Curke koje ste zavrsile u bolnici,drzite se,sigurna sam da ce sve bit okej,sve smo sad manje-vise u tjednima kad su nam bebe sposobne za zivot i da se sad rode.
Mici,meni su rekli ako imam vise od 5 proljeva da se uopce ne dvoumim nego odem na zarazni da mi daju infuziju,a vidim da si i povracala,tako da bih ti sugerirala ipak da odes u bolnicu.
Anja,ne znam koliko si tocno trudna,ali herpes zoster (koji je djelovanjem na plod slican vodenim kozicama) ti je opasan samo u prvom tromjesecju a to sigurno nisi. Ovaj simplex koji ti je iskocio na usnici mislim da ne moze napravit nekakvu stetu,a beba ti vjerojatno sad i sama pocinje stvarat antitijela protiv njega. Moja mama je dobila zoster na pocetku trudnoce sa mnom pa je sve ispalo ok 😅
Ofnice Idem 8.5 u TA!U 9.35!Pitala me zena kad su bili zadnji pregledi i tad me narucila!Kazem svoje ime i prezime,a ona moj datum rodjenja!Pa sam se nasmijala-rekoh,imate me u sistemu...ha ha...Prije dva tjedna mi je bio uzv tako da mi se ok cini ovaj termin!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, nista mi drugo nije govorio… Ja sam bila na ogtt u 23.tjednu sve je bilo oke,a od onda je bebac vec veci… Sad sam se bas pred dva tjedna isto piknula s svekrvovim aparatom i tom trakicom za secer i sat i pol nakon obilnog rucka s desertom je bio 5.4. Mislim da nije do secera,vec da su geni, i da nam nije tocan termin odreden… Sada me ta cinjenica nekako tjesi kad je veci,u slucaju da dode prerano na ovaj svijet ipak ima vece sanse ;-)
Ja isto mislim da su geni,ali volim cuti i druga iskustva vezana uz to!hvala😊
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Anja drzi se, mogu pretpostaviti kako ti je obzirom da se radi o ozbiljnijoj stvari nego s mojim tatom koji je isto zadnjih 3tj proveo u bolnici i zapravo jedva ostao živ. Znam kroz sta prolaziš. Samo se non-stop dezifinciraj onim sredstvima u bolnici, ja sam svakih par minuta time trljala ruke. Nema goreg stresa od toga, uffff...a najgora činjenica je sto si bespomoćna. Samo se čuvaj...
Eloa, i ti se čuvaj, ali ako se beba i rodi, sigurna sam da ce sve biti ok.
Mamika, hvala sto si javila za TA, nadam se da cu i ja tako nekako dobiti termin.
Nema na cemu!Odmah ih nazovi kad dobis uputnicu i to rjesis!I pitala me dal mi je ginic dao uputnicu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure...ništa od ugljena...i dalje sam na wcu..sad si već mislim da odem na zaraznu...
Jel imao ko takav proljev 2 dana, ste išle na zaraznu il čekale par dana? Ne povlači mi se po bolnicama, nemam temperaturu, nisam slaba, samo kaj imam i po 6 proljeva u danu od jučer ujutro.
Vratih se sa puta i napokon ovdje kad ono :O kooje vijesti!?!
Mici, idi na zarazno, zlu ne trebalo. Meni su isto rekli za vrijeme demonskih mučnina da u slučaju opetovanog proljeva i povraćanja treba otići i po potrebi primiti infuziju. Ipak smo sada rezervoari za dvoje ;) i moramo misliti na mališe u tobolcima.
Ostale cure, držite se i slušajte doktore...ako vam intuicija kaže, tražite i drugo treće mišljenje no mirujte i čuvajte se. Sve smo više manje u drugoj polovici utrke i zapravo smo sretna grupa ljetnih trudnica (nije bilo lošijih scenarija i većih trudničkih problema...kuc kuc kuc da ne ureknemo) i budemo izgurale ovo čudo od drugog stanja do kraja :)
Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.
Uh sve vas je nesto snaslo :(, drzite se. Sta smijem uzeti za glabolju, od jucer me boli i ne popusta, jedva sam izdrzala na poslu.Ja sam si kupila tu haljinu dugu u lidlu i super mi je broj 32/34, a biti ce dobra i kad mi trbuh jos naraste.
u kojem si mjesecu?
koliko znam u drugom tromjesječju se smije uzeti neofen, i sama sam popila par komada kad sam imala komplikacije sa zubom, no pij puuuno tekućine. inače samo lupocet.
Sortiraj odgovore
Najstariji