Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    06. Svibanj 2017. 12:33

Cari trudnoce 
    Kad se sjetim kak mi nije bilo kraja prije nego sam ostala trudna...uvijek neka akcija, bilo me na sve strane. Sad ne znam jel bi se smijala il plakala kad se vidim 
    Ali vidim da nisam jedina pa to valjda tak onda mora biti. Drzite se sve 

Me+mybaby
    06. Svibanj 2017. 12:33

Ofnica

Cure gdje danas kupiti trudnicke najlonke, al dobre, ne one bzvz Jadran, trebaju mi skliske zbog haljine.

Imas u H&M. Meni su ok. Kupila sam ih jednom zgodom kad su mi trebale za ispod haljine

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    06. Svibanj 2017. 12:36

Vidim da nisam jedina koja jadikuje. Vec sam dosadna sama sebi, ali fkt me sve boli, a treba izdrzati jos mjesec i pol. S obzirom da su mi savjetovali vise manje mirovanje, danas sam si skuhala kavicu i meditiram na terasi. A pored mene se susi ves kao da radim u veseraju. Za rucak imam ostatke od jucer. Jedino muzu moram nekaj smisliti kad dode navecer s posla

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

OhSoBoho
    06. Svibanj 2017. 12:45

Ajme, pa vi I kuhate danas 
    Ja narucila klopu koliko sam nepokretna :P

mamika3
    06. Svibanj 2017. 13:05

Ja sam neku vecer ispekla pomfri,samo uz kecap i gotovo!Naravno,muz je morao dobaciti di je meso!Mi smo danas 37-i tjedan,zbunim se s tim tjednima pa odem na plivin kalendar!Pise da smo u terminu no ja cu ipsk cekati jos sedam dana i onda sluzbeno poceti vikati da mi je pun kufer vise,da hocu rodit!😂😂😂I uopce me ne zanima kak ce muz s klincima i kucanstvom!Vjerojatno ce si mamu pozvati da mu servira meso uz pomfri!😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    06. Svibanj 2017. 13:35

Mamika3,kupite neke fine kobasice i sigurno ce biti zadovoljan s time. Samo skuhas i gotovo.. Muskima je samo bitno da bude meso... 
    Ja sam stalno u lezecem polozaju na boku, cim ustanem samo do wca osjecam kako mi je tvrdi trbuh ko kamen i uopce se ne omeksa u stajacem polozaju... Bas me strah da se ne otvaram dalje od toga.. Jos danas moram kosu nakon tjedan dana i vise, i sve me strah.. Jako je gusta pa pranje i susenje traje i pol sata...Al morat cu ubrzat... Uzas.. Blazeno stanje- jok! 

mamika3
    06. Svibanj 2017. 13:52

Nemoj mi kosu ni spominjat!Vise mi je krajnje vrijeme da ju operem!Zadnji put sam ju napola osusila i legla!U ujutro sva naelekrrizirana,tesko ju pocesljala,nisam ju ni peglom mogla lijepo izravnat!Ma fuj!A sisam se dvaput godisnje po par cm!Nekako mi zao da je kratka!Sad mi je do pola ledja!Husta ko tvoja

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

06. Svibanj 2017. 14:04

U Mami novoj na IB Mažuranić sam ja kupila najlonke za svadbu  Jednom sam ih obukla. 
    Ja sam bila na šetnji po nasipu pa na kavi pa na placu. Stavila sam peći cipla i neko povrće + blitvu s krumpirom + salata.
    Nisam nikad jela cipla, piše da je muljast  a jbg, nisam znala 

Ja imam isto groznu, suhu kosu pa sam odlučila zadnjih mjesec-dva ići kod frizera pa neka se ona muči s njom. Jadna, sve mi ju je žao i ostavim joj 20 kn napojnice poslije. Užasno je gusta, jučer sam bila sati i pol kod nje. A dovoljno mi je ići 2-3 put mjesečno kod nje. Zavisi kako mi operu i isfeniraju. Pretprošli put mi je držalo 3 tjedna, prošli put 12 dana 

mrva2017
    06. Svibanj 2017. 14:50

Ja kosu otkad sam trudna perem jednom tjedno... prije sam morala svaki drugi dan, sad mi se srecom ne masti...
    Jutros sam bila kod frizerke,dala da mi skrati 2 cm... do pola leda je,i meni ju je zao rezat... ako ce mi nakon poroda pocet jako opadat,,onda cu skratit...

Ofnica
    06. Svibanj 2017. 18:01

Cure moje, ja tek sad dosla doma...lunjala od 10h sve pjeske...prvo city west, nema najlonki u hm-u, trudnicke jedino na cvjetnom i u areni, ali zvala sam u bipu pa cu tamo otici ujutro. Nakon citija sam vražjim busom i tramvajem isla na tresnjevku na sisanje, trajalo 2 sata skoro s feniranjem, onda opet nazad...pobjegao mi i tramvaj i bud pred nosom, 45 min putovala do Spanskog. Bas sam danas ostala bez auta pa sam sve morala obavljati cipelcugom... Jedino u svemu tome je šlag na torti to kaj me svekrva dočekala s finim ručkom, zelenim rezancima s piletinom i povrćem! Živjele svekrve! 😊🥂🍾

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.