Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    11. Svibanj 2017. 17:09

Moja je sestrična s bebom starom 3tj otišla ba more, tamo imaju kuću, i bila narednih 3mjeseca. Lagerha zašto ne? 

• Kiara19
    11. Svibanj 2017. 17:13

Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 17:14

Hmmm...Apropo pregleda u TA, na Sv. Duhu je pak obratno...nisu radili ctg vec samo uzv. Doduše na uzv je izmjerio količinu plodove vode, procijenio težinu bebe, provjerio na kolorcu prokrvljenost pupčane vrpce i rad srca. O ctg-u ni riječi...valjda oni znaju... nisam imala ni vaginalni pregled u smislu kontrole cerviksa, jel se skratio i omekšao.

• Kiara19
    11. Svibanj 2017. 17:19

Kiara19

Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?

Joj 12h ne 24 :D

Ofnica
    11. Svibanj 2017. 17:34

Kiara zadnje jedi danas oko 7, ali nesto lagano, i poslije pij vodu i nezaslađeni caj. Sutra si u torbi ponesi banane ili pecivo ili sto god vec...i vodu, da popiješ i pojedeš čim ti vele da smiješ.

• Kiara19
    11. Svibanj 2017. 18:01

Ofnica

Kiara zadnje jedi danas oko 7, ali nesto lagano, i poslije pij vodu i nezaslađeni caj. Sutra si u torbi ponesi banane ili pecivo ili sto god vec…i vodu, da popiješ i pojedeš čim ti vele da smiješ.

Hvala! :)

mamika3
    11. Svibanj 2017. 18:02

Ofnica

Hmmm…Apropo pregleda u TA, na Sv. Duhu je pak obratno…nisu radili ctg vec samo uzv. Doduše na uzv je izmjerio količinu plodove vode, procijenio težinu bebe, provjerio na kolorcu prokrvljenost pupčane vrpce i rad srca. O ctg-u ni riječi…valjda oni znaju… nisam imala ni vaginalni pregled u smislu kontrole cerviksa, jel se skratio i omekšao.

Ctg ce ti vjerojatno sljedeci put!I vaginalni!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Svibanj 2017. 18:05

Lagertha

Mamika, ja bih voljela da ipak odemo. Ako ništa u rujnu ili listopadu kad će bebač već imati 4-5 mjeseca.

A onda vec pocne skola,a kod muza vise nema godisnjih u od devetog pa nadalje-ne znam zasto,njihova politika!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Matie89
    11. Svibanj 2017. 18:14

Kiara19

Ponesi dosta limuna!!! Bude bas fina limunada onda, nije nesnosno slatko :) ja ponijela veliki limun I uzivala u tom napitku :D

11. Svibanj 2017. 18:16

Ofnica

Moja je sestrična s bebom starom 3tj otišla ba more, tamo imaju kuću, i bila narednih 3mjeseca. Lagerha zašto ne?

Nakon 1 mj mora beba na pregled, kaj ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.