Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi1509
    03. Prosinac 2016. 11:00

Pinkica93 hahaha srce ce mu jadnom stati hahahaha… vjerujem da je velika radost.. sad ces dobiti 3god porodajnog sta ne? jer koliko sam zapamtila imas vec bebicu :)

Pinkica93
    03. Prosinac 2016. 11:11

Megi1509

Pinkica93 hahaha srce ce mu jadnom stati hahahaha… vjerujem da je velika radost.. sad ces dobiti 3god porodajnog sta ne? jer koliko sam zapamtila imas vec bebicu :)

Ima taj jako i veliko srce. Trebalo je mene trpiti 3,5 god. prije nego sam ostala trudna. :)
    Bili ja i on prošli viken na onom sajmu beba i trudnica i stalno se zeza za blizance, gleda dupla kolica, a ja se primam za glavu i samo vičem "naj ga coprati, još će nam i bit blizanci".
    Još jedno djete ti Martina 94 ima. Ja imam samo ovo šta je u meni.

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 11:19

Sry onda.. :/
    Hahaha to je on osijetio pa da te pripremi 😀

ivchi87
    03. Prosinac 2016. 11:34

I Halugica ceka blizance, bila ja jucer s njom na kavi.

Kriszta
    04. Prosinac 2016. 20:20

ivchi87

I Halugica ceka blizance, bila ja jucer s njom na kavi.

Misliš Bonita? 

Pinkica93
    03. Prosinac 2016. 11:36

Ma dat ću ja njemu pripreme po nosu.
    A gle, ne bi se bunila kad bi i ja mogla biti 3 god na porodiljnom. :D

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 11:45

Pinkica93

Ma dat ću ja njemu pripreme po nosu.
    A gle, ne bi se bunila kad bi i ja mogla biti 3 god na porodiljnom. :D

Kad rodis brzo jos jedno pa ces biti hahahah

Martinaa94
    03. Prosinac 2016. 15:36

Pa tu ima nešto puno blizanacaa, hahaha, znači 3 smo    
     Pinkica, ja sam takodjer svome muzu rekla da se možda izdvoji jos koja beba do utorka... hahaha

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Mamicaaa
    03. Prosinac 2016. 16:08

Martina94 i Pinkica93 cestitam na blizancima!! 

Megi1509 uzasno mi je zao,samo glavu gore,ne mogu ni zamisliti kak ti je..drago mi je da znas uzrok i da nije neki veliki problem i vidim da se jako dobro drzis i stvarno svaka cast na tome! zelim ti sve najbolje od srca..i da ti se ispuni zeljica pa da sljedeci put budu dvije srecice..

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 19:38

Mamicaaa

Martina94 i Pinkica93 cestitam na blizancima!! Megi1509 uzasno mi je zao,samo glavu gore,ne mogu ni zamisliti kak ti je..drago mi je da znas uzrok i da nije neki veliki problem i vidim da se jako dobro drzis i stvarno svaka cast na tome! zelim ti sve najbolje od srca..i da ti se ispuni zeljica pa da sljedeci put budu dvije srecice..

Mamicaa nemam nista od tugovana,imam sina koj me treba.. dva tri dana sam plakala ali sama sam sebi stavila u glavu da nam je beba sad predivni andjeo na nebu i da nas gleda i cuva,i ako nista drugo da cemo se jednog dana tamo susrest.. mozda zvuci glupo i ludo ali time sam se nekako smirila. i posto sam osoba koja tesko kaze sta osijeca lakse pisem prvu vecer sam na papir izbacila sve osjecaje da se olaksam.. Hvala ti draga puno 😙😙😙

• Iwantalittleprincessorprince
    03. Prosinac 2016. 17:27

Drage moje, dugo se nisam javila. Vidim bit će puno blizanaca na ljeto, čestitke svima. Moj bebi i ja sutra ulazimo u 12 tt, u utorak idem na pregled i baš se veselim. Do sad su svi nalazi kako treba.
    Nadam se da ste Vi sve dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI