Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    02. Prosinac 2016. 18:58

Dobra (kako kome) većer svima. Meni je koma!!!! Prije nekoliko sati bila na pregledu kod svog ginekologa i vidio 2 gestacijske vrećice na uzv, dakle blizanci. Ja, vrag ko vrag, odmah pitam valjda najgluplju stvar koju sam mogla u tom trenutku, a to je da jedna gestacijska vrećica možda nekim čudom nije prazna i kaže mi da je moguće. Znam da ćete sigurno reći da sam ovakva ili onakva ako kažem da bi rado da je jedna prazna, al tako je. Prva trudnoća, 23 su mi tek godine, posao i plaća čisto da mogu reć da nisam na burzi, dakle jad i bijeda mi sjeda svaki 20. na račun. Nikako nisam spremna za prvo, pa duplo, no ako je fakat tako... Nema mi druge nego se pomoriti sa situacijom.
    Usput, sorry na tako dugom postu i toliko jadanja, al znam da je ovo jedino mjesto gdje ću bar donekle biti shvaćena. :D

Martinaa94
    03. Prosinac 2016. 00:20

Pinkica, ja te kuzim, u istoj smo situaciji, s tim da sam ja godinu mladja od tebe i vec imam jedno djete, ali ne pomisljaj na negativne stvari jer imaju nasi blizanci i pozitivnih strana, drzi se. 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 08:23

Martina94 cestitam :) ja sam zeljela blizance oduvijek.. Bit ce malo teze na pocetku ali brzo ce narast pa ce se sami zabavljat pa ce ti biti lakse :) 

Megi1509
    03. Prosinac 2016. 08:25

Ja vas redovito citam,ali nisam pisala jer pisete o urednim trudnocama i sreci,a moja je trudnoca zavrsila neki dan pa ne zelim kvariti vasu srecu..

Drago mi je zbog svake od vas i zelim vam sto ljepsu trudnocu ☺

• Lumos19
    03. Prosinac 2016. 09:57

Drage cure, mislim da sam mozda trudna (ne bas dovoljno planirano) pa sam malo u frci panici da sto prije krenem kod nekog dobrog ginekologa. Trazim preporuku privatnog ginekologa u zg (ili okolici) za vodenje trudnoce. zelim nekog smirenog ali tko ce opet obavljat sve zive pretrage i smirivat moju hipohondriju. Ne znam gdje bi drugdje pitala jer me svi uvjeravaju da mi ne treba privatnik jer sam zdrava i da sam luda kaj tolko panicarim.nek sam luda ali ja stvarno zelim znat da sam ucinila sve sta mogu i potrudila se dobiti najbolju njegu.nadam se da razumijete..
    Bila bih zhvalna na svakoj pomoci :)

Pinkica93
    03. Prosinac 2016. 10:15

Što si više vrtim riječ "blizanci" u glavi, to mi nekako manje strašno djeluje. A i jutro je uvijek pametnije od većeri pa su mi se i dojmovi malo slegli. Sinoć mi je skroz na skroz bilo šok i nevjerica sve to.
    Lijepo je znati da nisam jedina mlada curka s mogućim blizancima. Budemo mi to nekako uspjele riješiti, Martina. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.