Mamika, stavim octa otprilike istu količinu kao omekšivača i u taj mali pretinac.Da, mene muzika opušta i pomaže mi u koncentraciji i to većinom alternativna muzika: punk-rock, grunge, stoner metal, ali volim i blues, fado, funk, R&B…
Mrva, ja sam to kupila u Mulleru. S tim da planiram prvo prijeći i s tim maramicama za dezinfekciju ili posprejati sprejem pa s wc papirom prebrisati. Meni je u trudnoći jako teško obaviti nuždu bez da sjednem.
Ha ha ha...Ak ces tam u predradjaoni uspjeti poslusati makar jednu pjesmu,onak s gustom i opusteno imas pivu od mene!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav cure! Moj bebač se nekaj rasteže i uopće nije nježanMalo me to boli, ali i veseli jer vidim da nije baš slabašan.
Ja sam već prala bebinu robicu pa sam koristila neki prašak za bebe (persil) + ocat + duplo ispiranje. Tako je i Sundi napisala. Mogu vam reći da robica uopće ne smrdi po tom octu, lijepo miriši. I to sam počela raditi sa svom odjećom, čula sam dosta negativnih stvari vezano uz taj omekšivač, a velika boca octa je definitivno prirodnija i jeftinija.
Ja sam danas opet preslagivala stvari za rodilišteOdlučila sam ipak podijeliti stvari u 1 sportsku torbu i 1 ruksak koji će samnom biti na porodu. Dosta sam čitala po netu i čini mi se da je tako najpametnije.
Također sam u Kauflandu našla neki sprej za vodu (20 kn) pa sam i to kupila da me dragi šprica s tim na porodu
Uz taj sprej sam u ruksak stavila: 1 spavaćicu, 1 sokne, 1 bocu vode - 1 L, mali ručnik, minijaturni ručnik, grickalice, sokić, mali tuš gel, 1 mrežaste gaćice + 2 uloška, vlažne maramice, maramice za dezinfekciju, papirnate maramice, sprej za dezinfekciju, paket onih pokrova za WC, labelo, mali mp3 s hrpom muzike, gumica za kosu. Još si razmišljam dal mi možda trebaju japanke u manjoj torbi il ću to sam izvući iz ove veće torbe kad dođem.
U većoj torbi su ostali: mali i veliki ručnik, 2 japanke, ulošci (20 tak komada: 15 chicco + 5 za inkontinenciju), 9 para mrežastih gaćica, sokne, 2 spavaćice, još nešto grickalica, 1 mali tuš gel, četkica za zube i kaladont, purelan, 2 role wc papira, 1 grudnjak za dojenje, 1 top, 10 onih jastučića za grudi, gumica za kosu, 1 tetra, 2 pampers podloge za prematanje, 1 tvrda plastična čaša.
Di si kupila taj pokrov za wc? ja samo doma sjedam na skoljku, ni kod svojih ni muzevih cak ne zelim.. samo tamo di ja cistim…
Joj,ovo potpisujem!Svoju kcer sam isto naucila da nigde ne sjeda-pomognem joj naravno i da nista ne dira!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jel se sjeca koja na kojoj se strani nalazi onaj popis sto nam sve treba za bebaca? Nisam odmah zapisala i sad naravno vise ne znam gdi je :)
Popis je na strani 446, a ima ga i u knjizi mama zna najbolje i u onoj knjizici sta se dobije u dm-u
žene, što koristite za željezo? upravo saznala da mi je nisko i doktorica mi dala neke tabletice ali ja bih radije probala s nečim prirodnim? e, da, koje pelene mislite kupovati za bebicu? ja htjela uzeti pampers za početak ali sam naišla na niz negativnih komentara..
Meni je isto zeljezo bilo nisko, i zbog toga mi je vjerojatno i bilo stalno slabo i vrtoglavice.Na pocetku mi je ginekolog rekao da si uzmem elevit, popila sam par tableta ali sam odlucila da ih necu piti nisu mi odgovarale.I sada sam mu tek rekla da ne pijem nikakve vitamine, i da ne mogu piti tablete pa mi je dao sirup ferrum sandoz i super mi je cak je i fin, a sada se dobro osjecam.Mislim da kopriva nije dobra u trudnoci.Bolje cikla.
Gala_28, moguće da sam počela bolje spavati od Elebaby jer stvarno sam imala problema jedno vrijeme no sad ih već pijem prilično dugo i dulji period dosta dobro spavam.
Mene je puknula samo trudnička ljenost Poslušam muziku, ali manje nego prije. Čitam stvari oko bebe. Od serija sam
pogledala Taboo i sad gledam Vikinge. Upravo sam krenula na 3. sezonu. Gledam i Tri, dva, jedan kuhaj! online na rtl-ovim stranicama. Šećem psa, skuham ručak tu i tam, odem do dućana, nekaj obavim po kući i prođe dan. Imam u planu pročitati i neke knjige, baš mi je mama posudila jednu od Murakamija.
Danas su mi nekaj slali mailove s posla pa sam odmah išla pisati automatski odgovor da sam trudna i da me nema do svibnja 2018. pa da se obrate voditelju odjela ako nekaj trebaju.
Mamika3, ma i ja mislim da neću baš slušati muziku, ali tko zna... jako je mali mp3 pa neće smetati... isto tako razmišljam ponijeti tog Murakamija, ali mislim da je to preoptimistično... možda neki časopis Javim ti dal si mi dužna pivu.
Bok cure! Lagertha super je popis, svima ce nam koristiti. Ja danas bila na pregledu, cerviks mi se super drzi, nista se ne skraćuje. Dobila 1kg od prošlog pregleda koji je bio prije 25 dana, sad sam na +12,5. Danas nosila bris na streptokok koji ce mi poslati na mail pa ga onda nosim sa sobom u TA.
Ja danas dobila Heferol za željezo i dodatno sam uzela C vitamin zbog bolje apsorpcije...i kalcij Sandoz obzirom da me alergija i dermatitis rasturaju, a ne smijem nista od lijekova.
Cure koje ste išle u Baruna Filipovica na tečaj, di se tocno održava u Domu zdravlja? Nadam se da ce se moci nekog pitati tamo ako dođem na knap. Sutra i preksutra je tečaj od 16-19 i
veselim se saznati korisne stvarčice.
Dobila sam nalaze krvne slike!Hemoglobini je dosta nizak!Cure,jel to zeljezo?OGTT mi je super,znaci moja cura je jednostavno ko buhtlica!Ha ha ha...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ofnice Kaj se bris na streptokok nosi nekam?Mislila sam da je kao papa test,obavis to i ginic salje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
žene, što koristite za željezo? upravo saznala da mi je nisko i doktorica mi dala neke tabletice ali ja bih radije probala s nečim prirodnim? e, da, koje pelene mislite kupovati za bebicu? ja htjela uzeti pampers za početak ali sam naišla na niz negativnih komentara..
Ja sam na zeljezu vec neko vrijeme. Dao mi je sirup jer je njezniji za zeludac od tableta i hvala mu ma tome. Inace sam za prirodno, ali u ovom slucaju je ovo brze i efikasnije. Do kraja trudnoce ce nam pocuclati sve zalihe, a jos ako mislis dojiti.
Za pampers sam i ja citala uzasne komentare i sve moje koje su se klele u pampers su u zadnje vrijeme uzasno razocarane jer su promjenili nesto s pelenama i sada vise ne drze tako dobro i navodno dosta smrde. Kuma je presla na violetu, a ove neke druge na one neke iz dm-a i mullera.
Kako ti se zove sirup?
Ferrum sandoz. Cak je fini za piti. I za razliku od tableta koje su mi ubijale zeludac i izazivale zatvor ovo mi je super.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure sta koristite protiv zgaravice? Rennie tablete mi pomazu jako slabo, a soda bikarbona na jako kratko, mozda 20min. Ne mogu stalno uzimati jos i jos. Hladno mlijeko ne smijem.
A pece me jednjak i grlo kolko mi se kiselina dize...uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji