Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    06. Svibanj 2017. 18:07

Joj da Lagerha, mogla sam u Mamanovu na IBM...ali kako sam bila pjeske danas nekako mi je to bilo daleko jer sam bila u cajtnotu. A sutra ne radi. Morat cu do Prečkog ujutro onda. 
    Ps. Ja sam dala danas odsjeci kosu za 10cm! Raste mi oko 2cm mjesečno tako da sad rekla nek samo šiša! 🙊

Me+mybaby
    06. Svibanj 2017. 18:15

Cure ja se osisala skroz. Bila mi je dulja od pola leda, sad mi je vrat goli. Sad cekam koliko cemi trebati da pocnem plakati za svojom kosom

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    06. Svibanj 2017. 18:20

Me+mybaby

Cure ja se osisala skroz. Bila mi je dulja od pola leda, sad mi je vrat goli. Sad cekam koliko cemi trebati da pocnem plakati za svojom kosom

Svaka cast na hrabrosti... ja sam toliko osjetljiva na kosu da kad mi odreze 2 cm govorim da mi je puno odrezala... a kosa mi brzo raste i moram na sisanje svakih 2 mj...nekako mi zao rezati... vecinom samo vrhove skratim... 

LlamaFace
    06. Svibanj 2017. 18:27

Ja sad polako vec ne mogu docekat;prepone me razvaljuju vec neko vrijeme i hodam kao da sam bure jahala,na prvom maju sam igrala odbojku na pijesku i doslovno ne postoji misic koji nisam zapalila,upravo se spremam u svatove a sutra sam kuma na krizmi,znaci nema kuliranja i prodavanja zjaka negdje sa strane.Neeeee moooooguuuuu 😓

LlamaFace
    06. Svibanj 2017. 18:28

A sto se tice kose,kontam da sam vec toliko luda da sam na korak od britney momenta i da odem u kupatilo i bacim masinicu na glavu 😭

Ofnica
    06. Svibanj 2017. 18:51

Hehe LIamaFace to bi bilo hrabro!!! I ja sutra na krizmu, ne ide mi se, ali moram...danas jedva nasla haljinu u kojoj mi trbuh pristojno izgleda, a da mi gore nije kao vreća. 
    Cure sve smo znaci bacile sisanac, bravo! Podsjetite me kaj bi jos trebalo rijesiti? Zubara sam odradila jucer... E da, torbu treba spakirati, to govorim vec mjesec dana! 🙊😂

mrva2017
    06. Svibanj 2017. 19:21

Ofnica

Hehe LIamaFace to bi bilo hrabro!!! I ja sutra na krizmu, ne ide mi se, ali moram…danas jedva nasla haljinu u kojoj mi trbuh pristojno izgleda, a da mi gore nije kao vreća.
    Cure sve smo znaci bacile sisanac, bravo! Podsjetite me kaj bi jos trebalo rijesiti? Zubara sam odradila jucer… E da, torbu treba spakirati, to govorim vec mjesec dana! 🙊😂

Ja idem u petak zubaru... i moram na pedikuru jedan dan jer nema sanse da si sad pete sredujem sama... to dvoje jos obavim i ne znam jel treba jos kaj... naravno moram si kupiti jos neke stvari za bolnicu i spremiti torbu... 

• blu5
    06. Svibanj 2017. 19:24

Hahaha, umirem od smijeha na ove vase postove!Ja sam isto krepalina danas, neda mi se nista.Osjecam se tromo i jadno i nervozno i ludo!Jadna ova moja dica sa mnom...sad cu odgledat finale zivota na vagi i u krevet!Niti spavam niti mogu odmorit, isto me sve zateze, smeta, boli i probada! Mamika, nije ni meni ovako bilo u prethodnim trudnocama, al sad vec imamo koju godinicu...

Ofnica
    06. Svibanj 2017. 19:25

E da pedikura...a to mi bude seka jad dođe, i manikuru i depilaciju 😊

• blu5
    06. Svibanj 2017. 19:26

Ja se isto feniram u frizera jer u biti nemam zivaca sama se bavit kosom. Pedikuru cu i ja morat odradit, uh!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.