Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    06. Svibanj 2017. 07:36

Lagertha

Tamara, da u tom je problem - znači ako želiš donirati pupkovinu mora se odmah prerezati jer ako se pusti da otpulsira nema više te krvi koju oni trebaju. Zato sam ja i odustala od toga jer sam sklona anemiji pa ne bih voljela bebicu uskratiti za tu korisnu krv ako je to naslijedio od mene. I pogledaj si te planove poroda, ako ga i nećeš pisati korisno je znati što je što pa ako te pitaju da odabereš da znaš što ćeš.
    Anja i meni je jako žao zbog svega što ti se dogodilo i drago mi je što je bebica žilava i što ste izdržali sav taj stres i tugu.
    Matie, sretno da se tvoj otac oporavi što prije.

Ja sam naišla na članak firme koja se bavi sakupljanjem mati.čnih stanica koji kaže da je moguće prikupiti matične stanice nakon odgođenog rezanja pupkovine - citiram:
    "if clamping is delayed, it should not be more than two minutes. Cord tissue collected after cutting the cord is in no way impacted by delayed cord clamping.", samo su važne te minute. 

Ja razmišljam pričekati pa ako otpulsira u tom roku neka sakupe kaj mogu (ako naravno budu htjeli na taj način izvesti prikupljanje)

Martinaa94
    06. Svibanj 2017. 08:04

Pročitala sam pitanje ali nisam odgovorila, 29+1 smo danas, jos smo u bolnici. 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

mamika3
    06. Svibanj 2017. 09:25

Dal prestaju kontrakcije?sta kazu doktori?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    06. Svibanj 2017. 10:18

Pandice…kako se osjecas?umorno,energicno,gnijezdjenje,bole ledja,ne bole,naotekla mozda.......😆Brojis sitno,jel?😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Martinaa94
    06. Svibanj 2017. 10:30

Zaustavljene su kontrakcije s infuzijom kroz 3 dana, sad je ok, dobila sam 4 doze inekcija za sazrijevanje pluca, ako sve ostane dobro mogla bi za koji dan doma.

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Maja 3
    06. Svibanj 2017. 10:33

Matie i Anjaaa,koje koristite papirice? Ja isto uzimam perive. Narucim internetom,ti su mi najpovoljniji,mislim da je rola 40 kn +25 kn postarina. Ali na njihovoj stranici pise da se mogu bacati u skoljku...i ja se tog drzim vec skoro godinu i po,i nijednom se nije zastopalo. 
    Ja se probudila s temperaturom,bas sam nikakva..
    Ostale curke,kak ste?

mamika3
    06. Svibanj 2017. 10:58

Maslacak  Bas mi je drago sto si pitala,ja sam nikako!Ledja i donji dio ne osjecam!Ko da su mi sve kile tamo otisle!Osjecam se nekako slabo!Imam posla po stanu,doslovce se vucem!Najradije bi legla u krevet u zamracenu sobu!A klinci su mi doma tak da ne mogu!Muz radio nocnu,sad spava!Od njega isto nema pomoci!😩😔

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    06. Svibanj 2017. 11:02

Mamika,u potpunosti shvacam...tako je i meni..
    I muz i ja pod temperaturom,mala trci od jednog do drugog,a mi ko crkotine,svatko na jednom kaucu u dnevnoj. A zadnja 3 dana je ona imala temp,muz popodne radio,meni ju vec tesko nosit,iscrpljena totalno. 
    Rekla sam da za rucak imamo jaja i nareske! Kaj vi kuhate?

Ninche9
    06. Svibanj 2017. 11:11

Maslacak kod mene spagete bolonjez 
    Daj reci ti perivi papirici.. koliko puta ih mozes koristiti i gdje ih narucujes i koliko ih ima u pakiranju da tih 40kn?
    Ti imas vise iskustva, cula sam da kod dojenacke stolice i nisu bas najkorisniji nego kasnije. E sad ne znam dal kupit odmah za start il kasnije?

mamika3
    06. Svibanj 2017. 11:41

Maslacak  Mislila sam bolognese!ha ha ha...To mi je brzo gotovo i pojede se!A ak mi ostane za sutra od toga napravim musaku ili lasagne-ovisi koliko ga ima!a s druge strane moram do ducana!Ak mi nece biti bolje nece nis imati za rucak!Bas sam koma

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.