Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    06. Svibanj 2017. 19:48

Hahaha, mi prije prali kosu nakon nesto vise od tjedan dana. Inace imam jako gustu i kovrcavu kosu na koju stavim malo gela da budu ljepse kovrce. I sad se to sve zapetljalo kad dugo nisam mogla prati. Kak se nesmim forsirati moj muzic mi je pomogao da operem kosu. Ja nad kadom,on iza mene, stavlja sampon, masku,pokusava rascesljati,psuje ko kocijas, ja se mucim drzeci za kadu i klecim, sve mi voda u oci ide... Sve to trajalo min. 20minuta... Pa jos sušenje isto tolko...Uzas, jos smo se skoro posvadali kak smo bili zivcani. 
    Sad nakon pol sata mi veli:"Cul sam se s frizerkom,drugi put ides kod nje u salon na pranje i sisanje,ja ti vise nebum pral kosu ".... Hahahahah

mamika3
    06. Svibanj 2017. 19:49

blu5

Hahaha, umirem od smijeha na ove vase postove!Ja sam isto krepalina danas, neda mi se nista.Osjecam se tromo i jadno i nervozno i ludo!Jadna ova moja dica sa mnom…sad cu odgledat finale zivota na vagi i u krevet!Niti spavam niti mogu odmorit, isto me sve zateze, smeta, boli i probada! Mamika, nije ni meni ovako bilo u prethodnim trudnocama, al sad vec imamo koju godinicu…

Ha ha ha....Vidis kako ja uvijek zaboravim te godinice!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    06. Svibanj 2017. 19:52

Je, je Mamika, stigle su nas...a i dvi trudnoce i poroda prije,ostavlja to trag i na misicima i maternici, barem meni.Imam osjecaj da je to sad sve vec istroseno majke mi, i ovo je definitivno kraj moje reproduktivne karijere!Ne bi vise imala ni snage ni zivaca ovo prolazit jos jednom..

OhSoBoho
    06. Svibanj 2017. 20:31

Bas smo sve danas turbo, ak nis, uz svu ovu muku bar se nasmijem ovim nasim postovima 
    Moj muz vec spominje drugu bebu a jos ni prva nije spremna za izaci van  I mislim si kak je steta kaj ne mogu (muzevi) osjetiti kak je to biti trudan...
    I tak. Pol 9 je a ja razmisljam je li primjereno vec sad otic u krevet ili da se jos malo potrudim bit budna...

mamika3
    06. Svibanj 2017. 20:41

blu5

Je, je Mamika, stigle su nas…a i dvi trudnoce i poroda prije,ostavlja to trag i na misicima i maternici, barem meni.Imam osjecaj da je to sad sve vec istroseno majke mi, i ovo je definitivno kraj moje reproduktivne karijere!Ne bi vise imala ni snage ni zivaca ovo prolazit jos jednom..

Joj,ovo potpisujem!Ko da su mi trudnoce iscrpile organizam!Kad se samo sjetim da sam na poslu stajala sedam sati pa po djecu i nisam se ovak osjecala!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

MalaRuzica
    06. Svibanj 2017. 20:41

I ja bi se isto najrade osisala na celavo.Perem ju svaki drugi dan isto kao i prije, ali dobro za sada mi nije problem.Mislila sam da bi u trudnoci kosa trebala ojacati i prestati opadati, moja nije ni jedno od toga.

mamika3
    06. Svibanj 2017. 20:43

OhSoBoho

Bas smo sve danas turbo, ak nis, uz svu ovu muku bar se nasmijem ovim nasim postovima
    Moj muz vec spominje drugu bebu a jos ni prva nije spremna za izaci vanI mislim si kak je steta kaj ne mogu (muzevi) osjetiti kak je to biti trudan…
    I tak. Pol 9 je a ja razmisljam je li primjereno vec sad otic u krevet ili da se jos malo potrudim bit budna…

Ha ha...moj spominje cetvrto ,a ja spominjem kontracepciju!Pila sam i prije pilule bome cu opet!Necu se zajebavat!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Trenta
    06. Svibanj 2017. 20:59

Curke samo da javim da sam sinoc zavrsila na hitnoj po prep ginica jer mi ruke/sake trnu vec 3 dana. Noge su kao balvani al bar ne bole i srecom tlak je nizak. Al od ruku nemrem ni spavati, utrnu i onda ostane bol cijeli dan. Nemrem zraspat nokte, zakopcat grudnjak, nosit vrecice, mobitel max 1 min na uhu mogu drzat..... Otpadaju sake od boli.  Kao da sam rezala cvijece cijeli dan pa se sve upalilo. Ne znam dal je ikoja od vas to prosla. Ako koja prolazi, nema lijeka osim ako pomogne magnezij. 12kg+ stisce tijelo/zivac i zato je sve boli. Pustili me nakon 1 sat (ctg, elektroliti ok) s preporukom da izdrzim. 

Trenta
    06. Svibanj 2017. 21:01

Sve me to ponukalo da danas kupim sve za sebe i bebu za bolnicu.  Stvarno ne mora sve biti kak si mi splaniramo u glavi. A ja cijelo veijeme brijem da imam kontrolu nad svime, budem kroz tjedan sve spakirala....ima vremena.... . Bas me jucer prizemljilo....

mamika3
    06. Svibanj 2017. 21:16

Trenta

Curke samo da javim da sam sinoc zavrsila na hitnoj po prep ginica jer mi ruke/sake trnu vec 3 dana. Noge su kao balvani al bar ne bole i srecom tlak je nizak. Al od ruku nemrem ni spavati, utrnu i onda ostane bol cijeli dan. Nemrem zraspat nokte, zakopcat grudnjak, nosit vrecice, mobitel max 1 min na uhu mogu drzat….. Otpadaju sake od boli. Kao da sam rezala cvijece cijeli dan pa se sve upalilo. Ne znam dal je ikoja od vas to prosla. Ako koja prolazi, nema lijeka osim ako pomogne magnezij. 12kg+ stisce tijelo/zivac i zato je sve boli. Pustili me nakon 1 sat (ctg, elektroliti ok) s preporukom da izdrzim.

Cula sam da se to moze desiti,i da noge takodjer mogu trnuti,ali evo ti si prva koju znam da bas to prezivljava!Jesi pocela uzimat magnezij?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.