Moja je sestrična s bebom starom 3tj otišla ba more, tamo imaju kuću, i bila narednih 3mjeseca. Lagerha zašto ne?
Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?
Hmmm...Apropo pregleda u TA, na Sv. Duhu je pak obratno...nisu radili ctg vec samo uzv. Doduše na uzv je izmjerio količinu plodove vode, procijenio težinu bebe, provjerio na kolorcu prokrvljenost pupčane vrpce i rad srca. O ctg-u ni riječi...valjda oni znaju... nisam imala ni vaginalni pregled u smislu kontrole cerviksa, jel se skratio i omekšao.
Curke, sutra idem radit ogtt. Citam da se ne smije jesti 24h prije i drugi mi govore da ne smijem jesti slatko. Jel to tocno? Imate li koji savjet?
Joj 12h ne 24 :D
Kiara zadnje jedi danas oko 7, ali nesto lagano, i poslije pij vodu i nezaslađeni caj. Sutra si u torbi ponesi banane ili pecivo ili sto god vec...i vodu, da popiješ i pojedeš čim ti vele da smiješ.
Kiara zadnje jedi danas oko 7, ali nesto lagano, i poslije pij vodu i nezaslađeni caj. Sutra si u torbi ponesi banane ili pecivo ili sto god vec…i vodu, da popiješ i pojedeš čim ti vele da smiješ.
Hvala! :)
Hmmm…Apropo pregleda u TA, na Sv. Duhu je pak obratno…nisu radili ctg vec samo uzv. Doduše na uzv je izmjerio količinu plodove vode, procijenio težinu bebe, provjerio na kolorcu prokrvljenost pupčane vrpce i rad srca. O ctg-u ni riječi…valjda oni znaju… nisam imala ni vaginalni pregled u smislu kontrole cerviksa, jel se skratio i omekšao.
Ctg ce ti vjerojatno sljedeci put!I vaginalni!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ja bih voljela da ipak odemo. Ako ništa u rujnu ili listopadu kad će bebač već imati 4-5 mjeseca.
A onda vec pocne skola,a kod muza vise nema godisnjih u od devetog pa nadalje-ne znam zasto,njihova politika!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ponesi dosta limuna!!! Bude bas fina limunada onda, nije nesnosno slatko :) ja ponijela veliki limun I uzivala u tom napitku :D
Moja je sestrična s bebom starom 3tj otišla ba more, tamo imaju kuću, i bila narednih 3mjeseca. Lagerha zašto ne?
Nakon 1 mj mora beba na pregled, kaj ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji