Carmen012,
ako ti je termin tek 8.8. ispada da si tek sad napravila test i saznala za trudnoću. Mislim da niti jedna od nas tako rano nije imala simptome. Ne brini, mučnine će ti taman početi za 10ak dana .
Ja sam u početku isto jedva osjetila bol u grudima, to tek obično dolazi tamo oko 8 tjedna, nekima i prije. Nemaš razloga za brigu, budi sretna što nemaš prevelikih nepoželjnih simptoma, vjerujem da bi sve cure bile sretne da im grudi narastu a da pritom ne bole!
Jesi možda primijetila da ti se jako spava? To je najprepoznatljiviji simptom, hihihi! Mame i bebe mrvice bi samo ćorile hehe!

Hvala mamika3 na odgovoru. Vec mjesecima svaki mjesec umišljam razno razne simptome i onda ništa. Sad kad je test napokon pozitivan ja nemam siptoma i to me izluđuje, stalno imam neki strah da ce dok. reci da nesto nije u redu. Uh neznam kako cu docekati pregled.
Hvala mamika3 na odgovoru. Vec mjesecima svaki mjesec umišljam razno razne simptome i onda ništa. Sad kad je test napokon pozitivan ja nemam siptoma i to me izluđuje, stalno imam neki strah da ce dok. reci da nesto nije u redu. Uh neznam kako cu docekati pregled.
Don't worry...budi sretna dok traje hihi. Kad je meni test bio pozitivan rekla sam si: kakva sam ja to trudnica, nemam mučnine, super se osjećam, ništa me ne boli, ok-malo mi se samo više spava, baš sam netipična trudnica! A onda kad je krenulo u negdje 7.tjednu-ajme majko! Tako da uživaj u toj situaciji dok traje hihi! Neće zadugo kao većini od nas! Meni su mučnine trajale od 7-13tj (sad sam 14). I apropo mučnina, sve dodatke koje piješ i koje ćeš piti, uzimaj isključivo na pun želudac, nakon obilnijeg obroka, da preveniraš dodatne mučnine i povraćanja. Tu sam se ja zeznula par puta.

Ja sam tak umisljala simptome,mjesec prije nego sam ostala trudna!Psiha je mocna stvar!A inace se smatram realnom!Mislim da bi tad vidla simptom i da mi se ptica na glavu pokakala!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Dobro jutro! I mene jaaaako bole grudi i osjecam probadanje i zatezanje..
Po zadnjoj M sam 5+5, danas se idem naruciti na pregled.
Danas ujutro osjecam i mucninu, mozda jer jos nisam jela :(
Nove cure dobrodosle! :-*
Taj trudnicki umor je nevjerojatan!Nije onaj klasican umor kao poslije posla naprimjer,bas je drugaciji!Meni ga je bilo tesko za podnijet!Jos sam tad bila radila,pa kucanski poslovi pa nekad po djecu...Jednostavno bi legla i klonula!Nisam bila u stanju posteno stan ocistiti!I onda kad je to proslo,oko 13 tjedna,onda sam generalku napravila!Ajme,cure moje,tek sam tad skuzila koliko imam prasine i svega.....Al nisam si mogla pomoci!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji