Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    03. Prosinac 2016. 20:04

Megi naravno da te treba i moras se boriti zbog njega i vjerujem da je beba sad andeo koji vas gleda i cuva..neznam sta bih ti rekla jer ne mogu ni zamislit kako ti je,samo budi jaka i drago mi je da si se smirila..lakse je kad izbacis iz sebe sto osjecas..i puno snage,srece i zdravlja zelim tebi i sinu!

Megi1509
    04. Prosinac 2016. 07:13

Mamicaa hvala ti puno.. 
    Ti kako si?

Mamicaaa
    04. Prosinac 2016. 09:35

Dobro sam,nema vise povracanja i mucnina,samo sam preumorna radim svaki dan bez dana slobodnog..al eto cekam godisnji da se odmorim..

crna123
    04. Prosinac 2016. 22:36

😂😂😂

Carmen012
    05. Prosinac 2016. 09:44

Bok svima! Nova sam na forumu i nadam se da cu biti mamica u 8 mj. Prema mojim izracunima termin bi mi tebao biti  8.8. ali kod doktora sam narucena tek 15.12. pa cemo vidjeti. Jedino me brine što baš i nemam nekih simptoma osim umora i što su mi grudi narasle. Svi kazu da su im grudi u ranoj trudnoci jako bolne, a mene boli samo ako ih stvarno jako pritisnem. Nisam osjetljiva na mirise, nije mi muka nti ista slicno. Dali je netko od vas imao slicnih iskustva.

mamika3
    05. Prosinac 2016. 09:56

Carmen012

Bok svima! Nova sam na forumu i nadam se da cu biti mamica u 8 mj. Prema mojim izracunima termin bi mi tebao biti  8.8. ali kod doktora sam narucena tek 15.12. pa cemo vidjeti. Jedino me brine što baš i nemam nekih simptoma osim umora i što su mi grudi narasle. Svi kazu da su im grudi u ranoj trudnoci jako bolne, a mene boli samo ako ih stvarno jako pritisnem. Nisam osjetljiva na mirise, nije mi muka nti ista slicno. Dali je netko od vas imao slicnih iskustva.

Ja sam imala,u prve dvije trudnoce!U prvoj bolne grudi,u drugoj mucnina poslije jela!U ovoj trecoj sam prva tri mjeseca bila sva nikakva....Tako da moras znati da je svaka trudnoca drugacija,kod svake zene!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI