Megi naravno da te treba i moras se boriti zbog njega i vjerujem da je beba sad andeo koji vas gleda i cuva..neznam sta bih ti rekla jer ne mogu ni zamislit kako ti je,samo budi jaka i drago mi je da si se smirila..lakse je kad izbacis iz sebe sto osjecas..i puno snage,srece i zdravlja zelim tebi i sinu!
Bok svima! Nova sam na forumu i nadam se da cu biti mamica u 8 mj. Prema mojim izracunima termin bi mi tebao biti 8.8. ali kod doktora sam narucena tek 15.12. pa cemo vidjeti. Jedino me brine što baš i nemam nekih simptoma osim umora i što su mi grudi narasle. Svi kazu da su im grudi u ranoj trudnoci jako bolne, a mene boli samo ako ih stvarno jako pritisnem. Nisam osjetljiva na mirise, nije mi muka nti ista slicno. Dali je netko od vas imao slicnih iskustva.
Bok svima! Nova sam na forumu i nadam se da cu biti mamica u 8 mj. Prema mojim izracunima termin bi mi tebao biti 8.8. ali kod doktora sam narucena tek 15.12. pa cemo vidjeti. Jedino me brine što baš i nemam nekih simptoma osim umora i što su mi grudi narasle. Svi kazu da su im grudi u ranoj trudnoci jako bolne, a mene boli samo ako ih stvarno jako pritisnem. Nisam osjetljiva na mirise, nije mi muka nti ista slicno. Dali je netko od vas imao slicnih iskustva.
Ja sam imala,u prve dvije trudnoce!U prvoj bolne grudi,u drugoj mucnina poslije jela!U ovoj trecoj sam prva tri mjeseca bila sva nikakva....Tako da moras znati da je svaka trudnoca drugacija,kod svake zene!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji