Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    12. Svibanj 2017. 12:59

LlamaFace

Evo mene s pregleda,mali ima 2700g,dobio je kilu i 200 od zadnjeg pregleda a meni vaga pokazuje 5,5kg vise od zadnjeg pregleda iako sad jedem puno manje nego prije,al dobro,mozda je i voda jer sam pocela bas fino oticat.Ono sto me zapravo kopka je sto sam otvorena za prst,znam da to moze otici u oba smjera,al nadam se da bas necu zavrsit u radjaoni prije 37. tjedna 😓

LlamaFace mi smo 2 dana razlike u terminu. Bas ti je velika bebica. Znaci da je i moj malisan tu negdje.
    Pokusaj se malo vise odmarati do 37.tjedna i bit ce sve dobro 

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 13:02

Nije rekla da nije dobra, nego se zabunila u pisanju. Penaten je zapravo preteča Sudokreme, valjda postoji 50 godina. Mislim da je i ona super izbor. Ali samo za osip i ojedine, a za ostatak guze Pavloviceva. 
    Ja sam kupila kupku babylove koju cu koristit samo za pranje guze...poslihe svakog serkenja, pod pipu s guzom...bolje to nego vlažne maramice, jer vodom se nikad sto posto ne moze oprati drekec i smrad dječje guze. A u kupku cu dodati samo malo ulja.

mamika3
    12. Svibanj 2017. 13:07

Ja sam pripremila Biobazu za bolnicu!Ofnice..Da li ti se trbuh poceo spustati?lakse disem i nisam dva tri dana imala zgaravicu!I susjede su primjetile!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LlamaFace
    12. Svibanj 2017. 13:08

Ninche,pa da,tu smo si 😆 ma bzvz sam se malo uspanicarila a zapravo cijelo vrijeme govorim kako jedva cekam da izleti sto prije,izgleda da me slusa pa je poceo probijat put 😅 morat cu malo smirit strasti

mici_0555
    12. Svibanj 2017. 13:11

Meni za tuširanje novo oktiče : Aderma exomega ulje..slučajno mi preporučili u apoteci- svaku subotu imaju 20 % popusta na Vrbanima... Otkad se tuširam s tim uljem ne svrbi me koža ni malo. Prije sam koristila samo Muselu. Mazalice isprobala svakakve i ništa mi nije ko bademovo ulje od Primavere, a za lice volim Biodermu, za crvenilo i na sebi koristim Pavlovića i djeluje..

12. Svibanj 2017. 13:19

Ninche9

Lagertha zasto Panaten nije dobar?
    Ja sam uzela Pavkovicevu i Panaten, ali mislim da je dosta stavit tanki sloj da koza dise.
    Kupat cemo ga u cistoj vodi s dodatkom Hipove kupke, ali mozda tek kasnije. Nisam kupovala nikakve sampone za kosu.
    Jako me iznenadila Biobaza za trudnice koju sam dobila u poklon paketu DMa, mirisi predivno i koza mi djeluje bas zdravo nakon mazanja.

Vidiš, ja sam dobila od nje alergiju. Možda od nevena, nemam pojma 
    Ma rekla sam Ofnici da je moja mama koristila Becutan, a nije već Panaten i to je meni i burazu jedino odgovaralo.
    Rode su rekle da je bebina kakica veličina kovanice pa se valjda ne bude tako jako uprljal, a mislila sam možda kasnije ga prati s malo aderminog ulja za kupanje (to i ja koristim po zimi): https://www.mojaljekarna.hr/dermatitis-iritacije-suha-koza/97-a-derma-exomega-ulje-za-tusiranje.html

Danas sam išla u Muller i kupila sam neke vlažne maramice bez mirisa i alkohola 6x80 za 40 kn Beauty baby. I fakat nemaju mirisa, aleluja! Uzela sam i malo pakiranje pelena broj 1 od iste marke za probu. 

mamika3
    12. Svibanj 2017. 13:21

A oni testeri iz dm-ovog baby bonusa?Jeste ih probale,one koje su se uclanile u taj baby bonus klub?Super mi je onaj losion od kozjeg mlijeka i losion sa maslinovim uljem i omega 3-tako nesto?Kupit cu to prvom prilikom!Bila sam skepticna prema ovom od koze,ali miris me odusevio!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Svibanj 2017. 13:22

mici_0555

Meni za tuširanje novo oktiče : Aderma exomega ulje..slučajno mi preporučili u apoteci- svaku subotu imaju 20 % popusta na Vrbanima… Otkad se tuširam s tim uljem ne svrbi me koža ni malo. Prije sam koristila samo Muselu. Mazalice isprobala svakakve i ništa mi nije ko bademovo ulje od Primavere, a za lice volim Biodermu, za crvenilo i na sebi koristim Pavlovića i djeluje..

HAHA i ti koristiš to ulje 
    Gdje na Vrbanima? Ja sam koristila ono kad kupiš veliku kremu onda dobiš i to ulje za tuširanje. 

12. Svibanj 2017. 13:23

mamika3

A oni testeri iz dm-ovog baby bonusa?Jeste ih probale,one koje su se uclanile u taj baby bonus klub?Super mi je onaj losion od kozjeg mlijeka i losion sa maslinovim uljem i omega 3-tako nesto?Kupit cu to prvom prilikom!Bila sam skepticna prema ovom od koze,ali miris me odusevio!

Probala sam to od kozjeg mlijeka kod mame i dobila alergiju. Ali super miriši i fino se razmazuje po koži 

Ninche9
    12. Svibanj 2017. 13:35

mamika3

Ja sam od uzoraka isprobala samo onaj tus gel od narance. I ona krema i pasta za zube su mi super ali toga nema kod mene za kupiti
    Ostatak jos ceka na red. 😁
    Za bebu sam kupila pampers vlazne maramice (bile su na akciji 😂) ali sam uzela i dva velika pakiranja vatenih kompresa, obicnu vatu i dva pakiranja onih jednokratnih trljacica. Vidjet cemo sto ce nam biti najzgodnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.