Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    24. Travanj 2017. 18:26

gala_28

MalaRuzica

Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.

u kojem si mjesecu?
    koliko znam u drugom tromjesječju se smije uzeti neofen, i sama sam popila par komada kad sam imala komplikacije sa zubom, no pij puuuno tekućine. inače samo lupocet.

U 27 tjednu.Ma tekucine pijem i previse do 10 litara vode na dan, sve me strah da tolika voda ne nasteti bebi, ali od uvijek pijem toliko i trazi me, tako da ne mogu sada poceti piti manje.Ako do sutra ne pusti ici cu kupiti lupocet.

Matie89
    24. Travanj 2017. 18:35

Mici hvala ti na onom videu za jogu!! Jutros sam se probudila sa zastrasujucom boli u ruci, nisam znala odakle dolazi, gdje boli, samo sam se previjala u bolu i jecala sat vremena. Muz htio da idem u bolnicu koliko sam plakala, a ja odlucila da isprobam taj video. Preporodila sam se!! Ne samo da mi je vecinom otisla bol u ruci, nego sam bila tako smirena i nasmijana tijekom cijele vjezbe i nakon. Hvala ti! Svaki dan cu sad to radit :))

OhSoBoho
    24. Travanj 2017. 18:43

MalaRuzica

Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.

Smijes lupocet uzeti, nemas brige.

Tamara..
    24. Travanj 2017. 19:15

Joj jako mi je zao moram cuti tako lose vijesti,, Znam da vam nije lako ali pokusajte se sto manje nervirati i sekirati zbog svojih bebica ...
    Iskreno se nadam da ce sve proci uredu ...
    Joj ja imam ogroman problem sa secerom, mene organizam toliko trazi secera da je to bolesno , meni koda svaki atom tijela vristi nista ovakvo nisam iskusila , a ne smijem ga jesti..Imam previse kila i secer je uvijek 5,5 doktor jos ne pravi paniku i kaze da je to ok... ja se bas trudim izbacila sam kruh , paste i slatko ALI bez slatkoga jer na kraju uvijek nesto pojedem, ja ne znam kako da se kontroliram

mici_0555
    24. Travanj 2017. 19:52

Cure bolje sam...valjda od staha da moram na zaraznu eto već 4 sata mir. Ostalo pol litra čaja i dosta štapića :-) Vidit ću kako će noć. Ako ostane ovako mirujem doma ako bude još koji ić ću na zaraznu.
    Matie eto baš mi drago da nekom pomoglo- meni ga poslala frendica koja u obje trudnoće samo to vježba...
    Mene prošli put ubilo...kako malo slabije kopčam te pokrete usporila sam si video na 75 i sve trajalo duže...početak mi je super al pred kraj si stalno mislim kad će više završit...i nikako ko da traje 2 sata a ne 20 minuta heheh
    Gala super si to napisala...zbilja smo sve za sad super prošle i budemo do kraja :-)

• gala_28
    24. Travanj 2017. 20:13

Mici, jesi probala sa bananama? One pomažu u oba smjera, i kod proljeva i kod zatvora. :)
    Možda ti smeta željezo u elevitu ili sličnom dodatku sa folnom? Ja sam imala u par navrata po dan-dva tako smetnje zbog željeza u tome, sada sam na elebaby pa mi je bolje jer one sadrže ipak nešto manju količinu. 

Ofnica
    24. Travanj 2017. 21:08

Zelenije banane zatvaraju, a skroz zrele potiču probavu pa eto samo da se malo nadovežem.

koskica
    24. Travanj 2017. 21:50

Mala Ruzica
    meni je dok za glavobolju rekla eferalgan 1/2 šumeće tabl. Možeš kupiti u ljekarni bez recepta. Meni pomaže čak i kod početka migrene.

m

url=https://lilypie.com]

Me+mybaby
    25. Travanj 2017. 11:08

Ajme cure zadnjih 24h sam morala skupljati urin i sad sam to sve odnijela i presretna sam sto sam mogla sjesti na wc i obaviti svoje, a ne skupljati u bocu. Koje stvari mene vesele. 
    sobica nam je pokrecena i oprana. Bake su jucer imale radnu akciju i hvala Bogu jer su to ekspresno i temeljito napravile. A ja bi danas onda polako krenula sa pranjem robice. Pa sam Vas htjela pitati hocete li koristiti omeksivace za pranje vesa? Moje su cure koje su rodile dosta podijeljenje oko toga, a i sad citam po netu isto razlicite stvari pa da cujem kako vi disete po tom pitanju.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• gala_28
    25. Travanj 2017. 11:15

Me+mybaby

Ajme cure zadnjih 24h sam morala skupljati urin i sad sam to sve odnijela i presretna sam sto sam mogla sjesti na wc i obaviti svoje, a ne skupljati u bocu. Koje stvari mene vesele.
    sobica nam je pokrecena i oprana. Bake su jucer imale radnu akciju i hvala Bogu jer su to ekspresno i temeljito napravile. A ja bi danas onda polako krenula sa pranjem robice. Pa sam Vas htjela pitati hocete li koristiti omeksivace za pranje vesa? Moje su cure koje su rodile dosta podijeljenje oko toga, a i sad citam po netu isto razlicite stvari pa da cujem kako vi disete po tom pitanju.

Sorry ako si već pisala, ali zašto si 24 sata skupljala urin?
    Ja planiram bez omekšivača. I mama mi je baš nabrušeno rekla da tu kemiju držim dalje od maloga. Ali negdje sam vidjela/čitala da postoje neki baby omekšivači. Ili sam to sanjala?
    Mislim da smo svi pomalo razmaženi sa tim omekšivačima. Toga prije nije ni bilo. A danas i običan prašak ima dovoljno mirisa i kemije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.