Hvala svima!
Ofnica, da nažalost.. Sad mi samo preostaje pomirit se s time i krenuti dalje.. Nadam se da će tvoj tata biti ok i da će brzo doma! Uz djecu se sve lakše prebrodi, oni te guraju dalje
Maslačak, ja koristim papirice od mullera, baš njihova marka. Čak su mi bolji kad se operu a koristim ih dok se ne potrgaju. Dobre su mi u tu svrhu i one to-to krpice i one se peru. Jeftinije su od papirića dosta, a super su mi. Inače su mi odlični i od chibolo i tots bots ali ti su jednokratni pa začas potrošim rolu
Hej cure,
Mi danas u totalnoj banani a jos puna dva mjeseca do termina
Stidne kosti me razvaljuju, hodam koda sam jahala cijeli zivot...mjehur I nekaj dolje kaj nemrem ni definirati me pika na sve strane, nemrem nis osim mirovati...I jos uz sve to strah da on ne dodje prerano. Bas sam u elementu
Cure gdje danas kupiti trudnicke najlonke, al dobre, ne one bzvz Jadran, trebaju mi skliske zbog haljine.
Hej cure,
Mi danas u totalnoj banani a jos puna dva mjeseca do termina
Stidne kosti me razvaljuju, hodam koda sam jahala cijeli zivot…mjehur I nekaj dolje kaj nemrem ni definirati me pika na sve strane, nemrem nis osim mirovati…I jos uz sve to strah da on ne dodje prerano. Bas sam u elementu
Welcome to my world!I ja sam u elementu....😂i ostale cure koliko vidim!Sad sjedim pa kad se ustanem onda mi se vrti pa tesko disem!Zabavno,nema sta!Koliko se mogu sjetiti u prvoj i drugoj trudnoci me nista nije bolilo kao sad!Nit mi se vrtilo!Joj,cure,nadam se da cemo se ubrzo bolje osjecati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure gdje danas kupiti trudnicke najlonke, al dobre, ne one bzvz Jadran, trebaju mi skliske zbog haljine.
Mislim da sam ih gledala u Lidlu prije dva dana!Pisalo je carape s gacicama,imale trudnicki dio za trbuh!E,sad nisam detaljno gledala pa ne mogu ti reci detalje!Jedino ak ti nesto znaci,ak cu ici poslije do Lidla mogu ti.pogledat jel to to!Bile su crne!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://minigreeny.com/disana-papirici-za-pelene.html&ved=0ahUKEwij6sP9hdvTAhUiIMAKHRCaDlEQFghZMA0&usg=AFQjCNGc7LiND-CpnVmqQf_leIEee-SROQ&sig2=3yverteZfPctQilQDvMnIw
Ovo je stranica s koje ja narucujem..
Fala Mamika, pogledat cu na njihovoj stranici, ali vjerojatno je to od iduceg tjedna, a meni trebaju za sutra. U dm mi bas ne valjaju, a 40kn, jedino sam zguglala da ima u bipi, njihove su mi opcenito mrak.
Bolognese sam im jucer radila.. mogu birat oce jaja ili pomfrit.
Ninche,ima ih 100 kom u roli. E sad tocno ti neznam rec koliko puta ih perem,2-3 sigurno. Neki se potrgaju,neki mi postanu pretanki pa bacim...ali eto mislim da 3 puta svaki operem..budem bas obratila paznju na to.
Danas samo kukamo..i mene stidne kosti bole vec duze vrijeme,a kicma od pocetka..uopce se ne sjecam tog iz 1 trudnoce,malo me bolilo pred kraj,ali mislim da ne toliko. 10-tog idem na pregled pa cu bas pitat,ovo je uzas. Nikako se naspavat jer se nemogu vrtit u krevetu...pa moram na wc..pa nemogu zaspat..
Sortiraj odgovore
Najstariji