Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi1509
    03. Prosinac 2016. 11:00

Pinkica93 hahaha srce ce mu jadnom stati hahahaha… vjerujem da je velika radost.. sad ces dobiti 3god porodajnog sta ne? jer koliko sam zapamtila imas vec bebicu :)

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 11:19

Sry onda.. :/
    Hahaha to je on osijetio pa da te pripremi 😀

ivchi87
    03. Prosinac 2016. 11:34

I Halugica ceka blizance, bila ja jucer s njom na kavi.

Pinkica93
    03. Prosinac 2016. 11:36

Ma dat ću ja njemu pripreme po nosu.
    A gle, ne bi se bunila kad bi i ja mogla biti 3 god na porodiljnom. :D

Martinaa94
    03. Prosinac 2016. 15:36

Pa tu ima nešto puno blizanacaa, hahaha, znači 3 smo    
     Pinkica, ja sam takodjer svome muzu rekla da se možda izdvoji jos koja beba do utorka... hahaha

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Mamicaaa
    03. Prosinac 2016. 16:08

Martina94 i Pinkica93 cestitam na blizancima!! 

Megi1509 uzasno mi je zao,samo glavu gore,ne mogu ni zamisliti kak ti je..drago mi je da znas uzrok i da nije neki veliki problem i vidim da se jako dobro drzis i stvarno svaka cast na tome! zelim ti sve najbolje od srca..i da ti se ispuni zeljica pa da sljedeci put budu dvije srecice..

• Iwantalittleprincessorprince
    03. Prosinac 2016. 17:27

Drage moje, dugo se nisam javila. Vidim bit će puno blizanaca na ljeto, čestitke svima. Moj bebi i ja sutra ulazimo u 12 tt, u utorak idem na pregled i baš se veselim. Do sad su svi nalazi kako treba.
    Nadam se da ste Vi sve dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.