Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    24. Travanj 2017. 18:11

MalaRuzica

Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.

u kojem si mjesecu?
    koliko znam u drugom tromjesječju se smije uzeti neofen, i sama sam popila par komada kad sam imala komplikacije sa zubom, no pij puuuno tekućine. inače samo lupocet.

MalaRuzica
    24. Travanj 2017. 18:26

gala_28

MalaRuzica

Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.

u kojem si mjesecu?
    koliko znam u drugom tromjesječju se smije uzeti neofen, i sama sam popila par komada kad sam imala komplikacije sa zubom, no pij puuuno tekućine. inače samo lupocet.

U 27 tjednu.Ma tekucine pijem i previse do 10 litara vode na dan, sve me strah da tolika voda ne nasteti bebi, ali od uvijek pijem toliko i trazi me, tako da ne mogu sada poceti piti manje.Ako do sutra ne pusti ici cu kupiti lupocet.

Matie89
    24. Travanj 2017. 18:35

Mici hvala ti na onom videu za jogu!! Jutros sam se probudila sa zastrasujucom boli u ruci, nisam znala odakle dolazi, gdje boli, samo sam se previjala u bolu i jecala sat vremena. Muz htio da idem u bolnicu koliko sam plakala, a ja odlucila da isprobam taj video. Preporodila sam se!! Ne samo da mi je vecinom otisla bol u ruci, nego sam bila tako smirena i nasmijana tijekom cijele vjezbe i nakon. Hvala ti! Svaki dan cu sad to radit :))

OhSoBoho
    24. Travanj 2017. 18:43

MalaRuzica

Smijes lupocet uzeti, nemas brige.

Tamara..
    24. Travanj 2017. 19:15

Joj jako mi je zao moram cuti tako lose vijesti,, Znam da vam nije lako ali pokusajte se sto manje nervirati i sekirati zbog svojih bebica ...
    Iskreno se nadam da ce sve proci uredu ...
    Joj ja imam ogroman problem sa secerom, mene organizam toliko trazi secera da je to bolesno , meni koda svaki atom tijela vristi nista ovakvo nisam iskusila , a ne smijem ga jesti..Imam previse kila i secer je uvijek 5,5 doktor jos ne pravi paniku i kaze da je to ok... ja se bas trudim izbacila sam kruh , paste i slatko ALI bez slatkoga jer na kraju uvijek nesto pojedem, ja ne znam kako da se kontroliram

mici_0555
    24. Travanj 2017. 19:52

Cure bolje sam...valjda od staha da moram na zaraznu eto već 4 sata mir. Ostalo pol litra čaja i dosta štapića :-) Vidit ću kako će noć. Ako ostane ovako mirujem doma ako bude još koji ić ću na zaraznu.
    Matie eto baš mi drago da nekom pomoglo- meni ga poslala frendica koja u obje trudnoće samo to vježba...
    Mene prošli put ubilo...kako malo slabije kopčam te pokrete usporila sam si video na 75 i sve trajalo duže...početak mi je super al pred kraj si stalno mislim kad će više završit...i nikako ko da traje 2 sata a ne 20 minuta heheh
    Gala super si to napisala...zbilja smo sve za sad super prošle i budemo do kraja :-)

• gala_28
    24. Travanj 2017. 20:13

Mici, jesi probala sa bananama? One pomažu u oba smjera, i kod proljeva i kod zatvora. :)
    Možda ti smeta željezo u elevitu ili sličnom dodatku sa folnom? Ja sam imala u par navrata po dan-dva tako smetnje zbog željeza u tome, sada sam na elebaby pa mi je bolje jer one sadrže ipak nešto manju količinu. 

Ofnica
    24. Travanj 2017. 21:08

Zelenije banane zatvaraju, a skroz zrele potiču probavu pa eto samo da se malo nadovežem.

koskica
    24. Travanj 2017. 21:50

Mala Ruzica
    meni je dok za glavobolju rekla eferalgan 1/2 šumeće tabl. Možeš kupiti u ljekarni bez recepta. Meni pomaže čak i kod početka migrene.

m

url=https://lilypie.com]

Me+mybaby
    25. Travanj 2017. 11:08

Ajme cure zadnjih 24h sam morala skupljati urin i sad sam to sve odnijela i presretna sam sto sam mogla sjesti na wc i obaviti svoje, a ne skupljati u bocu. Koje stvari mene vesele. 
    sobica nam je pokrecena i oprana. Bake su jucer imale radnu akciju i hvala Bogu jer su to ekspresno i temeljito napravile. A ja bi danas onda polako krenula sa pranjem robice. Pa sam Vas htjela pitati hocete li koristiti omeksivace za pranje vesa? Moje su cure koje su rodile dosta podijeljenje oko toga, a i sad citam po netu isto razlicite stvari pa da cujem kako vi disete po tom pitanju.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI