Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    03. Prosinac 2016. 20:04

Megi naravno da te treba i moras se boriti zbog njega i vjerujem da je beba sad andeo koji vas gleda i cuva..neznam sta bih ti rekla jer ne mogu ni zamislit kako ti je,samo budi jaka i drago mi je da si se smirila..lakse je kad izbacis iz sebe sto osjecas..i puno snage,srece i zdravlja zelim tebi i sinu!

Megi1509
    04. Prosinac 2016. 07:13

Mamicaa hvala ti puno.. 
    Ti kako si?

crna123
    04. Prosinac 2016. 22:36

😂😂😂

Carmen012
    05. Prosinac 2016. 09:44

Bok svima! Nova sam na forumu i nadam se da cu biti mamica u 8 mj. Prema mojim izracunima termin bi mi tebao biti  8.8. ali kod doktora sam narucena tek 15.12. pa cemo vidjeti. Jedino me brine što baš i nemam nekih simptoma osim umora i što su mi grudi narasle. Svi kazu da su im grudi u ranoj trudnoci jako bolne, a mene boli samo ako ih stvarno jako pritisnem. Nisam osjetljiva na mirise, nije mi muka nti ista slicno. Dali je netko od vas imao slicnih iskustva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.