Ne znam koja trudnica je pisala da ce koristiti moderne platnene pelene? Cak je i stavila sliku ali ne znam na kojoj stranici foruma.Imam par pitanja, javi se
Par se cura javilo za mpp, ja ih isto planiram koristiti, vec sam narucila neke. Pitaj sta te zanima, mozda uspijem odgovoriti nesto :)
Eloa, samo opusteno I smireno. Bitno je da si na sigurnom sada pod pratnjom. Moze se docekati termin I kod otvorenosti cerviksa bez problema, najvaznije da je beba dobro.
Matie koje si narucila i imas li iskustva? ☺ ili prva beba kao i meni?
Valentina,sretan rodjendan!
Eloa,cure su ti vec sve napisale,drzi se..but ce to sve ok.
Ninche,ja koristim platnene pelene?tako da mozes pitat sto te zanima.
Maslacak mislim da si bas ti stavila sliku neke roze pelenice. Imas li prijedlog sta da nabavim za po noci da ne koristim tetre i nocu?
Sretno Oshobosho, LittleG i Eloa. Drš' te se! Javite što su vam doktori rekli!
Eloa,sretno da to niječep jer on je ipak nagovještaj skorog poroda (tjedan-dva prije poroda može ispasti ili ispada po malo u dijelovima).
Mene za sad muči jedino probadanje u rodnici kad duže ili prebrzo hodam. To mi se javilo prije par dana, čitala sam da je normalno u kasnijoj trudnoći i prestane boliti kad sjednem ili stanem i odmorim.
Mamika3, ja budem jako gladna ujutro i uhvati me želja za slatkim, a onda kroz dan manje jedem. Jedino kaj sam dobila volju za kuhanjem nekih finih gluposti, tipa: zapečene palačinke sa sirom (radila ih u petak), danas sam napravila štrudlu od sira s korama, vrhnjem i posnim sirom iz Veronike, a danas sam nešto proučavala i tortu od mrkve kaj su radili u Tri, dva, jedan, kuhaj
Ha ha...Jos ces i kuharicu izdati!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zdravo cure 🌺
Imam 45g , abortus u prošlom veku, i sada posle toliko vremena kasni mi mjesečnica osam dana. Strah me da kupim test da se ne razočaram jer mi doktor pre par meseci rekao da samo vještačkim putem još imam neke šanse. A nemam kome da kažem, osim Vama ovde..
Mi ti trudnocu ne mozemo potvrditi, ono sto za pocetak svakako moras alo hoces znati je kupiti test za trudnocu, i ako je pozitivan javiti se ginekologu..
Pozdrqv cure :)
Eh dok ja procitam sve :)
Ja sam spominjala ono za toplinu/hladnocu bebe. Meni je babica rekla da provjerim ili na straznjem dijelu vrata ili trbuh, nikako ne nogice.
Sto se tice izlaska iz bolnice ja cu obuc ovako: body dugih rukava, carapice, komplet plisani hlacice sa stopalima i dugacka majica i kapica. Dekicu sam pripremila jednu obicnu i jednu malo tanju kao pamucnu pa cu vidjet s kojom cu pokrit. Razmisljam jos dal stavljat bebi ono na rukice da se ne grebe ili ne?
Lagertha i ja imam ta probadanja od onda kad sam dobila one pripremne trudove.
Sutra ulazim u 37tt i vec sam uzbudena i nestrpljiva, samo osluskujem i ocekujem :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure..jel imao neko problema s proljevom? Subotu provela previše na suncu možda me to ubilo..u ned ujutro povrčanje samo 1 al proljev stalno...i ne staje. Držim se čaja od šipka, dvopeka, riže...al ne staje i po 6x na dan... Sad se počinjem bojat da beba ne dehidrira ako do navečer ne stane idem doktoru.
Sad tek pročitala sve postoje.. Eloa i druge curke koje ste po bolnicama držim fige da bude sve ok...samo mirno i do kraja :-)
Eloa, bit će sve ok, javljaj situaciju! Valentina, sretan rođendan za zakašnjenjem! Nisam uspjela popratiti ko je još u bolnici, svakako sretno i javljajte!Ja sam u subotu cijelu kuću okrenula naopako, pa i opiturala sobu:-) Svi mi govore da nisam normalna, al nekako me baš uhvatilo i morala sam! Mici pij puno tekućine, beba će bit ok! Majko mila, sad je puno nas već pred kraj, ako ne i na samom kraju! Ja ne mogu zamislit da sam u 30-om tjednu?!? Idući pregled mi je rekao dr opet detaljni UZV sa svim mjerama,onda sam već u 34-om tjednu. Još samo da ovo vrijeme bude bolje, i onda lagano dočekat finale:-)
Pozdrav cure! Eloa i ostale koje ste u bolnici sretno i držite se!
Kod mene nema ništa dobro nažalost. I moj tata zavrsio u bolnici s groznom dijagnozom i očekujem loše vijesti svakog trena. U šoku sam od jučer. Nisam smjela ni kod njega u sobu jer je nekom tekla kemoterapija.. I šećer na kraju, izbio mi herpes na usnici prvi put u životu i kad sam čitala o tome kako je opasno, još me i to izbediralo. Jadna moja beba samnom... Jedino me sin nekako prisili da budem ok
Sortiraj odgovore
Najstariji