Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    12. Svibanj 2017. 13:39

Mamika meni je trbuh odavno nisko, zapravo ja od pocetka nisko nosim tak da sto mi je veci trbuh, to se ja popunjavam prema gore. 😂
    Navikla sam na tak donji pritisak tako da sad nemam razlike u odnosu na prije.

mamika3
    12. Svibanj 2017. 14:04

Ha ha ha....Ti ides u suprotnom smjeru!E,kad su te narucili opet na pregled?Koji dan?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Svibanj 2017. 14:46

Ja obavila pregled,sve je super.
    Hba1c (tromjesecni secer) mi je 5.9 tako da sam presretna!!:-)

Kako ste vi??

mamika3
    12. Svibanj 2017. 14:49

ValentinaA

Kako ste vi??

Bravo za secer!Mi smo dobro!Samo sto me prepone ubijaju!!!!Inace,cekamo da se Lagertha porodi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    12. Svibanj 2017. 15:07

Ajme koliko krema i kremica! Ja sam drljam po sebi sto mi dodje pod ruku, ne gledam uopće sto je ☺️ I svejedno sam počela malo pucati oko pupka jer mi je u ovoj drugoj trudnoći trbuh ogroman. U prvoj upola manji i nisam se uopće ničim trackala i nisam dobila strije...a sad mi se čini da će biti veselo do kraja... 
    eh, mene sad zanima (a već sam to pitala, bas sam dosadna, samo sto mi nitko ne odgovara ☺️) - imate li osjećaj da je beba tako nisko da vam pritišće spolovilo? Ja i na dodir osjetim da sam kao nateknuta malo dolje 😮 Sad sam 32 tjedna ravno, jedva čekam pregled 15.5. jer mi je bas dosta prošlo od zadnjeg pregleda... i ne mogu uopće puno hodati, počne me probadati i boljeti nisko, mjehur i ne znam ni ja šta...kak je to vama?

mamika3
    12. Svibanj 2017. 15:18

Nemam osjecaj da mi pritisce spolovilo,ali imam koi da mi je sve naoteklo!A ovo drugo mi je ko sto si i sama nabrojala

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Svibanj 2017. 15:41

mamika3

ValentinaA

Kako ste vi??

Bravo za secer!Mi smo dobro!Samo sto me prepone ubijaju!!!!Inace,cekamo da se Lagertha porodi!

Evo Mamika upravo rađam, javljam se iz rađaone samo za tebe  Šalim se! 

Me+mybaby
    12. Svibanj 2017. 15:53

Ej cure ja danas bila na pregledu ako to mogu tako nazvati. Znaci dosla sam u trudnicku i dok sam cekala dopisivala se sa sekom. I poslala poruku prije i odmah nakon pregleda. Znaci sa skidanjem i oblacenjem te penjanjem na stol "pregled" je trajao manje od 5min. Strasno.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 16:23

Hihi Mamika, meni ide obratno trbuh daaa!
    Btw. sad sam hodala iz Španskog do Shopping centra Prečko, ali sam se jedva vratila koliko me pritisak u trbuhu potezao prema dolje. Danas sam skoro pala u nesvjest kad sam vidjela +15,5 na vagi, pa jos u ponedjeljak je bilo +14. Inace, idem slabo i piškiti pa je to mozda i dosta vode u tijelu pred kraj. Evo me sa 37+1...

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 16:24

Kakvi su vaši trbusi sad pred kraj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.