Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    11. Svibanj 2017. 18:34

Da da, vidis, ne znam kak su to...moguce su se vratili pa opet otisli...oni su ti tak ležerni tak da ih beba u ničemu ne ograničava ni ne sprečava.

NevaNevičica
    11. Svibanj 2017. 20:29

Cure, baš sam naišla na (još) jedan članak/popis što ponesti u bolnicu, ovaj je od Supermama
    http://www.supermame.hr/2017/05/11/sto-spremiti-torbu-bolnicu-vjecno-pitanje-svake-trudnice/
    Možda nekome pomogne

Rozaa
    11. Svibanj 2017. 20:29

Kiara19

Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?

Ja sam u utorak bila na Vuk vrhovcu...zadnji obrok sam jela oko 21sat...ali sam pila dosta vode.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    11. Svibanj 2017. 21:55

Kiara19

Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?

I ja sam sutra na ogtt..jela sam zadnje u pol 6 i sad prije sat vremena 1 petit keks jer mi je tlak poceo padat - zujat u usima. Meni ta glukoza nije uopce strasna, zadnji put sam bila toliko pregladna i tlak mi je bio toliko nizak da me bas lijepo podigla da prezivim ta dva sata jos.

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 22:31

NevaNevicica, od ovog popisa ja jedino nisam pripremila kremu za guzu...pa zar i to moramo ponijeti za bebe??? Nadam se da ne...

NevaNevičica
    11. Svibanj 2017. 22:50

Ofnica

NevaNevicica, od ovog popisa ja jedino nisam pripremila kremu za guzu…pa zar i to moramo ponijeti za bebe??? Nadam se da ne…

Od svih tih popisa ne znam više, ali ako same presvlačimo pelene onda valjda treba. Ja sam u dm poklon paketu dobila neki uzorak, to je stvarno mini mini posudica pa ću uzeti to, za svaki slučaj. Ali ako i nemaš odmah, a vidiš da ti ipak treba lako ti donese muž kad dolazi u posjetu.

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 23:31

Ma znam...lako za donijeti...ma blesava sam sto se s 32god i dalje čudim u kakvim mi to uvjetima rađamo i živimo, da moramo same nositi od wc papira do kreme za dječju guzu i pelena. Pandica, Mamica, Ninche i ostale cure mogu biti sretne sto rađaju u Njemačkoj, tamo se to sigurno nece desiti... 
    Bas sam jucer razmišljala ako padne Vlada, mozemo se slikati s onih naših 4000kn za sljedećih 6mj.

• Amy_
    12. Svibanj 2017. 00:02

Pozdrav, evo jos jedne trudnice koja ocekuje ljetnog bebaca :D
    Termin 15.8., pretpostavljamo da je decko, jos ne znam u koju cu bolnicu 😂
    Prvog sam rodila u Merkuru i imam traume od te bolnice, no sve koje su rodile poslije mene (i poslije one akcije po rodilistima) kazu da im je sve bilo super. 
    Sad sam 26 tjedana trudna i jos imam mucnine, uz to me zgaravica ubija pa sam se odlucila pridruzit nekom forumu 😁

Ninche9
    12. Svibanj 2017. 00:12

Slazem se Ofnice, evo ja sam spakirala odjece da se sva 3 dana mogu preskinuti od glave do pete u cisto, rucnike, osnovno od higijenskih potrepstina i bocu vode i bombone i ispalo mi je pola velike vrecice. Nemam posebnu torbu za radaonu, samo tu jednu vrecicu.
    Kod nas u Hrv je stvarno ocaj sto se tice materijala po bolnicama, a znam da ima i bolnica gdje traze da se za odrasle nose pelene ako su u pelenama. Eh na sta smo spali...

NevaNevičica
    12. Svibanj 2017. 07:59

Ofnice, baš su jučer u Dnevniku na Novoj rekli kako će Vlada sljedeći tjedan razgovarati o poticanju demografske politike i rodiljna naknada je jedna od tema. Možda ipak nešto bude od toga, ako ne bude novih izbora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.