica

Koliko su teske vase bebe, jucer na pregledu mi je ginekolog rekao 1828 i da je to uredu, ali ja sam u 30 tj. a to je tezina za 33 tj, ima pola kile previse.Mada sam citala da te mjere nisu bas tocne.

Tak je i moj bio sa 31 tj. Tak da mislim da je sve to ok. Ne mogu ni oni tocno odrediti bas.

Da ne trazim tablicu 😀, a u kojem si sada tjednu i koliko je sada beba teska?

Sutra 34 tj. A za bebu neznam. Iduci petak idem opet u Petrovu pa cu vidit dal ce mi raditi UZV. Makar sumnjam

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 13:52

blu5

price kako je beba po uzv starija mi ne drze vodu, jer boze moj, imamo beba od 3 kg i beba od preko 4 kg rodene u terminu, sta ne znaci da su nastale ranije.

Točno!
    Moji su isto po uzv uvijek bili "veći za oji tjedan" ali ne da su ranije napravljeni, nego eto takvi dugački - po genima..
    Prvi bebač je bio 4kg a drugi 4ipol. Nadam se da treći neće bit još teži, i ono je bilo dovoljno teško za izgurat!

žena-majka-carica:)

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 14:06

kako meni ne piše na zadnja dva nalaza težina i dužina?
    već dva mjeseca nemam pojma koliko smo. sad nam je doktor rekao da više ne mjeri cijelog bebača nego pojedine dijelove tijela i organe jer smo sad kao već veliki. pa to nema smisla. 26. tjedan i ja već 8 tjedana ne znam koliki je. 
    jedino što mi uvijek kaže je se razvija u skladu s tim odstupanjem od 5-6 dana jer je očito ovulacija kasnila. sad kad čitam vas sve skupa mi ima još manje smisla. 

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 14:09

blu, čeka te velika cura! :)
    ja sam bila manja beba, no sad sam velika :D dečko je imao oko 4 kg i isto je sada velik :) oboje smo krakati pa mislim da će i mali biti košarkaš na tatu...jedino eto, bilo bi lijepo kad bih znala neke trenutke brojke i omjere. poseban mi je ginić.

17. Svibanj 2017. 14:17

MalaRuzica

Lagertha

MalaRuzica

Sanja...

Meni ti je beba u 33 tjednu imala 2225. Doktor mi je rekao da je sve super samo da je bebica naprednija I da bi mogla mozda prije termina.

To mi se svida nebi imala nista protiv da je prije termina ne svida mi se bas 22.7 😂

Moj burazjerođen na taj datumi super je osoba…. iako ne vjerujem baš u horoskop.

Meni je svekar bio lav, i bas je bio teska osoba, pa sam ja to sa time povezala.Iako ni ja bas ne vjerujem u horoskop.

Moj buraz je rođen 22.7 i rak je!  Onako komunikativan i jako društven, spreman uvijek pomoći, osjećajan. I moj muž je rak i ima iste osobine.
    Ja sam npr. vaga i u podznaku škorpion. Malo sam čitala o toj kombinaciji nedavno. Nije meni lako po njihovim opisima 

17. Svibanj 2017. 14:21

Jedva čekam pregled sutra! A gdje je Ofnica, ona je imala danas pregled u 7!!! Nije valjda ostala u bolnici.

• gala_28
    17. Svibanj 2017. 14:21

Lagertha, vi ste neobična kombinacija :) jel dragi nešto zračno onda u poznaku? 
    Doduše, škopija i rak super klapaju pa tu nalazite na idealnoj točci. Inače tvoja kombinacija možda djeluje kaotično no moćna je. Ja bih se rado mijenjala. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.