Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    05. Svibanj 2017. 19:50

Anjaa,zao mi radi tate. Drzi se. Papirici su cista celuloza 100 %razgradivi,mislim da oni nebi stvarali vecih problrma nego i wc papir.
    Ja ne mislim radit plan poroda,kako kaze mamika neka samo bude sve u redu i prodje sto brze..

mamika3
    05. Svibanj 2017. 19:53

Ha ha ha ..guba!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    05. Svibanj 2017. 19:55

mamika3

Ha ha ha ..guba!

Muslim na onaj srednji prst

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    05. Svibanj 2017. 20:20

Joj meni je dans katastrofa dan jednostavno ne mogu gledati samo mi se spava...
    -Joj sad sam se malo zbunila jer ja nisam jos dobvoljno informirana sad ako se pusti da pupcana vrpca odplusira onda ne mogu donirati ani rukavini maticne stanice ili..
    Ja sam bas zeljela donirati , posto nemam dovoljno novaca za osobnu pohranu...
    Ne znam puno je svih tih bolesti u danasnje virjeme i voljela bi da imam neku sigurnost ili makar pomognemo nekome drugome...
    Eh sada idem pogledati te planove poroda :D 
    Ja sam u ozbiljnom zaostatku naspram vas

OhSoBoho
    05. Svibanj 2017. 20:21

Anjaaa, zao mi je zbog tate. Drzi se I probaj si u necemu pronaci mir, zbog sebe I bebice. 
    A svaki put kad se ustekam na forum vidim nekaj novo kaj nisam ranije znala da postoji tak da je na to do listi za vikend istraziti kaj pak je plan poroda 

Matie89
    05. Svibanj 2017. 20:27

Maslacak31

Anjaa,zao mi radi tate. Drzi se. Papirici su cista celuloza 100 %razgradivi,mislim da oni nebi stvarali vecih problrma nego i wc papir.
    Ja ne mislim radit plan poroda,kako kaze mamika neka samo bude sve u redu i prodje sto brze..

Samo pazite da se papirici ne mogu prati. Ja Sam isto sada kupila te papirice za platnene pelene ali ne mogu u solju jer se mogu prati, pa samo na to obratite pozornost da Vam ne zastopa nesto. :)

Anjaa zao mi je radi tate ti :( nazalost, I moj je otac zavrsio u bolnici ovaj vikend, srcani udar je imao. Sve nas je sokiralo.. kad sam saznala za to, od jakog stresa, sam imala cijeli dan bolne kontrakcije i prepala sam se za bebu pa su me uspjeli smiriti doma.. drzi se, zbog bebe.. 

• Anjaaa
    05. Svibanj 2017. 20:40

Hvala vam cure, divne ste!
    Matie joj, baš mi je žao.. Nadam se da će biti ok. Ja sam se bojala tih kontrakcija i prijevremenog poroda, ali moja je beba očito žilava neka kako je sve izdržala.
    Što se papirića tiče znam da ne smiju u školjku oni koji se mogu prati a ja uglavnom takve i kupujem jer su mi isplativiji. a pumpa nam se začepi i od jedne vlažne maramice pa moram pazit

05. Svibanj 2017. 20:49

Tamara, da u tom je problem - znači ako želiš donirati pupkovinu mora se odmah prerezati jer ako se pusti da otpulsira nema više te krvi koju oni trebaju. Zato sam ja i odustala od toga jer sam sklona anemiji pa ne bih voljela bebicu uskratiti za tu korisnu krv ako je to naslijedio od mene. I pogledaj si te planove poroda, ako ga i nećeš pisati korisno je znati što je što pa ako te pitaju da odabereš da znaš što ćeš.
    Anja i meni je jako žao zbog svega što ti se dogodilo i drago mi je što je bebica žilava i što ste izdržali sav taj stres i tugu.
    Matie, sretno da se tvoj otac oporavi što prije.

• blu5
    05. Svibanj 2017. 21:44

Anja, jako mi je zao zbog tate, moje saucesce…
    Sto se tice plana poroda, nisam ga imala ni u prve dvije trudnoce, ne planiram ni sada.U hodu se sve to iskomunicira, a sjecam se da kad sam ja bila u predradaoni, nasle su se neke pametnice sa raznoraznim planovima..radale su 2 dana, izmucile i sebe i osoblje, i opet dobile i drip i sve sto bi bile dobile i odma...tako da, vidit cemo..ako ne bude trebao drip ludilo, a ako bude, a sta da radim...nadam se samo epiduralnoj..

Ofnica
    05. Svibanj 2017. 22:34

Isuse Kriste Anja, ne mogu vjerovati...primi moju sucut, ajme grozno... moj je tata izašao doslovno na dan i pol i opet hospitaliziran, ma koma, ali izdržat cemo nekako, barem je živ... tako sam bi žalosna zbog tebe Anja, ne mogu ni zamisliti kroz sta prolaziš...samo budi jaka i razmišljaj o tome da tvoja beba bude imala anđela tamo gore, tvog tatu, koji ju čuva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.