žene drage, ja imam glupo pitanje..termin mi je 02.08., dobro se osjećam i htjela bi na more, ne sad, nego krajem lipnja, početak srpnja..i muž ni isao, imamo dolje besp. smještaj..e sad, je li to kasno za odlazak na more? napominjem da sam iz osijeka, isla bi kod splita pa imam dosta putovati..ne bih htjela izazivati srecu a opet bi htjela na more…upomoć!!!
Emma,samo idi ak ce sve bit ok.. evo ja cu s malom sama,jer muz ima kolektivni tek kraj 7 mjeseca,a zao mi da mala nejde na more...a imamo di bit. Ja u Istru idem.
Lagertha,ja sam bila bez promjena dan prije nego sam rodila...uopce nisam ni mislila,tu noc me trudovi copili...
Lagertha,ja sam bila bez promjena dan prije nego sam rodila…uopce nisam ni mislila,tu noc me trudovi copili…
Tnx na infu! Ma ok, na more sigurno više ne bum išla
mislim da sam sinoć prije spavanja i tokom noći imala pripremne trudove. U jednom trenu sam se probudila i osjećala bol u križima, ali nije bilo dovoljno jako da me razbudi - nastavila sam spavati.
Ja idem u Italiju za 2 tjedna.Pa di god da se nalazis mozes rodit, a to ne ide tako brzo da se ne moze stic do bolnice, osim u onih rijetkih sretnica koje rode na brzinu.Do sada mi to nije bio slucaj, tako da s obzirom da je sve ok, idem lipo na put.
Lagertha,ja sam bila bez promjena dan prije nego sam rodila…uopce nisam ni mislila,tu noc me trudovi copili…Tnx nainfu! Ma ok, na more sigurno više ne bum išla
mislim da sam sinoć prije spavanja i tokom noći imala pripremne trudove. U jednom trenu sam se probudila i osjećala bol u križima, ali nije bilo dovoljno jako da me razbudi - nastavila sam spavati.
I kod mene prije nekih dva dana....Tupa bol tipa menstrualne,pocela u donjem dijelu ledja te se nastavila na donji dio trbuha!Trajalo nekih dva sata svakih,a recimo cca pola sata!Bilo je neugodno vise nego bolno!Inace,ova dva dana ja sam se preporodila!Ne znam od cega,ali ja se osjecam dobro!Ko da sam usla u drugo tromjesjecje!Nisam uopce ko stara baba...Ne mogu sad jurit oko zgrade ali kako mi je bilo....Ne mogu ni usporedit!Sad nemam razloga ni za kukanje!Ha ha...Ko da sam opet ona stara,prije trudnoce!Ili bar trudnica u drugom tromjesjecju....😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja planiram u 6 mj isto na produzeni vikend u dalmaciju :) odoh malo plutat (nadam se da ce bit lijepo vrijeme).
Ja ne planieam nikam😀Nesto svoje na moru nemamo,a i bebica stara mjesec-dva.....Ne znam kome bi to bio odmor!Muzu i djeci vjerojatno!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ja bih voljela da ipak odemo. Ako ništa u rujnu ili listopadu kad će bebač već imati 4-5 mjeseca.
Lagertha kad si prvi put isla na ctg? Ja sam sljedeci put naručena s 38+4, mozda bi ga mogli raditi sljedeci put, sta mislis?
Mi idemo iza Gospe u nas apartman...bolja komocija je doma, ali vidjet cemo, zasad je takav plan.
Lagertha kad si prvi put isla na ctg? Ja sam sljedeci put naručena s 38+4, mozda bi ga mogli raditi sljedeci put, sta mislis?
Mi idemo iza Gospe u nas apartman…bolja komocija je doma, ali vidjet cemo, zasad je takav plan.
Ne znam... očito su Vinogradska i Sv. Duh po tom pitanju drugačiji. Meni su rekli da mi uopće neće raditi UZV do samog poroda jer da je trudnoća normalna i da nema potrebe - da je onaj koji mi je moj gin radio s 33+2-3 skroz dovoljan. CTG su mi sad radili drugi put, prvi put su prije 2 tjedna.
Ma ja bih najradije otišla odmah poslije poroda na more, imam osjećaj da bi mi plivanje u moru ubrzalo oporavak.
Sortiraj odgovore
Najstariji