Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    05. Prosinac 2016. 10:33

Carmen012,
    ako ti je termin tek 8.8. ispada da si tek sad napravila test i saznala za trudnoću. Mislim da niti jedna od nas tako rano nije imala simptome. Ne brini, mučnine će ti taman početi za 10ak dana .
    Ja sam u početku isto jedva osjetila bol u grudima, to tek obično dolazi tamo oko 8 tjedna, nekima i prije. Nemaš razloga za brigu, budi sretna što nemaš prevelikih nepoželjnih simptoma, vjerujem da bi sve cure bile sretne da im grudi narastu a da pritom ne bole!
    Jesi možda primijetila  da ti se jako spava? To je najprepoznatljiviji simptom, hihihi! Mame i bebe mrvice bi samo ćorile hehe!

Carmen012
    05. Prosinac 2016. 10:34

Hvala mamika3 na odgovoru. Vec mjesecima svaki mjesec umišljam razno razne simptome i onda ništa. Sad kad je test napokon pozitivan ja nemam siptoma i to me izluđuje, stalno imam neki strah da ce dok. reci da nesto nije u redu. Uh neznam kako cu docekati pregled.

05. Prosinac 2016. 10:49

Dobro jutro! I mene jaaaako bole grudi i osjecam probadanje i zatezanje..
    Po zadnjoj M sam 5+5, danas se idem naruciti na pregled.
    Danas ujutro osjecam i mucninu, mozda jer jos nisam jela :(
    Nove cure dobrodosle! :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.