Kad smo kod zubara meni su desni opet poceli jako krvariti!Perem redovito,nisu karijesi,neko vrijeme je bio mir i unazad mjesec dana je pocelo!Planiram kad bude isplata otici popravit ovaj jedan karijes sta imam pa cu pitati za to!Taj zub rjesim i mogu rodit!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni isto trnu malo ruke, ali nije strasno. Dobro spavam, čak i popodne. Svaka čast curama koje imaju vec djecu... Meni se čini da ja to ne bih mogla i trenutno uopće ne želim drugo dijete, nedostaje mi naša stari život valjda cu s 1 dijetom moći imati bar dio starog života u dogledno vrijeme.
pozdrav svima evo mene. ja sam tu ajmo reci nova.
(ne pisem komentare nego samo citam) evo da se javim. meni je inace termin 22.06.2017 ali se cini da cu mozda i ovaj mjesec rodit. trbuh mi se polako spusta kak su neki primjetili i lakse disem. ali nista cudno ako rodim prije. jer sam tako i u prvoj trudnoci a ovo mi je druga. pozdrav svima 😃😀😁😄
Bozena
Evo ja budna od 5 i nikako zaspat..Meni su ruke i noge trnile u prvoj trudnoci, u drugoj i sada ne.Magnezij i to je to. Moci ces Lagertha, ali nakon nekog vremena..Meni recimo kad sam prvo rodila nije palo napamet maknit se od njega 6 mj. dok nismo isli na neku svadbu pa sam morala.Osjecala sam ko da sam ga izdala(glupost).Kad sam drugo rodila, mogla sam se bila odmah vratit u neku rutinu poluslobodnu, i bilo je 100 puta lakse.Sad kad trece rodim, mislim da ce to dijete bit dodatna oprema uz sve obaveze koje imam, mali bagaj😊Sve je to normalno, a s druge strane, ne.mozes virovat kako brzo narastu!Mislim da ce se i Mamika slozit sa mnom.
Jutro cure :)
Da se javim da sam jos u komadu ;)
Brojimo jako sitno. Netko je pitao kako se osjecam. Osjecam se u top formi haha nemam nikakvih problema, oteklina itd.. kontrakcije imam vec tjednima ali to me ne smeta. Setam non stop, jucer bila u zoo setala od 13h dosla kuci u 22h.
Lagertha tko ce prije? :) kako se ti osjecas?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ne znam, meni osobno je život puno bogatiji i ljepši s djetetom. Možeš sve isto nastavit radit,imat hobije,družit se itd. sve ovisi kak se organiziras i dogovoris s muzem. Naravno vrijeme dojenja zahtijeva malo zrtve i više posvecivanja djetetu,al kad to prođe i kad dijete postane malo samostalnije (moze sjedit,ima obroke koji nisu dojenje,prohoda) milslim da se sve može. Meni je puno znacilo sto sam kad je mali imao 6mj upisala njemački,kupili smo bicikl i sjedalicu i svugdje sam se vozila s njim.. sad cekamo drugo i ja se baš radujem
Pandice, meni jedino trnu ruke po noći. Isto dosta setam, da nije pala kiša išla bih danas na Sljeme malo na Ponikve. One nisu jako strme. Ja ne osjećam nikakve kontrakcije. Bebač se još uvijek puno kreće pa mislim da ima još i dosta plodne vode.
Blu5 meni su rekli da je 1 dijete lagano hendlati, a s dvoje da se stvaraju neki novi problemi i izazovi koje nemaš s jednim. Kaj ti misliš o tome?
Sve me to ponukalo da danas kupim sve za sebe i bebu za bolnicu. Stvarno ne mora sve biti kak si mi splaniramo u glavi. A ja cijelo veijeme brijem da imam kontrolu nad svime, budem kroz tjedan sve spakirala….ima vremena…. . Bas me jucer prizemljilo….
Potpisujem!
Ja cijelo vrijeme muzu govorim kak ima vremena za sve, nikam ne zurimo. I onda ja zavrsim u bolnici na dva tjedna I shvatim: nemam postene papuce, nemam spavacice, kucni ogrtac...nis nemam. A zamisli tek da sam morala odlezati duze ili do kraja. Da ne spominjem opremu za bebu. Kupili smo kolica I nesto malo robice. I sad kad sam prisiljena smanjit tempo/mirovati zbog skracenog cerviksa I neceg omeksalog (nemrem se sjetit kaj) zahvaljujem Bogu kaj mi je mama blizu da sredi stvari koje online shopping ne moze srediti. Pih.
Lagertha znaci i ti si top forma :)
Moj mali se zadnjih dana slabo krece po trbuhu samo par puta na dan osjetim da gura kao da nema uopce mjesta i da cu se svaki cas upiskit kad tako gurne.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji