S prvim skocis cim vidis komarca metar od njega....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jesam li ja jedina danas ekstra usporena i lijena. Znaci izlezavam se cijeli dan. Peglala sam mozda sat vremena dok me nije ulovilo u kicmi i opet odmor. Sad cu se natjerati CAK do ducana prosetati
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Haha Mamika, ti tocno znas o cemu govorim😊
Znas sta,kad imas drugo onda tek shvatis koliko se panicari i radi halabuka oko sitnica!A sad toliko znam da mogu knjigu napisat!Ha ha...Salim se,naravno!Jesi ti mozda dojila?Ili neka od vas cura?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro ženske! Kako ste spavale?
Jučer sam nešto čula za Sv. Duh, doduše od cure koje je rodila prije 2 god tamo. Ona kad je išla roditi, da bi dobila epiduralnu, morala je među nalazima imati krvnu sliku ne stariju od mjesec dana. Jeste vi čule šta o tome? Meni je to prvi glas...a možda se nešto i promijenilo do danas. Baš ću pitati danas...a Mamika i ti pitaj isto pa da imamo informacije iz dvije ruke.
Jutro cure! Nije me bilo nekoliko dana pa sam skroz van toka.
Prvo i osnovno htjela bih čestitati koskici i njezinom dragome na malenoj Doris.
Anja jako mi je žao zbog tvoga tata. Ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš ovih dana. Znam da je teško, ali moraš biti jaka zbog dječice. Budi sretna da se bar nije dugo mučio. Ljudi se znaju i mjesecima i godinama mučiti u bolovima i ko zna čemu sve ne.
Sjećam se da je neka od vas pokrenula temu plan poroda. Trebala bih to malo deteljnije pogledati ovih dana i početi pisati. Znam da se mnogi doktori doktori ježe od toga jer su neki tako blesavo napisani i ponekad ih se fakat nije moguće u potpunosti pridržavati, a da se ne ugrozi život majke ili djeteta ili oboje. Bogu hvala pa imam i dovoljno medicinskog iskustva i zdravog razuma da znam kojih se sve stvari doktori komotno mogu strogo pridržavati.
Također bi htjela darovati krv iz pupkovine ako će to biti moguće. Čula sam da pupkovina mora biti duga min 1m da bi se to uopće i moglo donirati.
Matie žao mi je i zbog tvog tate. Želim mu što brži oporavak.
Vidim kak se žalite na kose i sl. Meni kosa gusta ko da imam još jednu glavu. Prije ju posušim za max 10 min, a sad teško ispod 20. Ponekad si priuštim i taj "luksuz" pa si odem do frizerke oprat kosu. Teško mi nad kadom, a kad bi ju prala za vrijeme tuširanja, ostala bi kasnije bez pol kose jer ju nikako ne bi moga rasčešljati. Fakat mi se brutalno zapetlja kad ju tak perem. Meni je veći bed moje noge. Čujem ih već predugo kako vrište "hoćemo pedikuru, vodi nas na pedikuru". U takvom su mi stanju da bi mi jedino riješenje bilo otić u Mediped na medicinsku, ali ne znam dali bi mi sve uspjeli riješiti. Nisam baš u mogućnosti dati 200kn za možda pola posla.
Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji