Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    10. Svibanj 2017. 15:15

Aha, i bolnice ga imaju? Super! Onda radije to nego bočica s adaptiranim ako bude problema...izdojit cu se kako god znam ako mali nece htjeli cicati.

Ofnica
    10. Svibanj 2017. 15:16

Tj ako nece moci vuci mlijeko...

mamika3
    10. Svibanj 2017. 15:22

Maslacak31

mamika3

Maslacak31

Ugl…mene su uvjeravali da mala nemouw tak rano dobit grceve,to je bilo neki 5 dan,patronazna nije htjela ni cut za to,i onda sam trpila i ja i mala,tek smo 10-ti dan poceli s kapima…so tada se to vec razlaufalo…i nikako smirit.. prvo je pila biogaia,pa s 2 mj normiu,i poslije nesto da lakse prdi..zaboravila sam kako se zovu te kapi.

Moji su isto imali grceve,trajali tjedan-dva!Pili one Symbex kapi-ili neke slicne,ne sjecam se!Nije im pomoglo samo su prdili od toga!Smatram da tu nema pomoci…Neka beba ce ih imati duze,neka krace,ali to moraju proci!Mozda ima i onih koji ih nisu dobili,al takve zasad ne znam!

Joj mamika,ja sam upoznala…al su te bebe odmah u bolnici poceli koristit kapi..
    A inace nitko ne pita za to…prica se samo o porodu..dojenju…i poslije kad san pricala s frendicama…kazu kaj nisam maloj jos u bolnici pocela davat kapi..
    A ja ono…hello…zasto mi to nitko nije rekao prije???

Meni je isto prvi glas za to!Nisam znala!Razmisljam da ih uzmem!Al kak ih dat?Na zlicicu?Nakapat na jezik?Stavit na bradavicu?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Svibanj 2017. 15:23

Maslacak31

Mamika,morat cemo bit ustrajnije..nego prije. Ocito. Neznam..ti ces prva rodit!

😂😂😂Savjetovat cu te u tom slucaju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Svibanj 2017. 15:25

Ofnica

Hihihi Mamika, ti mi prvorotkinje inamo volje jos prtljati i premijestati…kad i mi bumo na trećem kao ti, to nam ne bude ni padalo na pamet 🙊😂 Hvala cure, korisna info za te kapi makar mislim da ih necu kupovati dok ne dođe do toga…
    Napokon danas oprala svu silnu robicu koju sam dobila, ajme majko, pola budem vratila jer su mi ladice krcate…Ajde hvala Bogu da imam takve prijateljice i sestrične koje žele dijeliti!

Ha ha ha...Zaboravila sam da je malo drugacije s prvim!😁

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Anjaaa
    10. Svibanj 2017. 15:27

Ofnica

Aha, i bolnice ga imaju? Super! Onda radije to nego bočica s adaptiranim ako bude problema…izdojit cu se kako god znam ako mali nece htjeli cicati.

Da, ja sam to saznala tek kad sam izašla i kupila svoj! Sve oni imaju i izdajalice, šeširiće.. Ne bi vjerovale samo neće uvijek ponudit, treba pitat

• tmr28
    10. Svibanj 2017. 15:31

summerchild

tmr28

summerchild

Ofnica: da, cula sam da im brzo popuni tecaj, zato sam zvala sredinom 4 mj za 6 mj…

I ja idem na taj tecaj tj tada

eto onda se vidimo :) kad je tebi termin?

12.07. Al kak mala skace mozda ispadne i prije hihihihi

Maja 3
    10. Svibanj 2017. 15:34

Mamika,ja sam na zlicicu kapala

Ofnica
    10. Svibanj 2017. 15:35

Vidis vidis Anja...svi šute i ne nude, sam sve trebas žicati i tražiti...koja smo mi država! Hvala za informaciju! 

10. Svibanj 2017. 16:34

mrva2017

Lagertha

Mene je Ofnica inspirirala pa sam opet prtljala po torbi za rodilište i naljepila sam naljepnice mužu na vrečice što treba kad donijeti.
    Sad to izgleda ovako:
    Ovo su stvari za porod: 1 minijaturni ručnik, raspršivač za vodu, mp3 , gumica za kosu, maramice, jana od 1L, energetske pločice, tuš-gel, labelo, dezinfekcijske maramice, pokrovi za wc dasku, 1 mrežaste gaćice, 1 chicco uložak i 1 vir uložak, 1 čarapice. Još ću u tu vrećicu staviti fascikl s medicinskom dokumentacijom, mobitel, punjač, zdravstvenu, osobnu iskaznicu. Uf, još samo da mi sutra na pregledu kažu da mogu očekivati uskoro početak poroda.

Koju ste velicinu mrezastih gacica uzele? Ja imam malu guzu i uzela sam M ali nekako mi se cine male. Da li je bolje da mi to bude usko i pripijeno ili kako? Ajme imam sto pitanja oko te torbe…

Što je najbolje, ja nisam uopće gledala veličinu kad sam kupovala. Budala!  Kupila sam 1 paket L i 2 M. Probala M i ok su mi, ali sam uzela L u torbi, a M je u rozoj vrećici ako ustreba. Ma ja i inače kupujem gaće na blef, uzmem neke, i mislim da nikad nisam fulala. Valjda imam univerzalnu guzicu, za sve brojeve 

Kako se daju te kapi ako beba samo doji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.