Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    10. Svibanj 2017. 21:38

Hm...pa to je kontraproduktivno u smislu dojenja...ako su bebe site nece vuci i onda smo mi u gabuli...drugo ako jos ne nadođe mlijeko pa da bebe ne budu gladne, ali ovak bas na svoju ruku...hmmmm...ne znam sto bih rekla. Ja cu trazit seku drugi dan da mi donese izdajalicu i spricu pa cemo vidjeti, necu se nikom moliti... budem tako ako nece ici normalnim putem preko bradavice. Samo molim Boga da to lijepo krene.

Ofnica
    10. Svibanj 2017. 21:43

Zene, di ima za kupiti ona glava gumena za aventovu izdajalicu? Sestrična mi ju je posudila, ja bih samo onaj nastavak za cicu kupila novi...

mamika3
    11. Svibanj 2017. 08:00

Ofnica

Hm…pa to je kontraproduktivno u smislu dojenja…ako su bebe site nece vuci i onda smo mi u gabuli…drugo ako jos ne nadođe mlijeko pa da bebe ne budu gladne, ali ovak bas na svoju ruku…hmmmm…ne znam sto bih rekla. Ja cu trazit seku drugi dan da mi donese izdajalicu i spricu pa cemo vidjeti, necu se nikom moliti… budem tako ako nece ici normalnim putem preko bradavice. Samo molim Boga da to lijepo krene.

I na forumima sam citala o toj jutarnjij dohrani u bolnicama,takodjer je bilo zena kije su to potvrdile!Ali gle,nemoj brinuti zato sto je to samo jedamput,a beba je s tobom ostatak dana i noci!Znaci,imas vremena i da se navikne na cicu,da ju stalno imas pristekanu da dodje jos vise mlijeka...Ona i kad dodje natrag k tebi pustis ju da malo odspava onda probudis i na cicu dokle hoces!Da dobivaju bocicu svakih tri sata,e to bi vec bio problem!Ali zbog tih par min u danu zbilja smatram da neces imati problema zbog toga!😊

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 10:56

Onda to strasno, rekoh da nije cesce u danu...onda bi bio problem jer se beba moze zbuniti.

Maja 3
    11. Svibanj 2017. 11:21

Curke,neko zatisje je!
    Jel nam Lagertha jos u komadu?
    Mi jucer obavili pregled,sve je super,malac ima 1238 g...ja se udebljala 8 kg do sad. Sljedeci pregled je 2.6..ako ce sve bit ok,mala i ja picimo na more na 3 tj...onda se mogu vratit u Ka rodit!

Sundi
    11. Svibanj 2017. 11:32

Maslacak31

Curke,neko zatisje je!
    Jel nam Lagertha jos u komadu?
    Mi jucer obavili pregled,sve je super,malac ima 1238 g…ja se udebljala 8 kg do sad. Sljedeci pregled je 2.6..ako ce sve bit ok,mala i ja picimo na more na 3 tj…onda se mogu vratit u Ka rodit!

Haha tak i ja. 9.06 pregled, pa onda Zadar do 11.07 tad imamo novi pregled. Termin nam je 11.08 onda cu vidjet koliko ce mi vruce bit u zg-u...  Nekak me je frka zadnjih mjesec dana bit u zadru.

• Emma85
    11. Svibanj 2017. 11:35

žene drage, ja imam glupo pitanje..termin mi je 02.08., dobro se osjećam i htjela bi na more, ne sad, nego krajem lipnja, početak srpnja..i muž ni isao, imamo dolje besp. smještaj..e sad, je li to kasno za odlazak na more? napominjem da sam iz osijeka, isla bi kod splita pa imam dosta putovati..ne bih htjela izazivati srecu a opet bi htjela na more...upomoć!!!

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 11:43

Hehehe ponesi zdravstvenu iskaznicu i papire i mozes roditi gdje god! Hihi!

Sundi
    11. Svibanj 2017. 11:45

Emma85

žene drage, ja imam glupo pitanje..termin mi je 02.08., dobro se osjećam i htjela bi na more, ne sad, nego krajem lipnja, početak srpnja..i muž ni isao, imamo dolje besp. smještaj..e sad, je li to kasno za odlazak na more? napominjem da sam iz osijeka, isla bi kod splita pa imam dosta putovati..ne bih htjela izazivati srecu a opet bi htjela na more…upomoć!!!

Meni je doktorica rekla da ako ce sve bit ok tog 9.06 kad mi je pregled, fino odem plutat to 10.7. Kaze da ce mi bit lakse na moru nego u Zagrebu. Plivanje preporucuje kao najbolji oblik rekreacije.  Moji imaju apartman na moru, mama ili muz bi bili samnom.

11. Svibanj 2017. 11:48

Emma85

žene drage, ja imam glupo pitanje..termin mi je 02.08., dobro se osjećam i htjela bi na more, ne sad, nego krajem lipnja, početak srpnja..i muž ni isao, imamo dolje besp. smještaj..e sad, je li to kasno za odlazak na more? napominjem da sam iz osijeka, isla bi kod splita pa imam dosta putovati..ne bih htjela izazivati srecu a opet bi htjela na more…upomoć!!!

Ja sam išla iz Zagreba u Istru i bilo mi je super (36. tjedan). Put mi nije bio nimalo težak, mogla sam se voziti puno duže bez problema, samo sa više stajanja. Ja bih sigurno išla jer nemam nikakvih problema u trudnoći, ali bih uzela za svaki slučaj torbu za rodilište.
    Danas sam bila na pregledu u TA i ništ!! Sve je isto kao prošli tjedan, CTG je za +5  Više sreće za tjedan dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.