Super mi je citati sto me sve uskoro ceka...to mi je poticaj da iskoristim vrijeme za neke detalje oko uredenja sobe za bebicu,kupnju stvarcica i oblekice.Ulazim u 25.tj.i ovo mi je naaajljepsi period...osijecam bebacha,imam puno energije,ponosno pokazujem trbuscic i osijecam se bas lijepo.😊
Curke koje ulazite u termin pisite nam sve promjene da znamo sto bi nas sve moglo copiti ☺.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Pandice, meni su rekli da se javim u bolnicu ako osjetim manje od 10 pokreta dnevno. Ja ih osjetim samo ujutro dvadesetak. Prilično je aktivan. Također me zadnja dva dana muči to spavanje, odspavam po noći od 22 do 7 (nekoliko puta se budim zbog piškenja) i onda mi se kroz dan još spava. Ne znam da li je to neki znak... inače mi se spavalo po danu samo ako po noći ne bih dobro.
Bok curke..da vas samo pozdravim,ja sam s ljetnica 2016.ali svako tolko bacim oko tu pa vas nostalgicno cituckam..popamtila sam vas neke dok ste bile oko 20-og tjedna a sada vidim da ste prakticki koji dan pred porod 😲 proletilo prebrzo,jelda?
Zelim vas svima svu srecu na porodu i da uzivate u svojim smotuljcima jer prva godina s njima proleti jos brze nego trudnoca i uzivajte maksimalno u njima..sve ostalo automatski pada u drugi plan i postaje nevazno...
Takoder vam zelim da se nastavite druziti i nakon poroda na forumu kao sto se i mi ljetnice 2016.druzimo jos uvijek..lakse prezivjeti grceve,zubice,ali i prva puzanja i korake s nekim ko prozivljava isto 💕
Sretno 😘
Meni isto trnu malo ruke, ali nije strasno. Dobro spavam, čak i popodne. Svaka čast curama koje imaju vec djecu… Meni se čini da ja to ne bih mogla i trenutno uopće ne želim drugo dijete, nedostaje mi naša stari životvaljda cu s 1 dijetom moći imati bar dio starog života u dogledno vrijeme.
Nemoj se brinuti!Za neko vrijeme kad bebica poraste moci ces i izaci van s muzem,s frendicama,otici prosetati do grada...Ili radit druge stvari!Mi nazalost nismo imali nikog da nam ih cuva pa nismo ni izlazili!Nisam nigdje isla sama!Svekrvu ne brojim jer ih u tom pogledu nije htjela cuvat!Jako mi je to falilo i bilo mi je tesko zato ti savjetujem ,ako imas nekog da bude s malickim,samo odi!Pa nece bit smak svijeta!A da,i kad izadjes,budi svjesna da malome nista ne fali!Jer u suprotnom neces uzivati uopce!Mame izadju sretne i vrate se prije vremena jer imaju griznju savjesti da su ostavile bebicu!Ali uzivat ces ti i u zajednickim druzenjima!Parkici,setnje,mali izleti,pa prvi koraci.....Jos kad vam se muz pridruzi kad nece radit....Pa di ce vam biti kraj???😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bok curke..da vas samo pozdravim,ja sam s ljetnica 2016.ali svako tolko bacim oko tu pa vas nostalgicno cituckam..popamtila sam vas neke dok ste bile oko 20-og tjedna a sada vidim da ste prakticki koji dan pred porod 😲 proletilo prebrzo,jelda?
Zelim vas svima svu srecu na porodu i da uzivate u svojim smotuljcima jer prva godina s njima proleti jos brze nego trudnoca i uzivajte maksimalno u njima..sve ostalo automatski pada u drugi plan i postaje nevazno…
Takoder vam zelim da se nastavite druziti i nakon poroda na forumu kao sto se i mi ljetnice 2016.druzimo jos uvijek..lakse prezivjeti grceve,zubice,ali i prva puzanja i korake s nekim ko prozivljava isto 💕
Sretno 😘
Joj,susjeda,dobro nam dosla!Hvala ti na posjeti!I ja se prisjecam kad smo pricale o mucninama,a sad smo pred porodom!Imas pravo,lijepo je kad netko prozivljava isto pa se mozes pozaliti ili pohvaliti necime!Imam doma dvoje malih seronjica i muza tipicnog muskarca tako da nemam neku ekipu za razumjevanje!😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jesam, i sumeci i onaj mg klorid od kemiga. Mao je bolje al nis puno. I dalje od 4-6 ujutro budna:(
Lagertha mene ti pokreti bebe iskreno uopce ne brinu. Smatram si to tako da beba jednostavno nema mjesta i manje se krece. Na zadnjem pregledu sam bila skoro sat vremena spojena na ctg jer je mali spavao i nisu mogli posteno napravit ctg haha i onda sam sjedila u cekaoni i cekala da se probudi pa su opet spajali na ctg al samo 10min cisto da vide dok je aktivan. Ocito imam malu spavalicu u pupi hehe
Sljedeci pregled imamo u srijedu i nadam se da ce rec da se otvaram haha
Sto se tice nekih simptoma u zadnjih par dana imam dosta pojacan iscjedak jako gust odnosno vise bi rekla rastezljiv bez boje/mirisa.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Lagertha mene ti pokreti bebe iskreno uopce ne brinu. Smatram si to tako da beba jednostavno nema mjesta i manje se krece. Na zadnjem pregledu sam bila skoro sat vremena spojena na ctg jer je mali spavao i nisu mogli posteno napravit ctg haha i onda sam sjedila u cekaoni i cekala da se probudi pa su opet spajali na ctg al samo 10min cisto da vide dok je aktivan. Ocito imam malu spavalicu u pupi hehe
Sljedeci pregled imamo u srijedu i nadam se da ce rec da se otvaram haha
Sto se tice nekih simptoma u zadnjih par dana imam dosta pojacan iscjedak jako gust odnosno vise bi rekla rastezljiv bez boje/mirisa.
Meni se to isto dogodilo na CTG-u prije tjedan i pol pa smo ga probudili kad sam ja pojela neki čokoladni keks. Uglavnom kad nešto pojedem se javi.
Inace su mi cure govorile da je dobro pojesti cokoladicu ili popiti malo cole prije ctg-a, da razbudi bebicu pa da ne moramo lezati predugo cekajuci da se probude...
Ja nadobudno nagovorila muza da odemo do garden malla u nabavu, I u bubamaru po stvarcice za bolnicu. Nakon 5 min hodanja vise nisam mogla. Izgleda da me ovih zadnjih par tjedana bolesti I bolnice stvarno kostalo energije. A tlak nizaaak sam tak...
Pandice, meni jedino trnu ruke po noći. Isto dosta setam, da nije pala kiša išla bih danas na Sljeme malo na Ponikve. One nisu jako strme. Ja ne osjećam nikakve kontrakcije. Bebač se još uvijek puno kreće pa mislim da ima još i dosta plodne vode.
Blu5 meni su rekli da je 1 dijete lagano hendlati, a s dvoje da se stvaraju neki novi problemi i izazovi koje nemaš s jednim. Kaj ti misliš o tome?
Meni se cini da mi je bilo teze s jednim, jer sam na sve skakala, bojala se, a kad je doslo drugo, bila sam dosta opustena.Izazovi su ti da imas vise obaveza naravno oko dvoje djece, ali ako ti je razlika izmedu prvog i drugog mala, onda je to jackpot!Tezak je pocetak sa svakim djetetom, ali kad se uigras, na momente mi se stvarno cinilo da mi je lkse s dvoje nego kad je mali bio sam.Sve je stvar glave i kako to sebi objasnis, ali kazem ti, opustenija sam dosta bila i s prvim kad doslo drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji