Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    10. Svibanj 2017. 16:35

Anjaaa

Ofnica

Aha, i bolnice ga imaju? Super! Onda radije to nego bočica s adaptiranim ako bude problema…izdojit cu se kako god znam ako mali nece htjeli cicati.

Da, ja sam to saznala tek kad sam izašla i kupila svoj! Sve oni imaju i izdajalice, šeširiće.. Ne bi vjerovale samo neće uvijek ponudit, treba pitat

Sve to imaju,a sute?Ne mogu vjerovat!Pa ima zena kojima bi izdajalica ili sesiric pomogao.....Svasta...A isto tako ,kad odvedu bebice ujutro,mislim da je od 7-9,tad one dobiju dohranu!Zato i dodju k nama uspavane i mirne,jer nisu gladne,-ali o tome se naravno isto ne prica!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    10. Svibanj 2017. 17:34

Mislis??? Bas ih treba pitati face to face jel su ih hranili, ja bas budem...

Elsa0
    10. Svibanj 2017. 17:46

Znam iz iskustva kapi se daju prije samog dojenja na zlicicu i naravno ne davat bebici mladoj od mj dana nikakve kapi

Maja 3
    10. Svibanj 2017. 18:50

Elsa0

Znam iz iskustva kapi se daju prije samog dojenja na zlicicu i naravno ne davat bebici mladoj od mj dana nikakve kapi

Biogaia su probioticke kapi,cak ti i doktori ih preporuce

Maja 3
    10. Svibanj 2017. 18:52

Kod nas u bolnici uopce ne uzimaju bebe,mislim ne odvajaju ih na tih 2 sata.. za izdajalicu znam da imaju...jer su mi rekli?ali isto tako ona nista ne znaci na cca 20 rodilja

Elsa0
    10. Svibanj 2017. 18:56

Maslacak31

Elsa0

Biogaia su probioticke kapi,cak ti i doktori ih preporuce

Slazem se...linex kapi su vam bolje i vise se dobije u bocici daju se jednom na dan 6 kapi dodu oko 100kn..al nikako ne davat bebi staroj tek par dana

Tamara..
    10. Svibanj 2017. 20:11

blu5

Tamara, mislim da je pecnica u prehrani zapravo i najnezdraviji nacin pripreme hrane. Sve na lešo ti je puno puno zdravije, još ako u to sve skupa ubaciš povrće.Sada kreće jako puno povrća, znam da su cijene u početku malo paprene, ali recimo u lidlu uvijek imaš neke akcije, pa si uzmi. Mala Ruzica, 10 litra vode? To nisam u životu čula!Jesi toliko puno pila i prije trudnoće? Mislim da nije dobro ni premalo ni previše. Ja konkretno pijem premalo tekućine generalno, ali evo trudim se.Ja sam sada na +7, 32i tjedan. Jedem raznovrsno, a moram priznat da mi se baš jede junk, ali odolijevam. Nekad si priuštim ponešto, ali u principu jedem kuhano, pečeno vrlo rijetko,Kruh skoro pa uopće ne, ali zato tjesteninu obožavam, a i pohano meso sada u ovoj trudnoći.
    Summerchild dobordošla:-)

Ma ja sam isto izbacila u pravilu kruh odem si nekad kod nekoga ispeci onaj bez bijelog brasna i kvasca sa sjemenkicama :D ... najvise mi zbog toga rerna fali i tu i tamo za zelju za slatkim napraviti neki kolac bez secera i tog brasna, intergalne krekere itd ... a mislim da iz rerne moze biti zdravo peceno bez ikakvih masnoca u sokovima povrca i mesa onako npr u skartocu :D ... izbacila sam i pohano i przeno  ja obozavam variva i razne juhe sa noklicama ali kako su mi zabranili brasno izbacila sam i njih i pastu i krumpir i kruh i slatko i nije mi ostalo nista i onda sam nakon dva tjedna posustala jer mi je bas bilo tesko, ali mislim da ne trebam tako bas sve izbaciti nego ljepo uskladiti .. A znate imam u okolini trudnica koje su tako poput mene u ovoj fazi dobile kila puno i do kraja nisu dobile prakticki nista pa se i ja malo tjesim ... Hvala vam na savjetima :D

• Anjaaa
    10. Svibanj 2017. 20:17

Koliko imaju izdajalica i tih svih stvarčica ne znam, ali da su meni u bolnici bar spomenuli da postoji sns makar i da je bio zauzet trenutno, puno bi mi pomogle, jer bi odmah išla nabavit svoj. Šeširiće su mi sami donjeli dok nisam nabavila svoje. Kod nas u Rijeci imaju dvostruku električnu medela izdajalicu, s njom brzo ide, pa kad bi je samo davali i uzimali po potrebi puno bi napravili, jer dosta žena donese i svoje. Sve oni imaju i znaju, samo šute! Ja sam rodila u petak, u nedjelju me pustili doma, mlijeko još nije bilo nadošlo. U ponedjeljak navečer sam se vratila u rodilište s preeeepunim sisama mlijeka, sama nisam mogla nikako izvuć ni razbit kvrge. Da bi mi sestre rekle da su ZNALE da ću se vratit s mastitisom! A ja prvorotka, pojma nisam imala. Da je barem neka nešto rekla, dala koji savjet prije nego su me pustile - ništa! Sve morate same pitat inače vas nitko ne šljivi, pa i tlačit ako treba

• Anjaaa
    10. Svibanj 2017. 20:21

Zaboravih, kod nas uzimaju bebu odmah nakon poroda i vrate nakon cca 2 sata i to je to, više je ne uzimaju. A ne hrane ih tih 2 sata jer su im želučići još puni plodove vode pa nisu gladni, mada imaju nagon i potrebu za sisanjem

mamika3
    10. Svibanj 2017. 21:18

Ofnica

Mislis??? Bas ih treba pitati face to face jel su ih hranili, ja bas budem…

Znam!Prvi put mi je jedna sestra otvoreno rekla da dobiju dohranu...A sa kceri sam na izlaxu iz sobe vidjela bocice-tam u prostoriji di su bile bebe!Uvjerila sam se sama!Imaju oni male trbuscice,ali dobiju i malu kolicinu dohrane!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.